• tragedia Autor: ~trzymająca16piw [46.76.71.*]
    I jak to mówią gówno trafiło w wentylator. W spółce nic się nie dzieje, karmią nas znowu jakimis pokazami, zdjęciami, baju baju bedziesz w raju. Obsrewuję od kilki miesięcy tą naszą spólkę i myślę ze czas przygotować się na pogrzeb. sprzedaży nie ma, nasz guru niejaki gerg swoje pierdu pierdu pisze, że żal dupę ściska taki z niego spec od sprzedaży.
    szkoda że na tym papierze nie ma krótkiej sprzedaży bo bym pożyczyła akcje i walnęła w rynek, to jedyny sposób na zysk,czas się zbierać
  • Re: tragedia Autor: ~Gerg [31.62.109.*]
    od sprzedazy to jest dzial sprzedazy, a na sile nikogo sie nie uszczesliwi, jak sam tego nie chce...
  • Re: tragedia Autor: ~mis 12 [91.94.137.*]
    trudno sie nie zgodzic z pania z oktoberfest , cienko to wyglada , a swoja droga to ja tez slyszalem ze nasz Gerg obiecywal sprzedaz maszyn ale wyszlo jak wyszlo
  • Re: tragedia Autor: ~Jacek [31.60.164.*]
    Będzie dobrze idzie na 0,40 zł
  • Re: tragedia Autor: ~Gerg [31.62.109.*]
    To juz mamy winnego? Odwracamy uwage od prazwdziwych powodow braku sprzedazy? Czy za Amerykę, Lotwe, Rosję, Bialorus, Japonie, Hiszpanie, Szwajcarie, Norwegie, Finlandie, Chiny, tez odpowiadaja tajemnicze Gergi? W dzisiejsze Wyborczej na pierwszej stronie ktos przeprasza mnie za idiotyczne pomowienia w innej sprawie.. Zapewniam, pozwanemu sie nie oplacilo.a musi powtorzyc sprostowanie 40.000 razy na gazeta.pl. Trzeba wiedziec, co i kiedy sie mowi i pisze, aby nie doplacac... Aby nie konczyc minorowo. Informacja sprzed 3 godzin, jest mozliwosc iz zostanie wydane nowe prawo, ktore pomoze rynkowi odpadow. Jest tez mozliwosc powrotu do rozmow i wizytacji CBR przez ministerstwo. Czy spolka tego che? Moze tak, moze nie. Telefon do mnie znaja. Oferta jest stale aktualna.
  • Re: tragedia Autor: ~Stojący z piwem [89.72.90.*]
    Fajny masz nik. Czemu 16 ?
  • Re: tragedia Autor: ~trzymająca16piw [77.115.160.*]
    kazdy kto interesuje się społka od dawna wie, że nasz guru mami juz trzy pokolenia prezesów, coś tu nie tak ze skutecznością i taktyką. wydaje się co najmniej dziwne że skoro ma takie pomysły, konkretnych kontrahentów to czemu zaden z tych kontrahentów nie złożył zamówienia?
  • Re: tragedia Autor: ~miś przekliniak [83.7.65.*]
    Ja już ma tego ku.... serdecznie dośc tej całej świty i tych wiecznych wahań kursu to w poniedziałek znów - 5% i tak az do 1 zł.

• Re: tragedia Autor: ~Gerg [37.47.55.*]
    A jak zlozyl, a frma nie skorzystala? To co to jest? To nie jest zakup piwa, ktore odstawiasz, jak smak nie pasuje, chociaz jakas analogia jest..
  • Re: tragedia Autor: ~miś przekliniak [83.7.65.*]
    Jak firma nie chce sprzedawać to po ch..... istnije to na co czekaja na upadek
  • Re: tragedia Autor: ~Hag [62.141.218.*]
    niech prezes Jacek Ładny, tu na forum znany jako jacek_z_grochowa zacznie zarządzać a nie bluzgać na tym i na innych forach
    wstyd żeby osoba która pełni stanowisko prezesa spółki giełdowej o niemałej kapitalizacji robiła z siebie szmatę na forach, wstyd!
  • Re: tragedia Autor: ~beno [178.73.48.*]
    Przecież gracz karciany nie jest już prezesem. Chociaż to trwało krótko to i tak kurs zjechał niebotycznie w tym czasie.
  • Re: tragedia Autor: ~mis 12 [91.94.137.*]
    nie denerwuj sie misiu , jeszcze bedzie dobrze , pamietaj ze 25 listopada jest miedzynarodowy dzien misia ,
  • Re: tragedia Autor: ~student [78.133.211.*]
    Gerg. Ostatnio wiele osób za poważne sprawy siebie przeprasza ale żeby tyle razy oj czarujesz , chyba że jesteś ministrem i właśnie załatwiasz coś dla nas. Podaj linki czy treść coś konkretniejszą . Uwiarygodnij to co piszesz ,nie tylko o gazecie której nie czytuję a o nowym prawie również .
  • Re: tragedia Autor: ~trzymająca16piw [77.115.0.*]
    Do Gerga:
    I co? widzę, że taki masz styl, rzucisz jakąś zajawkę o zmianie prawa, nie pisząc nic o konkretach i taki zadowlony jesteś, że naiwniacy się na twoją paplaninę napalą? Napisz choć raz coś konkretnie. Skoro tak dobrze ma być, bo podobno według Ciebie nastapiła lub nastąpi zmiana prawa, która jest korzystna dla Atona , to i Ty będziesz mógł w końcu sprzedać jakąś maszynę....
    Napisz proszę czy dobrze rozumiem, bo w poniedziałąek chciałbym wywalić resztówkę, która mi została.
    Już Student Cię o to prosił, więc ponowię, podaj prosze jakiś link do tych twoich rewelacji...
  • Re: tragedia Autor: ~Gerg [37.108.249.*]
    Kim Ty w ogole jestes, bym mial sie tlumaczyc? Jedno jest pewne Twoje wpisy niebezpiecznie sa zgodne z informacjami przekazanymi osobie z Rady Nadzorczej ,ktora wczoraj najwyrazniej nie zachowala sie odpowiednio. Na wyjasnie ma czas do poniedzialku 1X. Przy okazji info dla studenta. Sprobuj pojechac poza bande to zapuka do drzwi smutny pan z listem poleconym. W ten sposob sie uwiarygodnie. Bankier to kiepskie miejsce na polemiki merytoryczne za to z pelną dokumentacją adresów IP.
  • Re: tragedia Autor: ~mis 12 [31.62.4.*]
    kurs jest dosc niski wiec puszczaja nerwy wszystkim , ale ktos moze ma racjonalne wytlumaczenie czemu tak jest w tej spolce ? mowia : trzeba czasu i pieniedzy ale przeciez my akcjonariusze dalismy jedno i drugie , w niedlugim czasie jest juz trzeci zarzad i tez nie potrafi doprowadzic do sprzedazy? musi tu chodzic o cos innego , ja nie wiem ,
    moze ktos wie ? tylko nie piszcie " a nie mowilem " bo nie o to chodzi
  • Re: tragedia Autor: ~miś przekliniak [83.7.63.*]
    Umowa z Hiszpanią miała być na 100% a czemu nie podpisali przecież płacili za testy chyba 3 razy.

Ktoś sie bawi kursem i znów go dołuje i wywala albo sie wymieniają na coraz niższych poziomach dlaczego ?

Dlaczego w ogóle k..... nie ma sprzedaży przecież cały wschód i zachód do nich na testy przyjeżdża .

Albo ci goście kompletnie nic nie potrafią albo są jakieś inne przyczyny.

Jednym słowem dalej stoimy w martwym punkcie i tak od 3 czy 4 lat już się zgubiłem.
  • Re: tragedia Autor: ~mis 12 [31.62.4.*]
    no wlasnie cos jest nie tak , ale dlczego ?
    hiszpania miala byc ale tam dzis kryzys , pisalem juz ze lepiej o tym zapomniec ,
    ale jest to kontrakt , 1 rok temu ,
    ale dzis ? dlaczego spolka nie moze nic sprzedac ?
    pojawia sie niestety odp ze nie ma co sprzedac , jak tak jest tzn. ze prezes Barczyk nabral caly rynek swego czasu,
    tak czy inaczej trzeba jakis ruch wykonac , moze zwolac grupe i zwolac nwza i pomowic o tym , co robic dalej , ?
  • Re: tragedia Autor: ~złota rączka [65.254.50.*]
    Coś ludziska nerwowe na tym forum ,może lepiej i milczeć. Z drugiej strony chciało by się coś niecoś dowiedzieć , tymczasem wszyscy źli bo nie idzie jak trzeba a ja też mam stratę i nie wchodzę na forum . Jak gerg dajesz się takim wpisom , to podpucha nikt rozsądny cię nie będzie winił , co do wyborczej jednak nie widziałem w piątkowym wydaniu żadnych przeprosin .
  • Re: tragedia Autor: ~qqq [212.122.207.*]
    aron-to bankrut i tyle
[x]
ATONHT 13,38% 0,18 2022-05-26 11:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.