trzeba było za 10 gr obejmować , a Wy się cieszycie że może 2gr będzie kiedyś ???
wyruchali Nas bez mydła i tyle , wszyscyśmy imbecyle i tyle .
Teraz scalenie i od 1 zł jazda w dół !!!
zapłaciłem 100 tyś za akcje teraz są warte 10 tyś , a po walnym będę wiedział że spadną z 1zł na 10 gr i będę miał 1 tyś zł jak sprzedam .
Niezły KÓR.. biznes życia zrobiłem i tyle w temacie ...
no i może jeszcze skup akcji zrobią jak proponują .
To jest jakaś kpina z rynku akcji , jak można takie wały robić .
Spółka miała kapitał 170 mln zł z emisji akcji i tyle była warta , teraz ma kapitał 80mln zł , a warta jest 17 mln zł .
Jeszcze scalą akcje i zaniżą o połowę ich wartość , czyli do 8mln zł i wtedy ogłoszą łaskawie skup akcji pewnie za jakiś psi grosz .
To się w pale nie mieści jak wypompowali pieniądze , a teraz jeszcze wypompują akcje z naszych portfeli za friko !!!!!
Wystrzelać to kolesiostwo w cholerę .
"Oszukany" nie podszywaj się!!! Albo zaznacz, że Ty to np, oszukany 2 !!!
Xtrader - to nie Ja! Jestem na pokładzie ale w nic już nie wierzę! Najgorsze, że BPC nas przejmuje i nastąpi powtórka wyciągania kasy!!! Novian, który miał 160 mln zł zostaje przejęty przez malutką spółkę za grosze! Chłopaki się niczym nie przejmują i dalej nas ładują, masakra! Myślę, że KNF się tym zaineresuje! Lepszy numer niż amber gold!!!
Pozdrawiam
Szkoda że tylko w prokuraturze walczy nas dwóch z pawlikiem o ukaranie winnych. Przypominam, że Prokuratura Rejonowa we Wrocławiu Stare Miasto prowadzi dochodzenie na razie w sprawie wyprowadzenia ze spółki pieniędzy. Jeżeli chcecie pomóc polecam kontakt z Panią Prokurator i posłużenie się sygnaturą 2ds. 308/12. Prokuratura czeka na każdego ko uważa, że to jeden wielki wałek...
Widzę ze to jakis pajac się podszywa...:D Zastanawiam się tylko czy ta prokuratura rzetelnie sie zabierze do sparwy , tam jak juz sprawa Amber uczy siedza ludzie którzy nie maja na ten temat zielonego pojęcia! i należałoby się np zastanowić żeby (jeżeli jest taka mozliwość) żeby tę sprawę w prokuraturze wsparł jakiś biegły... Druga rzecz czy WDM jest w tej sprawie czysty ? Jak sądzicie ?