ehhh...i to jest właśnie to - brali chętnie po 80-90 groszy, nic się nie zmieniło a wręcz jestem zaskoczony pozytywnie po walnym (nie ma emisji) a ludziska wywalają po 73 i nie ma odbierających...
Gdzieś mms czytałem o Tobie ze jesteś jak chorągiewka na forum i chyba muszę przyznać racje. Jeżeli widzisz zielony kolor to zaraz piszesz ze jednak odpał sie zaczął i HOSSA jak zobaczysz zielony to zaraz widzisz korekty i przepaście ! Czy Ty masz swoje zdanie ? a masz w ogolę kobietę ? chyba Tobą pomiata trochę !
a pewnie w tym roku jesteś kibicem Śląska ? Bo zdobyło mistrza ? a za rok ? Legia ? za dwa lech ?
nie rozumiem Cie jacku...
to, że piszę o korekcie nie przekreśla faktu, że uważam iż obecna cena akcji jest w dalszym ciągu śmieszna no i ogólnie nie jestem wielkim fanem piłki nożnej;)
kurs powinien być w okolicach 3 zł z tymi umowami - jeśli ruszą biogazownie bez dodruku akcji to 5 spokojnie powinno być i przejście za 2 lata na gpw...
no chyba, że ktoś Nas robi w jajo;)
ale jaki widać ludzie po prostu boją się 2 fixów...
Co zrobił Sobolewski i cała swita to przechodzi ludzkie pojecie z tym utworzeniem segmentów SHLR HLR ! Zobaczcie co sie dzieje na ATS resbud ifc i gdzie jest sobolewski ??? jest opłacany przez patro i wszyscy to wiedza ale kazdy siedzi cicho !! ca za naród kiedy byłoo cos takiego jak SOLIDARNOSC dzisiaj kazdy ma w dupie a narzeka. W ten sposob bge znalazło sie na fixach z niewiadomo jakiego powodu ( defakto srednia z 3 miesiecy ) ale nie mozemy byc obok bankrutow itd. Karze sie w ten sposob nie społke a akcjonariuszy.. niech nakładaja na firmy kary ale nie dla nas !!! pokazcie mi gdzie jest kontakt dla akcjonariuszy zeby pisali zazalenia ? nie ma ale za to mnóstwo zeby wejsc na rynek i dawacim pieniadze a potem pokazówka z jakismi segmentami co niec to nie daje !!! niedługo to zniosa bo to jest efekt odwrotny !!!
Piszmy jak najwiecej mail do nich !! dajcie mi kontak a napisze bo jakos dla akcjonariuszy znalesc nie moge !! karza za obort małe ze sredniej a zobaczcie jakie sa na fiksam obroty.... ku... przeciez to sa jakies jaja ! TO JEST NIESPRAWIEDLIWOSC