tak 2 zeta za 3 akcje, pewnie dzisiaj albo jutro!!!!!!! za dużo nerwowych czekających na wzrosty, spadnie popyt a już spadł i tych akcji nie ma komu sprzedać tu jest największy problem
zostawcie już tą magdę albo tego magdę , nie jest to żaden autorytet, pewnie nie wielu z was pamięta taki nick jak: misshossa to dopiero był naganiacz działał identycznie jak wasza - magda gówniara tylko że naganiał na 06MAGNA, a jak spadało w dół to pisał że fund wychodzi - stara śpiewka
to po co dajesz w tytule postu sugerujące pytanie "CZY TO ING OFE zszedł ponizej 10% .... .... ... ????" - przecież to naganianie z cyklu tych co najmniej niewłasciwych
Skandalista a ty co wtopiłeś? Madzia naganiała na wzrosty, poinformowała kiedy sprzedała i tyle. Kto postawił stopa ten wygrał. Reszta albo tnie albo czeka.
Dnia 2012-09-27 o godz. 08:47 ~prot napisał(a):
> Skandalista a ty co wtopiłeś? Madzia naganiała na wzrosty,
> poinformowała kiedy sprzedała i tyle. Kto postawił stopa
> ten wygrał. Reszta albo tnie albo czeka.
ja wiem co to stop los , ale nie mam zamiaru czekać by kupować po 50 gr - bo takiej wyceny nie będzie - po co w ogóle ta szopka - to całe naganianie na spadki
Czy to że poinformowałam was kiedy i za ile sprzedaję nie powinno przełożyć się na okazanie mi choć cienia szacunku ? Nie życzę sobie aby ktoś pisał o mnie że naganiam.........każdy rządzi swoim losem i kasą............
Nie powiem wobec tego czy wejdę i po ile..........
i dobrze, że już nic nie powiesz bo te twoje "informacje" o upadłości wychodzeniu fundów czy bankructwie, po twoim ip zostaną zweryfikowane w KNF - nie martw się nie ty pierwsza zostaniesz zgłoszona, przez admina bankier.pl
Larry, Madzia poluzujcie trochę. Lepiej poobserwować w co wejść a nie tracić czas na kłótnie. Ja wczoraj sprzedałem rano weste i zapakowałem PXM. na razie jest ok
zostawcie madzię w spokoju, pisała że wychodzi jak jeszcze rosło. teraz szkalujecie ją za to że pisała o szansach na x5 czy x10 zysk?, swoją drogą to do x5 nie dużo jej brakowało! a po za tym może będzie jeszcze x10 :) ja wyskoczyłem przy 1,02 ze średnią zakupu 87gr i czekaniem 3 miechy, też o tym napisałem. Zanstanawim się czy nie wskoczyć po raz kolejny. Więc jeśli madziu nie zraziłaś się do końca napisz jak wskoczysz, bo niektórzy są zainteresowani Twoim zdaniem.
Gdyby dzis było minus 20-30 % była by realna szansa na wzrosty a tak prawdopodobnie
będzie zjazd na coraz mniejszym vol.............. czyli wyniszczenie !!