• Co tu TAAAAKA cisza!! Autor: ~szarik [89.69.113.*]
    Tak łatwo daliście się zastraszyć Szanowni Panowie i Szanowne Panie???

NIe wiem czy "towarzystwo" chce nam tanio odebrać papiery czy też faktycznie po tych cenach chce wyjść z nich, czas pokaże, jak dla mnie to podpucha przed emisją....

Tak samo było z BPC przed emisją.... Najpierw zwała z 30 do 20 groszy a później pompa na ponad 80 groszy....

Jeśli się to powtórzy, a historia lubi się powtarzać, to nie będzie najgorzej...
  • Re: Co tu TAAAAKA cisza!! Autor: ~Ala [31.63.130.*]
    coś jest na rzeczy że nagle wystawili taki pakiet, wyjść przy 8gr to nie opłacalne dla grubasów bo nowe będą po 11gr, czuje ze będzie pompa, ale czas pokaże
  • Re: Co tu TAAAAKA cisza!! Autor: ~greg [77.237.5.*]
    Ktoś chce wystraszyc ludzi, aby bylo wiecej zleceń sprzedaży za 6 i 7 groszy. Bo nikt nie ustawi teraz za 8 przy takim wolumenie. Jak bedzie odpowiedznia ilosc to dokupi sobie ten manipulant po cenach max 7 groszy. Tak musiał by podbic kurs pewnie gdzies to 15 gr albo i wiecej, zalezy na ile poluje.
    Nie dajcie się sfrajerzyć ludzieska!!!!
    Cieszył bym się jakby wlazł ktoś z fajną kasą i przejął mu to co wystawił na sprzedaż, wtedy by się on sfrajerzył cwaniak jeden!
  • Re: Co tu TAAAAKA cisza!! Autor: ~greg [77.237.5.*]
    jestem nawet gotów stwierdzic fakt ze to ta sama osoba co miala ustawione zlecenie kupna 500tys za 5gr. Nie udało mu sie kupic to teraz kombinuje inaczej. Być może poświeci nawet pare tysiecy akcji żeby zbić jeszcze kurs na 4 albo nawet 3 grosze.
    Poczeeekam niech zbija... ;)))) tylko poluje na cwaniaczka, chętnie dokupię.
  • Re: Co tu TAAAAKA cisza!! Autor: ~Ala [31.63.178.*]
    tak jak mówiłeś,scenarjusz sobie cwaniak ułożył i mu troche sypnęli po 6gr, ja tez dokupiłam przy okazji
  • Re: Co tu TAAAAKA cisza!! Autor: ~greg [195.20.110.*]
    Jeszcze specjalnie burak robi zaporę na 7 i 8 gr, żeby nikt chociaż po tej cenie nie wystawiał tylko po niższej jak coś. Ale nic licze że znajdzie sie ktoś uczciwy z kasą co mu w końcu dmuchnie z przed nosa te 2mln akcji po 7 i 8gr i wyjdzie na tym jak zabłocki na mydle bo kupił na pewno za dużo wiecej.
  • Re: Co tu TAAAAKA cisza!! Autor: ~nn [46.112.80.*]
    Powtarzasz się kolego. Chcesz sprzedać to wal po 0,05
  • nie daja wyjsc powyzej 5gr hmmm Autor: ~siux [77.253.43.*]
    jw
[x]
APOLLO 8,09% 2,94 2025-11-07 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.