dobre czy raczej nie i jak wpłynie na kurs .............................. a jeżeli będzie przejęcie bez emisji np. na innych zasadach co nie jest wykluczone, ponieważ taki też był sygnał ze spółki .......................... bo jeżeli podjęli uchwałe to wiadomym jest że musiałaby informacja o objęciu lub nie ....................... nie będzie objjęcia jest info = prawidłowa relacja z inwestorami (i to przed upływem terminu) ... co nie jest równoznaczne że nie będzie przejęcia bo z tego co wiem rozmowy były prowadzone z kilkoma podmiotami w Polsce i za Bugiem :-)
przed upklywem terminu hahaha dobre. "sygnal ze spolki" - heh dowaliles do pieca. jezeli cokolwiek(komunikaty) by zalezalo od spolki to tutaj nie byłoby żadnej informacji!! dowodow jest az nadto.
w sumie moze to i dobrze ze nie bedzie dodruku akcji- znowu slupy objelyby ponizej progu 5% i sypaly!
ciekawe ze tyle "firm" bylo zaintersownych akcjami z emisji po 7 i 13 zl no i objeli te akcje w ilosci 400 tys a nikt nie chce tych smaych akcji po 3 zl! 20 tys jest oficjalnie wystawione, pytanie jaki jest prawdziwy nawis?
Ufo, jestem pełen podziwu. Wreszcie wytrzeźwiałeś. Kac co prawda jest potężny ale i tak należysz w tym gronie do nielicznych, którzy przejrzeli na oczy. Pozdrawiam.
Efekt braku emisji i przejęcia widoczny natychmiast: po ogłoszeniu komunikatu kurs leci na pysk. Przyznam szczerze, że nie sądziłem, że kurs spadnie poniżej 2 zeta. Ale to chyba jeszcze dzisiaj.
Odjechało na amen. Ale jest moje dwa złote. A co rozczarowany "perłą"? Bo jak nie to nie skiełcz tylko bierz po taniości. Ja zaczekam aż kurs się obsunie dużo niżej. Obsuwał się ostatnio z 3 do 2 zeta to teraz się może obsunąć do złotówki. Bo niby czemu nie? Już nawet ufo przejrzał na oczy i pewnie niedługo wywali swoje akcje. Potem do niego dołączą inni. A zarząd i główny udziałowiec jak widać robią niewiele dla wzrostu wartości spółki a już z całą pewnością nie tyle aby coś nas mogło pozytywnie zaskoczyć. A jeżeli jeszcze wyniki za Q3 będą kiepskie to polecimy na grosze.
Przejrzałeś mnie. Gratuluję i zapytam: a jaka jest twoja prognoza co do kursu (z tego co pamiętam to patrzyłeś bardzo optymistycznie ale to się chyba zmieniło więc ciekaw jestem jak patrzysz teraz na przyszłość BDG)?