jak widać zagranie pod publiczkę świetnie wyreżyserowane, wczoraj +28% i dobra okazja do wyjścia, dzisiaj piękna czarna świeczuchna i co zresztą pokazuje strona popytowa po sesji , jutro można spodziewać się spokojnie -20%.
i tak będą tutaj zagrywać, a średnia zakupu większości tutaj to pewnie okolice 0,50 groszy, więc długa i wyboista droga przed drobnym akcjonariatem, by chociaż odrobić straty.
Po takim info kurs powinien wystrzelić na okolice 0,60 - 0,70 , a jak widać ledwie sie dokulał do 0,38, tak więc chyba dobrze zrobiłem, ze pozbyłem się wczoraj połowy tego syfu,
info na wilbo bylo malo czytelne dla lescza leszcz muzi miec podane na tacy ze jest np inwestor a ze musi on byc swiadczy wlasnie wycofanie wniosku. teraz bedzie bujac ale im blizej walnego kurs bedzie wyzej
Dnia 2012-09-26 o godz. 19:57 ~ŁukaszenkGPW_Wilbo napisał(a):
> Ramzes smieciu przeciez ty nie masz wilbo
info na wilbo
> bylo malo czytelne dla lescza leszcz muzi miec podane na
> tacy ze jest np inwestor a ze musi on byc swiadczy wlasnie
> wycofanie wniosku. teraz bedzie bujac ale im blizej walnego
> kurs bedzie wyzej
a co, handlujesz sam ze sobą, że wiesz, że nie mam akcji Wilbo?
nazywając mnie śmieciem musisz mieć wyjątkowo niski iloraz inteligencji, a bardziej pasujesz mi na gimnazjalistę z "milionami" akcji heheheheheh.
Wilbo jest śmieciem i akcje tego śmiecia posiadamy obaj - chyba, że Ty nie masz.
Advadis, Hydrobudowa, Regnon i Wilbo na liście alertów, od 1 X w notowaniach jednolitych
PAP - Biznes
26 Wrz 2012, 20:12
26.09. Warszawa (PAP) - W związku z zakwalifikowaniem do segmentu Lista Alertów ze względu na wysoką zmienność akcji: Advadis, Hydrobudowy Polska, Regnon i Wilbo, począwszy od sesji w dniu 1 października akcje tych spółek będą notowane w systemie kursu jednolitego - podała GPW w komunikacie.
Na liście alertów znajdują się także: ABM Solid, Drewex, Intakus, Jago i PBG.(PAP)
Dnia 2012-09-27 o godz. 11:10 ~prizm napisał(a):
> Wychodzi na to że dobry ruch, możesz teraz odkupić :)
obawiam się, że drożej już nie będzie, popatrz sobie na również na sytuację techniczną (wczorajsza brzydka świeczka), dziś kończymy 0,28 0,29 groszy i albo zrobią akcję odleszczania na 20groszy na najbliższych sesjach (wig zaczyna poważniejszą korektę) i może potem jakieś wybicie, albo powolny zjazd w wiadomo jakim kierunku, o którym wcześniej pisałem
Ramzes, litosci. Juz nie moge czytac Twoich wpisow. Nie zabraniaj miec nadziei. Od razu wszystkich sprowadzasz do parteru...
Moze troche optymizmu? Pzdr
Dnia 2012-09-27 o godz. 13:26 ~wilbo napisał(a):
> pomyśl chwilę
zobacz, co się ostatnio działo - nowi
> akcjonariusze, zmiany w kierownictwie itp
jak myślisz, po
> co to wszystko? gdyby teraz miało się teraz zakończyć, to
> czy nie szkoda by było zachodu?
wkrótce Walne, a ja
> niezależnie od tego czekam na kolejne infa, liczę, że będą
czekaj głąbie, czekaj, masz dzisiaj kolejne info, no i jak widać ostro grają pod walne, jutro pewnie 2zł - k...wa jacy Wy tu jesteście wszyscy pierdolnięci - oczywiście mowa o bezczelnych naganiaczach.