Giełda Papierów Wartościowych wyklucza z dniem 2 października akcje spółek F24, Green Technology, Tonsil Acoustic Company z obrotu na rynku NewConnect - wynika z uchwał zarządu GPW.
Tonsil jakies info dal,dzwonilem do greentechnolgy i oderbral facet,potwierdzil ze to ta spolka jak spytalem,ale po pytaniu jak odnosi sie do komunikatu gieldy zrobil eee.............i cisza,po kilku sekundach rozlaczyl polacznie.
za 2 minuty zadzwonilem ponownie ale juz nie odbiera,probujcie moze wam sie uda,jednak poglos robil wrazenie telefonu w mieszkaniu a nie biurze.
Nazwa GREENTECH
Adres UL. CHEŁMSKA 19/21 00-724 WARSZAWA
Tel (22) 424 95 80
Dnia 2012-09-28 o godz. 12:58 ~karol napisał(a):
> Tonsil jakies info dal,dzwonilem do greentechnolgy i
> oderbral facet,potwierdzil ze to ta spolka jak spytalem,ale
> po pytaniu jak odnosi sie do komunikatu gieldy zrobil
> eee.............i cisza,po kilku sekundach rozlaczyl
> polacznie.
za 2 minuty zadzwonilem ponownie ale juz nie
> odbiera,probujcie moze wam sie uda,jednak poglos robil
> wrazenie telefonu w mieszkaniu a nie biurze.
Nazwa
> GREENTECH
Adres UL. CHEŁMSKA 19/21 00-724 WARSZAWA
Tel (22)
> 424 95 80
potwierdzam,odebrał i zwykłe halo?,no to coś nie halo tutaj jest?,po chwili rozmowę rozłączył.
a ja siędodzwoniłem i dowiedziałem że jest pismo odwoławcze o tej decyzji. Tak mi powiedział gość , który odebrał telefon. Ale nie jest to podstawa do sugerowania sięprzy zakupie. Radzę samemu dodzwonic sięi potwierdzić
co ciekawe dopiero niedawno zrobili emisję i mają ponad 7 mln w inwestyczjach w spółkach zależnych przy minimalnych zobowiązaniach. Nie wiem czy tu nie jest grane pod wyleszczenie????
NAJŚMIESZNIEJSZE ŻE NIKT JEJ NIE ZNA, BO TO CO PODALI TO JEST TAKIE PROZAICZNE, ŻE MOŻNA POD TO WSZYSTKO PODCIĄGNĄĆ.
TRZEBA BY USTALIĆ KONKRETNIE O CO CHODZI np : brak przekazywania raprtów okresowych , czy tym podobne. Moim zdaniem to GPW chce pokazać że działa , ze nie pierdza w stołki tylko coś robią. A jak się okaże to robią znów pod górę inwestorom. Takie jest moje zdanie na ten temat
no to się trochę wyjaśniło o co chodzi. Uzupełnią dokumenty i fii dawaj na 10 gr http://www.newconnect.info/artykul/trzy_spolki_wykluczone_z_obrotu-1684c2?f=ms