Dnia 2012-09-28 o godz. 12:51 ~olek napisał(a):
> Masz dobry trop ale jak wnikliwie przeczytasz raport
> polroczny to sam się zdziwisz. Że pod
ajesz dane historyczne
> . Tu się naprawdę cos szykuje !
na pewno spoleczka mocno upolityczniona sama obecnosc PIS-owskiego senatora o tym mowi-napisze tak -spolke trzeba miec w portfelu gdy w Pl zmieni sie wladza a sondaze mowia wreszcie o przewadze PIS to ta spolka bedzie po 100 smigala teraz pewnie boja sie ruszac bo KNF wiadomo ze moze ja zawiesic wykluczyc wiec wola sie pewnie nie wychylac z pompka
Arkusz faktycznie pokazuje śmieszna liczbę akcji ale teorii o zbieraniu akcji niestety nie potwierdzają obroty .ogladam spółkę od pól roku bo fundamenty się poprawiają a ta drga w wąskim kanale i d....a. Tak dla ciekawości to i nowy sekretarz RN i wiceprzewodniczący RN tez maja imponujący pakiecik i wyglada na to ,ze dobierają . Tylko skąd bo nie z arkuszy ?
okolo rok temu byl podjazd pod 4 PLN wiec moze wtedy zebrali?a mozesz wkleic stan ich posiadania?bedziemy wiedziec co sie swieci.
jak dla mnie spolka ktora robi 1% free float nie robi tego za darmo-tylko po to zeby we wlasciwym momencie i blyskawicznie zrobic 30-40 za akcje tak zeby ktos gruby np stefczk mogl sie do 6-7 pln wysypywac przyklad znany i praktykowany np na sru konekcie
w rapocie półrocznym masz: GB zwrost z 100k do 200k , GBu zwrost z 100k do 184k, AS zwrost z 17k do 75k. To jednoznacznie coś pokazuje , ale jakoś nie chce mi się wierzyć aby stefczyk cos chciał robic z akcjami bo i po co to przecież spółdzielnia. no i przy tak malym free F to by się mogli naciąć > poza tym potrzebne są dobre prasowe infa żeby pobudzić gorace głowy a o skokach ciekawie nie piszą !!!!!!!!!!!!!!!!!!
oj kolego im to dla prestiżu ! a jak coś skapnie to ok. CO innego my małe inwestorki , chciałoby się troche dorobić to oczywiste. Sorry ale przykład z pet jest nieadekwatny to inna bajka , chociaż jestem za tym aby wykres zaczął na skoku być podobny ,,,,,,,,może nowy tydzień da odpowiedź ?