• CR Media Consulting Autor: ~xxxxxxxxx [194.63.135.*]
    ci co są w temacie wiedzą co to za firma i co się z nią stało. Mnie interesują dwie rzeczy:
    1) jakie są nadal powiązania IGR z tym co zostało z CR Media Consulting - jakieś usługi?
    2) co się dzieje z ludźmi z CR Media Consulting

pytam z czystej ciekawości...
  • Re: CR Media Consulting Autor: ~cph [77.66.1.*]
    CR media perelka Harcerza juz nie pamietam ale chyba zostala sprzedana za 1 zeta co i tak wowoczas bylo fajana kasa , biorac pod uwage ze ewidencji bylo NULL.
    Z przyjacielskim usciskiem dloni
    A co dzis robi, Ja nie wiem.
  • Re: CR Media Consulting Autor: ~swojak [80.50.228.*]
    zapytaj duńczyka jemu płacą to chłopina jest w temacie
    jeszcze pytanko po co się interesujesz jak ty to piszesz " takim śmieciem"
  • Re: CR Media Consulting Autor: ~xxxxxxxxx [194.63.135.*]
    jak spadnie do 15 gr to kupię i sprzedam za 19 na podbitce, a kupicie ode mnie wy z myślą o złotówce :) to proste.

a CR MEDIA interesuje mnie dlatego, że cała infrastruktura IT IGROUPA widzę, że jest pod CR MEDIA stąd jeśli spółka była zlikwidowana interesuje mnie dlaczego nikt tego nie wyprostował... przez zgoła ponad 2 lata... a sprawdzałem te rzeczy w kontekście rzekomo nowo powstającej strony.
    zobaczcie sobie na obroty JSW... kupowałem to i tam będzie coś ciekawego :) zobaczymy, obroty zajebiste, ktoś wciąga jednym zleceniem 64 000 akcji... napierdla*ka jakiej dawno nie było
  • Re: CR Media Consulting Autor: ~ajwaj [178.42.135.*]
    on tu pracuje, chodzi o jak największe zniechęcenie do IG...
  • Re: CR Media Consulting Autor: ~CPH [77.66.1.*]
    Tak tak i jeszcze chce oddebrac perelki od was biednych zuczkow.
    Na dzien dzisiejszy nalezy grac pod info i tu mozliowsci:
    1. szejk z kataru (legionowa ) wchodzi tak jak bylo w liscie intencyjnym z ( Powaznie malo prawdopodobne )
    2. Oficjalne info odpowiedz od IDM ze wycofuje sie z umowy inwestycyjnej w IGR, poniewaz ....
    ( I to jest bardzo prawdopodobne, do koncza przyszlego tygodnia pewnie bedzie wiadomo) Nie bede pisal co to oznacza bo zostane posadzaony ze naganiam na spadki i chce odebrac akcyjki od niektorych czytajacych to forum)

Wiec wszystko OK, nie dawac sie moim wpisom i kupowac kupowac.
    Z przyjacielskim usciskeim dloni

• Re: CR Media Consulting Autor: ~weko [46.112.108.*]
    Nie wprowadzaj koles w bład ,widac żę jestes całkowicie nie kumaty.Jesli idm sie wycofa to prawdopodobnie dostanie kare 2 mln za nie dotrzymanie postanowien porozumienia,chodzi prawdopodobnie o wezwanie na akcje i pewnie może inne.Albo Wojciechowski rozwiąze porozumienie w trybie natychmiastowym z ich winy i tez będa musieli zapłacic Wojciechowskiemu 2 mln.Wojciechowski wprowadzi swoją spólkę ,a może bedzie jeszcze jakis inwestor a może to i to.Wię c upiecze dwie pieczenie na jednym ogniu
    Tak jak piszesz Wojciechowski stanie sie ofiara, biedaczek taki uczciwy obywatel, nigdy nikogo nie puscil w maliny, wszyskich sowicie wynagrodzil, nigdy nie rzucal slow na wiatr. Normalnie rozkleilem sie.
    - Jakis inwestor ( na pewno z Hameryki lub Japonii -europa zachodnia , bliski wschod jak i 3 podmioty z GPW juz byly)
    - W IDM to idio..ci siedza i wyplaca harcerzowi kase Buhahaa. Musi to na rusi kolego a na bananowej to jak to chce. Wez mnie nie rozsmieszaj a jak juz wierzysz w to co prawisz to wciagnik papier tak 50k po 19., dasz swiadectwo swiatu ze to prawda.
  • Re: CR Media Consulting Autor: ~weko [164.126.136.*]
    Pytam się,jest w porozumieniu o wezwaniu na akcje ?jest .Więc jesli nie będzie to pewnie będzie kara,moze chodzic tez jeszcze o inne warunki.
    Jak nie wypłacą to wejdzie do nich komornik,ale najwazniejsze jest to że ich wypędzi z IGR a kasę i tak prędzej czy pózniej sciągnie
    Dziecko tu nie przedszkole, tu sie mowi o pieniadzach. Rece opadja.
    No niech ci bedzie, wojciechowski wymowi umowe a nastepnego dnia IDM w starchu przed Druzynowym i Zuchami wyplaci 2 banki :-))))).
    Człowieku ,to nie piaskownica,za błedy sie płaci a swoją należnosc i tak kiedys sciagnie ,chyba że predzej zbankrutują.Jak tego nie rozumiesz to idz sie pobaw do piaskownicy
  • Re: CR Media Consulting Autor: ~Czuwaj [194.246.124.*]
    Patrz:
    http://www.imsig.pl/

Wpisz KRS:
    109590

Dzielne zuchy walczą dalej:
    http://butterflysa.pl/zespol.php
    to tak, ja sobie z ciekawości inne rzeczy ostatnio sprawdzałem... nie mogę uwierzyć ilu tutaj naganiaczy na tę perełkę... :) no i procka też pisała, to postanowiłem sprawdzić sobie kilka rzeczy na własną rękę :) powodzenia!
  • Re: CR Media Consulting Autor: ~nie moc [83.5.200.*]
    No to co panowie , może jakiś aneksik.
    Nie skaczcie sobie do gardeł bo i tak gów...o wiecie, to tylko wasze domysły.
    Dla rozluźnienia atmosfery , z harcerskim pozdro - czuwaj i czytaj :
    Nie ma to jak letnią porą, wszystkie gady się pierd..lą, mucha ru..ha karalucha, słoń słonice w dupę dm..cha, bocian lata na golasa, czajka liże mu ku..asa.
    Tak właśnie wygląda ta zabawa na IGR.
  • Re: CR Media Consulting Autor: ~weko [82.145.209.*]
    podlowiem ci koles kopenhaga ze JRW ma podobno ponad 50 % udziałów w Technoboard wiec reszte dopowiedz slboe sam.ale dla ciebie poaskownica to za duzo
  • Re: CR Media Consulting Autor: ~weko [46.113.221.*]
    Żadnych aneksików nie będzie bo porozumienie nie straciło waznosci i według mnie JRW powinien ich wyrzucic bo po co robic interesy z kims kto nie ma kasy i jeszcze akcje JRW zjechały przez nich w dół
    Ty to jestes wazelina z troska wypawoadajacy sie o swoim druzynowym,
    cytuje ''akcje JRW zjechały przez nich w dół ''
    O ja pier...le jaka starta, przez Harcerza ludzie mnostwo kasy potracili a ten sie jeszcze martwi o jego akcje. Jestes albo z rodziny albo polkule mozgowe ci sie przekrecily o
    90 st i zamiast lezec midzy osia ciala to sa w poprzek.
  • Re: CR Media Consulting Autor: ~weko [109.243.10.*]
    Kopenhaga ale ty możesz IDMowi pomóc i zaoferowac swoja cnote na która sie powołujesz i której pewnie juz nie masz bo jak chodzisz pod prysznic to tą swoja przyjacielska dłon sobie wpychasz
    ANEKS -- też o tym dzisiaj pomyślałem :) nawet domyślam się co by mogło być, co IDM mógłby dać zamiast kasy
  • Re: CR Media Consulting Autor: ~toka [31.61.237.*]
    Przykro mi kolego ale IDM nie ma nic do zaoferowania i pewnie będzie wyrzucony i to im się należy
    no to jeśli twoim zdaniem nie ma nic IDM do zaoferowania, to jest to problem dla posiadaczy akcji IGR, bo kasy na pewno IDM nie wypłaci, a gdyby jeszcze przekazał ........... to można byłoby wirtualnie podpompować cenę IGR.

A koleś, który tutaj zapluwa się o tym, że IDM wypłaci chyba nie ma pojęcia o prowadzeniu firmy i jak trudno odzyskać wierzytelność. Tak naprawdę tylko w przypadku zastawu, wadium masz gwarancję, że otrzymasz kasę natychmiast w innych przypadkach zarabiają adwokaci i sprawa idzie do sądu... Z tą kasą od IDMu to takie myślenie zdroworozsądkowe i naiwne, nawet można powiedzieć poczciwe, ale nijak ma się do rzeczywistości, biznesu i szulerni GPW.
  • Re: CR Media Consulting Autor: ~toka [31.61.252.*]
    Kolego,nie ma żadnego problemu bo beda lepsze biznesy niz tym pólbankrutem,jesli chodzi o kase to koles miał racje bo nie pisał że Wojciechowski od razu ja dostanie tylko z czasem sciągnie np. przez komornika,wy widac nie macie żadnych argumentów to uczepiliscie się kwesti czy kasa będzie od razu czy pózniej
    Typowa wypowiedz i anliza glupiego obrazonego jasia.
    Jak nie wy IDM to spadac, bede miec jeszcze lepsze umowy i super listy intencyjne z nie takimi podmiotami z bliskiego wschodu.
    przez łzy i ze smarkiem z nosa: jeszcze wam pokażemy wy naganiacze co ta perełka potrafiiiiiii
  • Re: CR Media Consulting Autor: ~toka [37.47.1.*]
    Macie cos mądrzejszego do powiedzenia?bo nie mam czasu z przedszkolakami dyskutowac
  • Re: CR Media Consulting Autor: ~ggggggggggggg [194.63.135.*]
    taki kogucik jesteś, tak nie masz czasu, z gęby robisz cholewę, bo 1-5 minut po postnięciu dziobiesz już klawiaturę ze spoconymi rączkami...
  • Re: CR Media Consulting Autor: ~toka [37.47.178.*]
    Idz sie z dziecmi pobaw bo ja juz cie nie słucham
    ggggggggggg zdecyduj się czy jestes ggggggg czy xxxxxxx bo dla mnie jestes nieudacznikiem
  • Re: CR Media Consulting Autor: ~zzzzzzzzzzzz [194.63.135.*]
    ok, a ty nadal czekasz na wezwanie? ;)
  • Re: CR Media Consulting Autor: ~wwwwwwwwwwww [31.62.88.*]
    wezwania nie bedzie i idmu nie będzie i bardzo dobrze
  • Re: CR Media Consulting Autor: ~wwwwwwwwwwwww [37.47.19.*]
    Fajnie i jeszcze 2 mln będa
  • Re: CR Media Consulting Autor: ~Hop sasa [37.209.136.*]
    Dnia 2012-09-27 o godz. 18:07 ~wwwwwwwwwwwww napisał(a):
    > Fajnie i jeszcze 2 mln będa

Chyba dolarow ruandyjskich
  • Re: CR Media Consulting Autor: ~Rakieta [194.246.124.*]
    ignorant