Polecam Dziwnów. 100 m od morza, można kupić z tarasem, ale morza nie widac, ponieważ widok przesłaniają drzewa w parku. Niedrogo ja płaciłem ok 6100/metr.
Dnia 2012-09-30 o godz. 08:47 ~benek napisał(a):
> Polecam Dziwnów. 100 m od morza, można kupić z tarasem, ale
> morza nie widac, ponieważ widok przesłaniają drzewa w
> parku. Niedrogo ja płaciłem ok 6100/metr
6100 to niedrogo buahahahahahaa
Dnia 2012-09-30 o godz. 09:00 ~kenny napisał(a):
> Dnia 2012-09-30 o godz. 08:47 ~benek napisał(a):
>
> Polecam Dziwnów. 100 m od morza, można kupić z tarasem, ale
> > morza nie widac, ponieważ widok przesłaniają
> drzewa w
> parku. Niedrogo ja płaciłem ok 6100/metr
> 6100 to niedrogo buahahahahahaa
Jak drogo, to polecam Władysławowo za 10-14 tyś buahahahahahah!!!!!!!!
Ja mogę z czystym sumieniem polecić apartamentowiec Dune w Mielnie. Budynek położony jest nad samym morzem, zaledwie 10 metrów do morza, jest luksusowy, ma własny basen i recepcję.Widok na morze jest z każdego mieszkania:)
Baltic Korona to kompleks ekskluzywnych apartamentów położony w nadmorskim kurorcie - Darłówko Wschodnie.
W zależności od indywidualnych wymagań i preferencji naszych klientów dajemy Państwu możliwość wyboru apartamentu na parterze, piętrze lub poddaszu. Oferujemy przestronne, jasne i funkcjonalne apartamenty dwu i trzy - pokojowe na trzech kondygnacjach o powierzchni od 32m² do 75 m² w stanie deweloperskim lub ‘’pod klucz’’. Do każdego apartamentu przynależy taras/ balkon. W zamkniętym, otoczonym zielenią kompleksie mają Państwo bezpośredni dostęp do miejsc parkingowych i rowerowych.
Atutem naszej inwestycji jest prestiżowa lokalizacja: bliska odległość od morza, sąsiedztwo portu jachtowego oraz spacerowy deptak prowadzący do centrum miasta Darłowa.
Mam bardzo fajny news dla osób zainteresowanych zakupem apartamentu w Mielnie w inwestycji Dune. Jedno z pokazowych apartamentów zaprojektuje Maciej Zień. Pewnie ten apartament będzie wyglądał nieziemsko, tym bardziej że znajduje się on na ostatnim piętrze budynku.