ad 1i2: na 100%, wg moich obwerwacji powinno zejść moje zlecenie a nie zeszło.
ad 3. Nie wiem :) ale to nie o to chodzi a o zasady, jakiś gbur wpie..szył mi się w kolejkę!
ad 1i2: na 100%, wg moich obwerwacji powinno zejść moje zlecenie a nie zeszło.
ad 3. Nie wiem :) ale to nie o to chodzi a o zasady, jakiś gbur wpie..szył mi się w kolejkę!4
jeżeli miałeś część akcji na ukrytym zleceniu to w pierwszej kolejności idą zlecania jawne a częsć twojego ukrytego zasuwa na koniec kolejki...jutro tez jest dzień wystaw wszystko juz dziś i czekaj cierpliwie
Odpowiedź jest prosta, zlecenie złożone było jako specjalne, teoretycznie za twoim, jednak w praktyce zlecenia specjalne realizowane są jak PKC, więc poszło przed twoim i nie ma tu nic z gbura jakby co.
nic nie mialem na ukrytym, wszystko jawne, wystawione pare dni temu, dzis pojawilo sie inne zlecenie i mnie wyprzedzilo. a co do tych zlecen specjalnych to nie wiem o czym piszesz i w jaki sposob wyprzedzaja kolejke?
co to jest kuzwa? Napewno seplenisz skoro tak piszesz, znam dwie osoby z tą wada i one tak właśnie mówią. Po co tak pisać i mówić? Lepiej Ci jest przez to? Nie dość ze nie ładnie to jeszce wygląda to tak jak by chodzić w abibasach - taki kicz dla znaczka??
~aer,
nie poznaje Cię. Kilka miesięcy temu byłeś w grupie forumowej przeciwko spekulantom. Dziś się do nich przyłączasz!
Gdy pojawia się choć drobny popyt - Ty nie wycofujesz swojego zlecenia sprzedaży - chcesz go zgasić!
I do tego, przyznajesz się do tego na forum...
Dnia 2012-10-01 o godz. 23:09 ~Kacej napisał(a):
> ~aer,
nie poznaje Cię. Kilka miesięcy temu byłeś w grupie
> forumowej przeciwko spekulantom. Dziś się do nich
> przyłączasz!
Gdy pojawia się choć drobny popyt - Ty nie
> wycofujesz swojego zlecenia sprzedaży - chcesz go zgasić!
I
> do tego, przyznajesz się do tego na forum...
Witaj Kacej! To kto inny zobacz na Ip ja jestem i cierpliwie czekam na 5 zł za jedną akcje... czekam rok to i jeszcze poczekam mam czas ...hossa puka nam do drzwi...co myślisz?Pozdrawiam
ta... pomylka... to nie ja
i nie namawiam nikogo na sprzedaz, na kupno tez nie, nie mam tu kokosow wiec sie nie obruszac prosze. 4k sprzedaje bo kasiorka mi akurat potrzebna - ot co.
Jutro z rańca ktoś łyknie ode mnie i macie mnie z głowy. 40 groszy będzie pewnie niedługo więc jak ktoś rano weźmie ode mnie to zarobi na bank. Ja nie mogę czekać.
Mamy dziś dużo więcej ulicy na spółce niż rok temu. Mamy też dużo większą wiedzę co się w spółce dzieje. Spółka ma także w końcu świetne wyniki
Co się będzie działo w krótkim terminie? - nie wiem, nie mam dużego doświadczenia z ulicą. Mogę jedynie rąbać na forum o tym jak spekulanci potrafią działać na AERze i jak to odstaje od fundamentów.
Co do średniego i długiego okresu? - nie mam już żadnych wątpliwości, że będzie tu 5 zł. I to niezależnie od tego czy będzie hossa na szerokim.