Re: KOSMOS Autor: ~Cloud [176.111.132.*] 2014-07-22 22:33 Chyba od razu oddam PKC bo na Borucie mnie wyzerowali a musze chwilowke oddac wiec nie mam wyjscia. Troche frajer ze mnie ale coz
Dnia 2014-07-23 o godz. 09:02 ATS napisał(a): > Re: KOSMOS Autor: ~Cloud [176.111.132.*] 2014-07-22 22:33 > Chyba od razu oddam PKC bo na Borucie mnie wyzerowali a musze chwilowke > oddac wiec nie mam wyjscia. Troche frajer ze mnie ale coz > > Oddaj oddaj golasie nie oddawaj ani boruty ani tej perełeczki na borucie 500 pln a tutaj 120 pln kurfa ,no
poszło 2k akcji - to dla ciebie zesranie się? - weź skończ z giełdą skoro wyciągasz takie wnioski po wzrostach po kilkadziesiąt % w dwie sesje...
jak dla mnie dziś być może będzie korekta (teoretycznie należy się) - ale generlanie papier w silnych rękach - podazy nadal brak, nikt nie wrzuca na lewo - jeśli już to jakieś ochłapy.. Ponadto śmiem twierdzić, że jeszcze dziś kończymy dzień na + Ma się tego nosa... - neptisa wyczuwam na kilometr, certusa także... :) będzie dobrze - tylko tyle... :D