• Skąd te obroty? Autor: ~Zgorzanin [31.175.16.*]
    Wydaje mi się, że wszystko okaże się jutro co dalej z kursem.

Czy rację mieli Ci co kupowali czy Ci co sprzedawali.

Jakie jest Wasze zdanie?

Pozdrawiam
  • Re: Skąd te obroty? Autor: ~Robert [31.60.249.*]
    mym skromnym zdaniem nie naganiam było trza dziś brać w promocji
  • Re: Skąd te obroty? Autor: ~HotBlok [46.112.204.*]
    na krótko to sobie możesz z fusów wróżyć. to nie totolotek. na dłużej niż kilka dni dojdziemy bardzo wysoko bo coś się ze społką dzieje, nie mówię o spekulantach którzy tu przyszli i wyszli jeszcze szybciej jak weszli, ale o restrukturyzacji o której nic nie wiemy. spółka zmieniła siedzibę, teraz jest w warszawie, w siedzibie fundu Carlson Venture Capital Limited więc zapewne fund wykupuje jak na moje oko pakiet większościowy. kto sprzedaje? może to zmniejszenie kapitału firmy albo głównego udziałowca , może to zenek oddaje w zamian za protekcję i doładowanie firmy forsą i wyprowadzenie na prostą póki się kryzys nie skończył żeby w dobrych czasach zająć dobrą pozycję.
    Jedno jest pewne, firma ma ogromną przyszłość, bo niedługo będzie zarabiać na licencjach (firmy zagraniczne kupuja licencje na produkcję) więc jak widać zmienia się struktura firmy i pod kontem logistycznym. może Carlson będzie w porozumieniu z inną jakąś firmą szukać klientów a zagranica będzie produkować... kto to wie.
    nic nie wiemy bo komunikacja z firmą jest zerowa :/ tu jest niestety najgorszy minus tej firmy i myślę że dzięki tego typu zabiegom miała na celu zwalenie kursu do tej pozycji.
    ja myśle o HBczku na poważnie na wiele miesięcy bo wiem że tu coś będzie. a wy róbcie co chcecie, mozecie sypać. kto chce ma szansą sypać nawet za 6 groszy póki jest a jest tego co nieco. kto wychodzi to wychodzi reszta się nie wychyla i dobiera żeby ruszyć bardziej kurssem. popyt sie z czasem znajdzie. miłej nocki kochani i do jutra
  • Re: Skąd te obroty? Autor: ~Zgorzanin [31.175.32.*]
    Tak jak wspomniałeś polityka informacyjna spółki jest na b. słabym poziomie.
    Myślę, że jeśli to uległoby poprawie to więcej osób byłoby zainteresowanych w długoterminową inwestycję w akcje HOTBLOK.

Pozdrawiam,
    Zgorzanin
  • Re: Skąd te obroty? Autor: ~Zgorzanin [31.175.16.*]
    Jaki przewidujesz Robercie zasięg tych wzrostów?
    NewConnect High Liquidity Risk może się mylę ale to był dzisiejszy powód wzmożonych obrotów aby tam sie nie dostać.
    .
    Spójrz na interwał miesieczny na maxa
    to zobaczysz
    ale trza troche potrzymac te akcyjki
    tak jak HOTBLOCK pisze
    popieram go
    a wtedy zarobi sie krocie
    i się tam nie dostaliśmy
    info.http://www.newconnect.pl/?page=informacje&ph_main_content_start=show&cmn_id=8940
  • Re: Skąd te obroty? Autor: ~HotBlok [46.113.75.*]
    ;) dokładnie, ktoś tam na górze myśli , po coś zrobili ten umyk, czemu?
    ta sama sytuacja dziś była na RPL
    zbieg okoliczności?
  • Re: Skąd te obroty? Autor: ~Runa [46.205.111.*]
    tak
    chodzilo o kapitalizacje
  • Re: Skąd te obroty? Autor: ~Andrzej [37.47.81.*]
    Tak wszyscy piszą o jakiś cudownych niby wzrostach dawno nie widzianych obrotach a co ja mam powiedzieć jak się wbiłem parę miesięcy temu w te akcje i to po takiej cenie ze teraz się zastanawiam czy w ogóle dojdzie do 0,92 by wyjść na zero no nawet niech będzie po 0,50 co z tego ze uśredniałem strata jest i będzie bo ile można ładować.
  • Re: Skąd te obroty? Autor: ~HotBlok [109.243.33.*]
    jak sam widzisz czekanie się opłaca. poczekasz jeszcze ale zarobisz :) tylko cierpliwości w momencie gdy zacznemy dobijać do złotowki bo ci bedzie chodziło po głowie wyjście.
    na pewno wtedy nie kupiles tyle ile teraz mozesz do usrednienia
    tu spokojnie bedzie grubo
    czekaj

pozdrawiam
  • Re: Skąd te obroty? Autor: ~Robert [89.76.238.*]
    http://www.czasnazysk.pl/wykres/hot
    nie patrz na to a mysl !
[x]
CARLSON -0,85% 3,51 2025-11-07 11:16:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »