Nie zamierzam sprzedawać akcji ani po 50 ani 60 groszy - liczę na znacznie więcej. Jeśli za 2-3 miesiące chcą sprzedawać nowe akcje z pp po 60 groszy, to kurs musi wtedy być odpowiednio od tych 60 groszy wyższy. Obstawiam, że mają asa/asy w rękawie i do tego doprowadzą. Musi być konkretny powód dla którego podwyższyli cenę nowych akcji dwukrotnie. Inaczej nie sprzedadzą ani jednej sztuki - no chyba, że mają dogadanego dużego inwestora, który akcje w tej cenie obejmie. A może dowiemy się, że duży inwestor przejął w zbliżonej cenie pakiet Platinum? Wtedy niektórym kopara by kompletnie opadła. Jak dla mnie nie jest to wcale wariant science-fiction.
Jeśli wzrost ma być trwały, to trudno oczekiwać, żebyśmy znaleźli się na poziomie 60 groszy z dnia na dzień. To byłoby zbyt piękne i zbyt proste. Lepszy jest wzrost stopniowy.
Tak czy owak tutaj jest pod co grać i warto poczekać. Są powody nie tylko do spekulacyjnych, ale i fundamentalnych wzrostów. Ostatnie informacje to potwierdzają. Odpadł też argument który przesądził o spadku z 60 groszy - nie będzie rozwodnienia po 30. Kto liczył, że nabędzie pakiet akcji w tej cenie, ten się przeliczył
a po ile Gecko były akcje podczas ostatniej emisji po 30gr?
nie byly poniżej 30? i chetni sie znaleźli.
Trzeba byc optymist a co pokazał ostatni tydzień, ale chyba trochę na wyrost to mówisz. ja chetnie sprzedam akcje swoje po 70gr choćby dziś, ale czy Ty kupisz? Inni też się jakoś nie kwapią.
Słownie NIKT. Czarodzieje musieliby wyczarować złotówkę, a tego nie potrafią. Na mój gust w bilansie syf i brak komentarza, PP miały być a ich nie ma, jakieś dotacje też miały być a nie ma, przychody - to naturalne - a też ich nie ma; są jakieś umowy, ale nie ma z nich przychodów, o zyskach nie mówiąc. Kiepsko.
Dzisiaj nie mogłem obserwować sesji na bieżąco, ale z tego co widziałem, to przez większą część dnia wisiało zlecenie kupna (4-6K) na 0,35 i poza początkiem sesji nie było chętnych na sprzedaż w tej cenie. A to już postęp w stosunku do tego, co było ostatnio. Także spokojnie i pomału do przodu. Kto ma sprzedawać niech sprzedaje teraz i lecimy wyżej ...
Powtarzam jeszcze raz. Skoro podwyższyli dwukrotnie cenę nowej emisji, to raczej nie bez powodu i założę się, że mają coś ciekawego w zanadrzu...
Tu po poprzednich inf. powinno byc 1zł. Widocznie komuś zależy na utrzymaniu niskiego poziomu kursu. Tak przy okazji-masz jeszcze Atonka i co o nim myślisz?.