ten zarzad chyba śpi!!!
oni cos tam robią czy nie?!
jakieś oddziały mieli otwierać
otwarli czy nie?!
nic nie piszą
może trzeba tam zadzwonić i obudzić to towarzystwo!
mają nas w d..... jak widać
ważne że zebrali pieniądze od nas!
teraz to dopiero zauważyłeś ? tu nic długo nie będzie się działo .zarząd dostał kasę i dobrze się ma !!! jakbyś dostał tyle co oni to też byś się dobrze miał i nie wysilał prawda?
tak, racja
banda q... jego mać
przy tym towarzystwie
nic dziwnego, że BEEFSAN zbankrutował
mogli by czasem puścic jakąś informacje, co robią, zrobili, ale po co?
braknie pieniędzy to znowu emisja i tak w kółko
szkoda pisać
Informujemy, że w najbliższą sobotę tj. 22 września 2012 roku zostanie oficjalnie otwarta kolejna placówka Agencyjna PBS Finanse S.A. tym razem we Wrocławiu przy ulicy Jerzego Bajana 1. Przy placówce będzie funkcjonował bankomat z usługą biometrii.
To kolejny Oddział Spółki PBS Finanse S.A. z siedzibą w Sanoku, który oferuje pełny zakres produktów i usług Podkarpackiego Banku Spółdzielczego.
Oddziały PBS Finanse S.A:
Agencja PBS Oddział w Katowicach - ul. Opolska 22
Agencja PBS Oddział w Krakowie - ul. Kazimierza Wielkiego 118/1
Agencja PBS Oddział w Gdyni - ul. Władysława IV 61
Agencja PBS Oddział w Warszawie - ul. Grzybowska 12/14
Agencja PBS Oddział we Wrocławiu - ul. Jerzego Bajana 1 (otwarcie 22.09.2012 r.)
Poważny akcjonariusz - dobre. Ty naprawdę tak myślisz czy może ktoś cię w łeb jeb..ął zdrowo.
Poważna spółka coś robi - przypomnę, że dwa lata mija a tu nic.
Ale tak już jest jak prezesem spółki o przepraszam za dużo powiedziane spółeczki zostaje uprzedni prezes spółki mięsnej - normalnie CZŁOWIEK ORKIESTRA.
Aż wstyd, że taka spółka jest na głównym - lepsze spółki są na NC - żenada.
Nie będę więcej pisał choć wiele ciśnie się pod klawiaturę - na koniec napiszę tylko o żenującym traktowaniu drobnych akcjonariuszy i totalnym braku informacji i jakiejś wizji i przedstawieniu tej wizji - żenada
jestem poważnym inwestorem
wszystko mam sprawdzone o w/w oddziałach wiem, następny będzie w Lublinie /tak przynajmniej pisali w sprawozdaniu/
brak mi bieżących informacji, np otwarcie oddziału we Wrocławiu,/podali gdzieś?/ a to że napiszą raz na pół roku w sprawozdaniu to za mało.
Podmioty są zobowiązane do realizacji tzw. obowiązku informacyjnego.
Obowiązek informacyjny spółek publicznych obejmuje wszelkie informacje, które po upublicznieniu mogłyby znacząco wpłynąć na kursy rynkowe wyemitowanych przez nie papierów wartościowych. Powstaje on od chwili przekazania do publicznej wiadomości prospektu emisyjnego i trwa przez cały okres, w którym podmiot posiada status spółki publicznej.
Powstają oddziały PBS, a nie PBS-finanse. Żaden wpływ na wynik działalności operacyjnej PBS finanse.
PBS-Finanse to dawca kapitału dla PBS Bank. Wiemy jak kończą dawcy kapitału i nie będzie tutaj wyjątku.
Kasa z emisji skończy się niebawem i papiery grosza nie będą warte.
Prezes wybuduje kolejna posiadłość dla wnuków.
sc ty to dopiero walnięty jesteś - otóż informuję cię że to powstają oddziały PBS Finanse tłuku jeden.
A co do informowania - to kto ma nas informować - prezio Biel ? Przecież on był od rzeźni a teraz zrobili go od finansów,
On wcześniej informował ile sztuk bydła utłukli itp. a teraz chłopina sam nie wie co ma pisać, to siedzi cicho, kasę bierze i się śmieje - ot cała prawda - ale wydaje mi się że ten pan ma kogoś nad sobą czyż nie????
Co ty powiesz nie wiedziałem - ty to chyba jakimś analitykiem albo maklerem jesteś ha ha ha.
Czyż nie jest to gówniana spółka - dałem jedno zlecenie po 0,44 i tylko ono stało 5 czy 6 godzin i nie miał kto wziąć tego badziewia
ktoś ci pisał cobyś wystawił po 44 ale jak na prawdę chesz sprzedać to dopasuj się do ceny popytu, powiem ci że miałem to gówno długo sprzedałem w pewnym okresie nawet po 1,75 ,później wielokrotnie wchodziłem na niższych poziomach , ale obecnie nie chcę tego powyżej 40 gr bo po co ? powiedz po co ? zamrożone pieniądze nie ma ruchu , nie ma skupu ani zainteresowania GA ma drobnych w d... . a jest tyle lepszych okazji na giełdzie zwłaszcza teraz .