po takich wzrostach nawet nie dziwne, że wszyscy się boją powrotu do 0,50gr ale osobiście twierdzę, że ta silna sesja spadkowa jest wystarczającym odreagowaniem, a kierunek jest cały czas jeden w trendzie wzrostowym.
Cholerka, nie sądziłem, ze nadal GPW jest pełna ludzików, którzy inwestują ostatni grosz i płaczą nad groszową stratą.
Człowieku! Idź i odbij korek od szampana, że straciłeś tak mało!! Na tej zadłużonej po uszy spółce mamy masę luda umoczonego po kilkaset tysięcy - Ty moim zdaniem możesz uważać się za szczęśliwca!
spokojnie, jutro nie bedzie juz tak strasznie, co by nie pisali, a od reagowanie i nowy akcjonariat po dzisiejszym i mozliwe jutrzejrzym dniu, na nowo bedzie szlo do gory, chociaz do IIIQ bo pozniej to zalezy juz od wynikow. a co do tego ze ta spolka jest zadluzona, to naprawde jest juz to w cenie....
jaki świece ,wykresy? ,główny reżyser zrobi z kursem co bedzie chciał a wy dalej bedziecie mysleć o co tu kaman,beda chcieli to ją zdołują,i odwrotnie wyciągną na kilka złotych,taka jest giełda...
Może będzie zjazd, a może nie. Ustawię SL na wszelki wypadek, stratny i tak nie będę ale liczę tu na kilka złotych za akcje. Myślicie, że jestem niepoważny?! być może jestem ;) lubię ryzyko :) kierunek 5zł i wyżej
nabyłem bardzo duzo tych akcji po różnych kursach,pożyczek nie brałem ,mogę czekac na kilka złotych i rok,mam to gdzieś niech spuszcza do 0,60 usrednie,
Zastanawiałem się nad tym, czy faktycznie ING nie wyrzucił trochę ?! ale ten ruch byłby ekonomicznie nieuzasadniony i głupi. Przecież ING nie cierpi na brak gotówki, by wyrzucać taki papier po tak niskich cenach, w wartości ok 20% wartości księgowej. To irracjonalne. Wyrzuciły obiekty zapakowane po nieco wyższych cenach oraz Ci, którzy dopiero co nabyli. Trochę mnie dziwi, że nagle wszyscy sprzedają skoro było 5 z rzędu, mocnych i popartych dużym wolumenem sesji wzrostowych. Świeca duża i czarna ale te 5 sesji są kluczowymi fundamentami do analizy i twierdzeń o trendzie wzrostowym. Zobaczymy jak się skończy ten tydzień. Moja prognoza: 1,50 conajmniej ...
zgadz się kolego,dlatego trzeba poczekać,moim zdaniem do piątku zjazd,od przyszłego tygodnia nznowu pompka,mnie ciekawi kto jest głównym sternikiem na tej łajbie?
tego nigdy się nie dowiesz może to być i Patrowicz jedno jest pewne dużo nowych się tu pojawiło i są nakarmieni akcjami większość będzie oddawała ze stratą i będą uśredniali i o to chodzi!!!!!
Wojtek, xyz, myslimy podobnie. Sternik? Caly FF to 5 mln PLN, nie ma zadnego wielkiego sternika, tutaj 500 000 PLN wystarczy zeby kursem rzucac. I pewnie wlasnie to + panika = dzisiejszy zjazd. Moim celem jest zebrac 100 000 akcji za 50 000 PLN przed wynikami za 3Q, jak narazie jestem na dobrej drodze, niech leci w dol.
Na szczytach ktoś wywalił ok 100k a może więcej i to pozrywało stopy innych i tak się zawaliła piramida, którą budowaliśmy. Później dołączyli Ci, którzy sami ją budowali. Głupie. To nie inwestowanie lecz psychologia postępowania i reakcji - owczy pęd, tak to się zwie
jak 100 k kup po 0.6 to na co miał czekać, wywalił i ma to w d...pie też bym tak zrobił , sprzedałem trochę wcześniej i nie ukrywam że strach teraz kupować!!!!!
Oczywiście, absolutnie nic do niego nie mam, też bym tak zrobił, w końcu to giełda. Widać, że mało kto obserwuje chyba na żywo notowania, bo było widać, że stosunkowo nie duży pakiet odwrócił nastroje inwestorów. Teraz ciężko będzie odbudować nastroje. Jeśli jutro pójdzie up to wszystko będzie dobrze.
przetrzymac bujanie,poożyłby jutro na kupnie 300 tys z rana i mógłbyś odwrócić trend,ludzie by sie podłączyli,tu wystarczy iskra,położą 200 tys na sprzedaż i 70 groszy pewne