• Wyklucznie z NC!!! Autor: ~marek [83.6.125.*]
    Giełda Papierów Wartościowych wyklucza z dniem 2 października akcje spółek F24, Green Technology, Tonsil Acoustic Company z obrotu na rynku NewConnect - wynika z uchwał zarządu GPW.
  • Re: Wyklucznie z NC!!! Autor: ~Prezes [78.88.142.*]
    Zalecam to obejrzeć, cała prawda

http://bankier.tv/gospodarka-oparta-na-przekrecie-11682.html
  • Re: Wyklucznie z NC!!! Autor: ~asad [193.200.215.*]
    i dobrze, takie spólki powinny juz dawnio byc wykluczone, dziś i jutro po 1 groszu, a ja nawet bymt ego nie dał
  • Re: Wyklucznie z NC!!! Autor: ~karol [188.47.143.*]
    Tonsil jakies info dal,dzwonilem do greentechnolgy i oderbral facet,potwierdzil ze to ta spolka jak spytalem,ale po pytaniu jak odnosi sie do komunikatu gieldy zrobil eee.............i cisza,po kilku sekundach rozlaczyl polacznie.
    za 2 minuty zadzwonilem ponownie ale juz nie odbiera,probujcie moze wam sie uda,jednak poglos robil wrazenie telefonu w mieszkaniu a nie biurze.

Nazwa GREENTECH
    Adres UL. CHEŁMSKA 19/21 00-724 WARSZAWA
    Tel (22) 424 95 80
  • Re: Wyklucznie z NC!!! Autor: videox [195.150.128.*]
    I komu teraz i w jaki sposób to będzie można sprzedać, po wykluczeniu?
  • Re: Wyklucznie z NC!!! Autor: ~młody [79.184.121.*]
    Dnia 2012-09-28 o godz. 12:58 ~karol napisał(a):
    > Tonsil jakies info dal,dzwonilem do greentechnolgy i
    > oderbral facet,potwierdzil ze to ta spolka jak spytalem,ale
    > po pytaniu jak odnosi sie do komunikatu gieldy zrobil
    > eee.............i cisza,po kilku sekundach rozlaczyl
    > polacznie.
    za 2 minuty zadzwonilem ponownie ale juz nie
    > odbiera,probujcie moze wam sie uda,jednak poglos robil
    > wrazenie telefonu w mieszkaniu a nie biurze.

Nazwa
    > GREENTECH
    Adres UL. CHEŁMSKA 19/21 00-724 WARSZAWA
    Tel (22)
    > 424 95 80

potwierdzam,odebrał i zwykłe halo?,no to coś nie halo tutaj jest?,po chwili rozmowę rozłączył.
  • Re: Wyklucznie z NC!!! Autor: ~ms [89.76.227.*]
    a ja siędodzwoniłem i dowiedziałem że jest pismo odwoławcze o tej decyzji. Tak mi powiedział gość , który odebrał telefon. Ale nie jest to podstawa do sugerowania sięprzy zakupie. Radzę samemu dodzwonic sięi potwierdzić
    co ciekawe dopiero niedawno zrobili emisję i mają ponad 7 mln w inwestyczjach w spółkach zależnych przy minimalnych zobowiązaniach. Nie wiem czy tu nie jest grane pod wyleszczenie????
  • Re: Wyklucznie z NC!!! Autor: ~ja [164.127.160.*]
    nie wiem jak wy ale ja na waszym miejscu bym się grupowo zebrał i pozwał firmę :/ poważnie mówię
    ale o co , o to ze ich wykluczono, czy o to że handlują autami na prąd???
  • Re: Wyklucznie z NC!!! Autor: ~ja [164.127.160.*]
    o powod wykluczenia przyczyne
    NAJŚMIESZNIEJSZE ŻE NIKT JEJ NIE ZNA, BO TO CO PODALI TO JEST TAKIE PROZAICZNE, ŻE MOŻNA POD TO WSZYSTKO PODCIĄGNĄĆ.
    TRZEBA BY USTALIĆ KONKRETNIE O CO CHODZI np : brak przekazywania raprtów okresowych , czy tym podobne. Moim zdaniem to GPW chce pokazać że działa , ze nie pierdza w stołki tylko coś robią. A jak się okaże to robią znów pod górę inwestorom. Takie jest moje zdanie na ten temat
    no to się trochę wyjaśniło o co chodzi. Uzupełnią dokumenty i fii dawaj na 10 gr http://www.newconnect.info/artykul/trzy_spolki_wykluczone_z_obrotu-1684c2?f=ms
  • Re: Wyklucznie z NC!!! Autor: ~Majkel [79.184.141.*]
    jakieś wieści z strony spółki ?,dzwonił Ktoś i coś wiadomo ?
  • Re: Wyklucznie z NC!!! Autor: ~Tri [178.235.220.*]
    Ostrzegano ich 3 miesiące temu, jeśli przez tyle czasu nic się nie stało to wątpię żeby stało się teraz. Wtopiliśmy, drużkowie...

http://www.newconnect.info/wiadomosc_ze_spolki/9_spolek_z_newconnect_musi_sporzadzic_raport_z_dzialalnosci-124112?f=rm
[x]
GREENTECH 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.