już 18 lat czeka na 30 zeta
warrantami podnieca sie już rok a bedzie jeszcze 9 lat
na tym podskoku pewnie nikt nie zarobił ale wszyscy się podniecają przyszłą rakietą
Ciekawe tylko, kto tak wywala papier?? Dziś mozna kupic nieograniczone ilości a jakieś 3 miesiace temu kurs wynosił 2,60 a arkusz do 5 zł praktycznie pusty. Przez wiele tygodni.
Codziennie stało tam moze 20 tys sztuk akcji
Aż do pamietnego dnia kupna akcji przez prezesa. Od tamtej pory mozna kupić ile sie chce, bez wpływu na krus.
i tak bodek od lat przewalaja....co za ograniczone osoby.....spada bo jest mega zadluzona a skoro jest mega zadluzona to i wycena musi byc adekwatna do kondycji spolki... to ze jest nisko wyceniana nie znaczy ze zaacznie rosnac...choc w sumie wcale nie est tak tanio bo c/wk 0,8 z dlugiem na garbie 500 baniek ktore nie wiadomo czy sie uda splacic i c/z..nawet jej nie ma
nie wiele ponad 400 baniek, a to to mniej niz warta jedna ich huta a co maja w papierach jaka wartosc ksiegowa to mi wisi. Cały ten bajzel warty rynkowo 2 razy tyle niz ich wartosc w ksiegach wiec nie strasz dlugiem.
A wy skad sie bierzecie????????????????
PBG od momentu podpisania kontraktów było na straconej pozycji i to było wiadomo
Cognor ma huty i jest firmą produkcyjną inny profil działania
NIe ma co foha strzelac tylko forum jest do dyskusji i wymiany poglądów a nie fohowania
nie jedna spółka była stracona tak jak pisałem o Amice to samo było. Ja jak kupowałem Amice po 4 zł w biurze maklerskim mówili ,, co Amica spóka spółka bez perspektyw konkurencja przejmnie " a ona pomalutku do góry. Myśle że bedzie tak samo z Cognorem jest w trendzie bocznym 3 lata wiec kwestia czasu na wybicie górą załatwi warianty zroluje dług i zacznie sie krecić. Narwani akcjonariusze wypisują bzdury pod wpływem emocji i złosci że stracili kase ale myśle że bedzie dobrze.