ci co są w temacie wiedzą co to za firma i co się z nią stało. Mnie interesują dwie rzeczy:
1) jakie są nadal powiązania IGR z tym co zostało z CR Media Consulting - jakieś usługi?
2) co się dzieje z ludźmi z CR Media Consulting
CR media perelka Harcerza juz nie pamietam ale chyba zostala sprzedana za 1 zeta co i tak wowoczas bylo fajana kasa , biorac pod uwage ze ewidencji bylo NULL.
Z przyjacielskim usciskiem dloni
A co dzis robi, Ja nie wiem.
jak spadnie do 15 gr to kupię i sprzedam za 19 na podbitce, a kupicie ode mnie wy z myślą o złotówce :) to proste.
a CR MEDIA interesuje mnie dlatego, że cała infrastruktura IT IGROUPA widzę, że jest pod CR MEDIA stąd jeśli spółka była zlikwidowana interesuje mnie dlaczego nikt tego nie wyprostował... przez zgoła ponad 2 lata... a sprawdzałem te rzeczy w kontekście rzekomo nowo powstającej strony.
zobaczcie sobie na obroty JSW... kupowałem to i tam będzie coś ciekawego :) zobaczymy, obroty zajebiste, ktoś wciąga jednym zleceniem 64 000 akcji... napierdla*ka jakiej dawno nie było
Tak tak i jeszcze chce oddebrac perelki od was biednych zuczkow.
Na dzien dzisiejszy nalezy grac pod info i tu mozliowsci:
1. szejk z kataru (legionowa ) wchodzi tak jak bylo w liscie intencyjnym z ( Powaznie malo prawdopodobne )
2. Oficjalne info odpowiedz od IDM ze wycofuje sie z umowy inwestycyjnej w IGR, poniewaz ....
( I to jest bardzo prawdopodobne, do koncza przyszlego tygodnia pewnie bedzie wiadomo) Nie bede pisal co to oznacza bo zostane posadzaony ze naganiam na spadki i chce odebrac akcyjki od niektorych czytajacych to forum)
Wiec wszystko OK, nie dawac sie moim wpisom i kupowac kupowac.
Z przyjacielskim usciskeim dloni
Nie wprowadzaj koles w bład ,widac żę jestes całkowicie nie kumaty.Jesli idm sie wycofa to prawdopodobnie dostanie kare 2 mln za nie dotrzymanie postanowien porozumienia,chodzi prawdopodobnie o wezwanie na akcje i pewnie może inne.Albo Wojciechowski rozwiąze porozumienie w trybie natychmiastowym z ich winy i tez będa musieli zapłacic Wojciechowskiemu 2 mln.Wojciechowski wprowadzi swoją spólkę ,a może bedzie jeszcze jakis inwestor a może to i to.Wię c upiecze dwie pieczenie na jednym ogniu
Tak jak piszesz Wojciechowski stanie sie ofiara, biedaczek taki uczciwy obywatel, nigdy nikogo nie puscil w maliny, wszyskich sowicie wynagrodzil, nigdy nie rzucal slow na wiatr. Normalnie rozkleilem sie.
- Jakis inwestor ( na pewno z Hameryki lub Japonii -europa zachodnia , bliski wschod jak i 3 podmioty z GPW juz byly)
- W IDM to idio..ci siedza i wyplaca harcerzowi kase Buhahaa. Musi to na rusi kolego a na bananowej to jak to chce. Wez mnie nie rozsmieszaj a jak juz wierzysz w to co prawisz to wciagnik papier tak 50k po 19., dasz swiadectwo swiatu ze to prawda.
Dziecko tu nie przedszkole, tu sie mowi o pieniadzach. Rece opadja.
No niech ci bedzie, wojciechowski wymowi umowe a nastepnego dnia IDM w starchu przed Druzynowym i Zuchami wyplaci 2 banki :-))))).
Człowieku ,to nie piaskownica,za błedy sie płaci a swoją należnosc i tak kiedys sciagnie ,chyba że predzej zbankrutują.Jak tego nie rozumiesz to idz sie pobaw do piaskownicy
to tak, ja sobie z ciekawości inne rzeczy ostatnio sprawdzałem... nie mogę uwierzyć ilu tutaj naganiaczy na tę perełkę... :) no i procka też pisała, to postanowiłem sprawdzić sobie kilka rzeczy na własną rękę :) powodzenia!
No to co panowie , może jakiś aneksik.
Nie skaczcie sobie do gardeł bo i tak gów...o wiecie, to tylko wasze domysły.
Dla rozluźnienia atmosfery , z harcerskim pozdro - czuwaj i czytaj :
Nie ma to jak letnią porą, wszystkie gady się pierd..lą, mucha ru..ha karalucha, słoń słonice w dupę dm..cha, bocian lata na golasa, czajka liże mu ku..asa.
Tak właśnie wygląda ta zabawa na IGR.
Żadnych aneksików nie będzie bo porozumienie nie straciło waznosci i według mnie JRW powinien ich wyrzucic bo po co robic interesy z kims kto nie ma kasy i jeszcze akcje JRW zjechały przez nich w dół
Ty to jestes wazelina z troska wypawoadajacy sie o swoim druzynowym,
cytuje ''akcje JRW zjechały przez nich w dół ''
O ja pier...le jaka starta, przez Harcerza ludzie mnostwo kasy potracili a ten sie jeszcze martwi o jego akcje. Jestes albo z rodziny albo polkule mozgowe ci sie przekrecily o
90 st i zamiast lezec midzy osia ciala to sa w poprzek.
Kopenhaga ale ty możesz IDMowi pomóc i zaoferowac swoja cnote na która sie powołujesz i której pewnie juz nie masz bo jak chodzisz pod prysznic to tą swoja przyjacielska dłon sobie wpychasz
no to jeśli twoim zdaniem nie ma nic IDM do zaoferowania, to jest to problem dla posiadaczy akcji IGR, bo kasy na pewno IDM nie wypłaci, a gdyby jeszcze przekazał ........... to można byłoby wirtualnie podpompować cenę IGR.
A koleś, który tutaj zapluwa się o tym, że IDM wypłaci chyba nie ma pojęcia o prowadzeniu firmy i jak trudno odzyskać wierzytelność. Tak naprawdę tylko w przypadku zastawu, wadium masz gwarancję, że otrzymasz kasę natychmiast w innych przypadkach zarabiają adwokaci i sprawa idzie do sądu... Z tą kasą od IDMu to takie myślenie zdroworozsądkowe i naiwne, nawet można powiedzieć poczciwe, ale nijak ma się do rzeczywistości, biznesu i szulerni GPW.
Kolego,nie ma żadnego problemu bo beda lepsze biznesy niz tym pólbankrutem,jesli chodzi o kase to koles miał racje bo nie pisał że Wojciechowski od razu ja dostanie tylko z czasem sciągnie np. przez komornika,wy widac nie macie żadnych argumentów to uczepiliscie się kwesti czy kasa będzie od razu czy pózniej
Typowa wypowiedz i anliza glupiego obrazonego jasia.
Jak nie wy IDM to spadac, bede miec jeszcze lepsze umowy i super listy intencyjne z nie takimi podmiotami z bliskiego wschodu.