Dnia 2012-10-01 o godz. 17:46 ~Wilbo napisał(a):
> śmiej się, śmiej
pamiętaj, że do 10-tego coraz bliżej
a 10tego napiszesz, że czekamy na 15ego, a 15ego , że 20ego itd, komu Ty chcesz zamydlić oczy błaźnie?
skończ pajacować /manipulować i zamilcz. Nie wprowadzaj ludzi w błąd i nie naciągaj na kupno akcji nic nie wartego śmiecia jakim jest Wilbo. Żałuję, że w ogóle się tego tykałem, bo teraz muszę zadawać się z takimi opłaconymi naganiaczami i kisić swoje pieniądze, nie wiedząc kiedy odrobię straty, nie wiem co mnie podkusiło z tym śmieciowym papierem.
Dnia 2012-10-01 o godz. 22:32 ~prizm napisał(a):
> Misiu, a na wcześniejszy post czemu nie odpisałeś?
Brakło
> jaj? Rozumiem. Już nie oczekuję żadnej odpowiedzi
> dziewczynko.
widzisz błaźnie, gdy pisałem o tym, że gdy będzie info o układzie ( w tym wypadku wycofanie), to będzie idealna okazja do wywalenia śmiecia, Ty natomiast , jak i inni naganiacze spuszczałeś się nad odpałami na 1 zł, 1,50, 2.
Kto zrobił z siebie pajaca, nie trzeba chyba dalej pisać.
Wywaliłem połowę tego szajsu na wszelki wypadek i jak się okazało dobrze zrobiłem, szkoda, że nie wywaliłem całości, ale cóż, zawsze połowa kapitału uratowana.
Liczyłem, że po info o układzie kurs wybije na okolice 0,50, było info o wycofaniu wniosku co teoretycznie powinno wywindować kurs jeszcze wyżej, a tu co? 0,28 i ZERO popytu.
Przyznaj się ynwestorze od siedmiu bolesci, że to Ty wziąłeś ode mnie po 0,36 ?
Nie musisz odpisywać, wystarczająco się zbłaźniłeś, podobnie jak Twoi koledzy z towarzystwa wzajemnej adoracji.
Tłumaczyłem ci już, liczyłeś na lokatę w banku to pomyliłeś adres. Ryzyko jest zawsze.
I ja zamierzam ryzykować dalej. Tak, wierzę i w 1zł. i 1,50zł. a jak się poszczęści to i w 3.
Nie, nie brałem twoich po 0,36 Portfel uzupełniłem wcześniej.
A zresztą gów.no cie to obchodzi:)
Trzymaj się.. a nie się ciągle puszczasz.
Dnia 2012-10-02 o godz. 15:12 ~prizm napisał(a):
> Tłumaczyłem ci już, liczyłeś na lokatę w banku to pomyliłeś
> adres. Ryzyko jest zawsze.
I ja zamierzam ryzykować dalej.
> Tak, wierzę i w 1zł. i 1,50zł. a jak się poszczęści to i w
> 3.
Nie, nie brałem twoich po 0,36 Portfel uzupełniłem
> wcześniej.
A zresztą gów.no cie to obchodzi:)
Trzymaj
> się.. a nie się ciągle puszczasz.
portfel uzupełniłem wcześniej - rozumiem, że gdy był po 0,09?
jakiż to zbieg okoliczności, że większośc, ba - niemal 100% forumowiczów (nawet tych z OILa), zawsze kupuje w dołkach i sprzedaje grubasom na górkach buahahahahah.
Wiem, Ty mi odpiszesz, że brałeś po 0,23 , spoko pewnie jesteś zapakowany po korek , jeśli tak. Natomiast mnie się zdaje, że brałeś po dużo , dużo więcej - albo nie masz nic i tylko naganiasz na usługach.
Nie misiu, brałem po 0,32 i 0,35 i nie żałuję, potem dobierałem różnie, tak po 0,25-0,28 też, może nawet większość. I tak za tyle nie oddam, czekam na minimum 1zł. potem się zastanowię.
I nadal chuj Ci do tego. Nie pasuje Ci- sprzedaj. Pasuje -trzymaj. A skamlesz jak.. zresztą szkoda czasu i bitów. EOT