• Permedia - dno spodeczka? Autor: ~Sielawowy król [77.253.99.*]
    jw
  • Re: Permedia - dno spodeczka? Autor: ~swiezak27 [83.9.197.*]
    Ja Krzychu myśle że zamiana PMD na akcje Trakcji było by dobrym ruchem jak uważasz? Widać że tej Trakcji chce sie rosnąć przy zielonych sesjach my jesteśmy skazani na kiszonkę, Trakcja według mnie dojdzie szybciej do poziomu 2-2,50 niż PMD do 20zł,
  • Re: Permedia - dno spodeczka? Autor: ~PERMEDIA [89.174.254.*]
    Sielankowy królu po co tyle tematów otwierasz naraz to nic nie da !!! Trzeba się uzbroić w cierpliwość lub oddać ze stratą . Mirek rób jak chcesz ale ostatnio Twoje "usprawnienia" inwestycyjne nie były dobre delikatnie mówiąc . Ja sobie poczekam . Pozdro!
  • Re: Permedia - dno spodeczka? Autor: ~swiezak27 [83.9.197.*]
    Oczywiscie że sobie tylko tak gdybam nawet jak bym chciał sprzedać PMD to nima komu, tej Trakcji przyglądałem sie chwile jak była po 65-70gr. teraz już troche urosła jak bym wtedy zamienił PMD na trakcje wtedy kiedy było to możliwe a tak pozostało tylko gdybanie co by było jakb., może Patrowicz zainteresuje sie nami tak jak zainteresował sie Resbudem też gdybanie i tak gdybać będziemy sobie długie lata tylko dla nas czas nie stoi w miejscu urosną nam długie siwe brody i dalej tu tak gdybać będziemy...
    Tak może być jak mówisz . Tak w ogóle to szacunek że przyznałeś się że Ci nie poszło na tym pbg bo na takich portalach przeważnie piszą ludzie "sukcesu" kupujący w dołku sprzedający na górce . Może należałoby jeśli coś chcesz zmienić to zadzwoń do firmy PERMEDIA i zapytaj się dlaczego zarząd jest taki mało medialny i dlaczego jak na spółkę publiczną jest im obojętne gdzie spółka będzie notowana ? Możesz wymyślić jeszcze inne pytania . Chodzi o to aby kierownictwo wiedziało że ktoś się interesuje .
  • Re: Permedia - dno spodeczka? Autor: ~swiezak27 [83.24.1.*]
    No niestety nie poszło ale to już historia, dzisiaj mogło by być 1-2 ale jest 6-7, prawie każdy taki jak ja czy Ty był by dzisiaj milionerem gdyby miał taką wizjonerską trafność, ok. zróbmy tak Ty ułóż pytania w jakiej kolejnosći i w jaki sposób mam zagadać, o co konkretnie pytać ja to wykonam Deal??
    Muszę się z Tobą zgodzić że gdyby człowiek miał szklaną kulę to lepiej by mu się wiodło :/ . Jedno pytanie im zadaj: Dlaczego spółka nie robi nic żeby wrócić do notowań ciągłych ? Jestem ciekaw co Ci odpowiedzą .
  • Re: Permedia - dno spodeczka? Autor: ~tym [188.33.183.*]
    widzieliscie dzis 10k na K po 5,65??? ciekawe co to za animator...
    No i co Mirek dzwoniłeś do spółki ? Kolejna sesja psu w dupę .
  • Re: Permedia - dno spodeczka? Autor: ~swieżak27 [79.185.217.*]
    Nie mam Krzychu kompletnie czasu pracuje od rana do wieczora:( konkretnej odpowiedzi i tak bym sie od nich nie spodziewał, czyżby początek hossy??? jestem ciekawy co tam na Oilu kombinują może faktycznie coś mają? widzisz jak za PMD ktoś sie spekulacyjnie nie zabierze to cięzko cudów oczekiwać
[x]
PERMEDIA -15,34% 8,00 2013-12-12 11:00:42
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.