jest podobno nowa opcja na korzystnych warunkach dla przedsiębiorców na timesharing w Zakopanem. wysoki standard apartamentow i mówią, ze to dobrze wychodzi
ktos zna firmy działające na tym obszarze?
jedną z takich firm znajdujących się na tym obszarze jest firma Golden Vacation Club, którą mogę gorąco polecić, a tu można znaleźć więcej informacji na jej temat : http://gvclub.pl/
tak, jak to wynika z informacji na stronie golden vacation club - wykupując apartament w Zakopanem od razu stajesz się członkiem wielkiej sieci wymiany. Więc bez problemu możesz od czasu do czasu wyjechać nawet na Teneryfę :)
Ja byłam w apartamentach w Zakopanem, bardzo fajna sprawa. Wydaje mi się że to właśnie o takich lokalach mówisz mając na myśli timesharing
www.apartamenty-zakopane.net.pl
Polecam www.htc.pl - dobra firma. Solidne podejście do klienta. Wynająłem za pośrednictwem tej firmy apartamentowiec w Zakopanem. Do tej pory jestem zadowolony. Płacę a firma wywiązuję się z umowy. Solidny kontrahent. POLECAM
hmm...Firma HTC działa na PL rynku już od 92' roku - to już o czym świadczy. Rzesza jej zwolenników stale rośnie, ze względu na korzystne oferty i fakt, że ciągle się doskonalą w tym co robią. Odnośnie pytania się o noclegi miejscowych itp. to nie polecam bo wiadomo jak to w praktyce wygląda..każdy poleci znajomego, a nie tego kto w rzeczywistości świadczy dobre usługi..
Nie rozumiem skąd w Polsce niechęć do timesharingu. Na całym świecie jest mnóstwo firm oferujących współwłasność i to nie tylko w turystyce. Słyszeliście np. że Hołowczyc w ten sposób kupuje samochody?