• co jest kuzwa grane? Autor: ~aer [74.63.112.*]
    Dlaczego moje zlecenie sprzedaży po 32 nie zostało zrealizowane? jakiś wałek, byłem od dawna w kolejce a ktoś dokładał i dokładał i mnie wyprzedził?

O co k... chodzi? wytłumaczy mi ktoś zasady kolejki realizacji zleceń bo czegoś tu chyba nie rozumiem!!??
  • Re: co jest kuzwa grane? Autor: ~prizm [87.116.235.*]
    1 Jestes pewien że masz je aktywne?
    2 Czy zmieniałeś coś w zleceniu?
    3 Czy naprawdę chciałeś sprzedać po 0,32?! ;)
  • Re: co jest kuzwa grane? Autor: ~aer [74.63.112.*]
    ad 1i2: na 100%, wg moich obwerwacji powinno zejść moje zlecenie a nie zeszło.
    ad 3. Nie wiem :) ale to nie o to chodzi a o zasady, jakiś gbur wpie..szył mi się w kolejkę!
    ad 1i2: na 100%, wg moich obwerwacji powinno zejść moje zlecenie a nie zeszło.
    ad 3. Nie wiem :) ale to nie o to chodzi a o zasady, jakiś gbur wpie..szył mi się w kolejkę!4
  • Re: co jest kuzwa grane? Autor: ~Zimny [5.173.167.*]
    a o ktorej godzinie?
  • do aer Autor: ~marek [83.28.6.*]
    jeżeli miałeś część akcji na ukrytym zleceniu to w pierwszej kolejności idą zlecania jawne a częsć twojego ukrytego zasuwa na koniec kolejki...jutro tez jest dzień wystaw wszystko juz dziś i czekaj cierpliwie
  • Re: co jest kuzwa grane? Autor: ~diagon [83.27.16.*]
    Odpowiedź jest prosta, zlecenie złożone było jako specjalne, teoretycznie za twoim, jednak w praktyce zlecenia specjalne realizowane są jak PKC, więc poszło przed twoim i nie ma tu nic z gbura jakby co.
    nic nie mialem na ukrytym, wszystko jawne, wystawione pare dni temu, dzis pojawilo sie inne zlecenie i mnie wyprzedzilo. a co do tych zlecen specjalnych to nie wiem o czym piszesz i w jaki sposob wyprzedzaja kolejke?
  • Re: co jest kuzwa grane? Autor: ~rob [83.6.188.*]
    Ciesz się, bo jutro sprzedasz po 0.40
  • Re: co jest kuzwa grane? Autor: ~asd [78.9.173.*]
    tylko proszę nie żartować mi tutaj - jakie 0,40 ??? chyba za 2 akcje :)
  • Re: co jest kuzwa grane? Autor: ~hehe [83.4.161.*]
    co to jest kuzwa? Napewno seplenisz skoro tak piszesz, znam dwie osoby z tą wada i one tak właśnie mówią. Po co tak pisać i mówić? Lepiej Ci jest przez to? Nie dość ze nie ładnie to jeszce wygląda to tak jak by chodzić w abibasach - taki kicz dla znaczka??
  • Re: co jest kuzwa grane? Autor: ~Kacej [77.112.40.*]
    ~aer,
    nie poznaje Cię. Kilka miesięcy temu byłeś w grupie forumowej przeciwko spekulantom. Dziś się do nich przyłączasz!
    Gdy pojawia się choć drobny popyt - Ty nie wycofujesz swojego zlecenia sprzedaży - chcesz go zgasić!
    I do tego, przyznajesz się do tego na forum...
  • Re: co jest kuzwa grane? Autor: ~prizm [87.116.235.*]
    Chwila, to są Jego pieniądze, Jego akcje, Jego decyzje.
    Nie znamy powodów i nie musimy.
    Różnie bywa. W każdym razie Powodzenia.
    Róbmy swoje.
  • Re: co jest kuzwa grane? Autor: ~koles [83.4.161.*]
    chwila.. To są pieniądze JzG może robić co chce...
  • Re: co jest kuzwa grane? Autor: ~aer [62.69.224.*]
    Dnia 2012-10-01 o godz. 23:09 ~Kacej napisał(a):
    > ~aer,
    nie poznaje Cię. Kilka miesięcy temu byłeś w grupie
    > forumowej przeciwko spekulantom. Dziś się do nich
    > przyłączasz!
    Gdy pojawia się choć drobny popyt - Ty nie
    > wycofujesz swojego zlecenia sprzedaży - chcesz go zgasić!
    I
    > do tego, przyznajesz się do tego na forum...
    Witaj Kacej! To kto inny zobacz na Ip ja jestem i cierpliwie czekam na 5 zł za jedną akcje... czekam rok to i jeszcze poczekam mam czas ...hossa puka nam do drzwi...co myślisz?Pozdrawiam
  • Re: co jest kuzwa grane? Autor: ~aer_nowy [74.63.112.*]
    ta... pomylka... to nie ja
    i nie namawiam nikogo na sprzedaz, na kupno tez nie, nie mam tu kokosow wiec sie nie obruszac prosze. 4k sprzedaje bo kasiorka mi akurat potrzebna - ot co.
    Jutro z rańca ktoś łyknie ode mnie i macie mnie z głowy. 40 groszy będzie pewnie niedługo więc jak ktoś rano weźmie ode mnie to zarobi na bank. Ja nie mogę czekać.

• Re: co jest kuzwa grane? Autor: ~Kacej [77.114.71.*]
    Mamy dziś dużo więcej ulicy na spółce niż rok temu. Mamy też dużo większą wiedzę co się w spółce dzieje. Spółka ma także w końcu świetne wyniki
    Co się będzie działo w krótkim terminie? - nie wiem, nie mam dużego doświadczenia z ulicą. Mogę jedynie rąbać na forum o tym jak spekulanci potrafią działać na AERze i jak to odstaje od fundamentów.
    Co do średniego i długiego okresu? - nie mam już żadnych wątpliwości, że będzie tu 5 zł. I to niezależnie od tego czy będzie hossa na szerokim.
  • Re: co jest kuzwa grane? Autor: ~olo [82.204.2.*]
    ja kwartalne zyski beda mieli po 2mln zl to moze byc ciekawie ......
  • Re: co jest kuzwa grane? Autor: ~asd [78.9.173.*]
    dlaczego jeszcze nie śpicie???
  • Re: co jest kuzwa grane? Autor: ~mirek [91.142.203.*]
    no to sprzedales dzis i nie musilaes szalec wczoraj
[x]
AERFINANC 0,00% 0,04 2025-06-02 11:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.