Też uważam,że to tylko kwestia czasu.Biorąc tylko pod uwagę,że jest tylko około 13 mln akcji ,kurs 1.50 jest realny. Ale tylko dla tych co mogą zainwestować i poczekać.
ja też uważam, że 1.50 zł jest realne (ale jako maximum). raczej sądzę, że przy podbitce dojdziemy do 1-1,2 zł. pytanie kiedy. mi osobiście nigdzie się nie spieszy, ale zawsze lepiej zarobić wcześniej niż później:-)) Były tu opinie, że może kurs rozbuja się już na jesieni tego roku. Jakoś jestem sceptyczny, ale z drugiej strony wzrosty zaczynają się podobno wtedy gdy juz nikt w to nie wierzy. Ja szykuję się raczej na długie oczekiwanie, niestety.
Jedna sensowna informacja o wzmocnieniu płynności odnośnie finansowania nadchodzacych kolekcji jak i zaciesnieniu współpracy i dopiero wtedy będzie można mówic o obrotach. standardowo przewidywalne zachowanie polegające na optycznym obnizeniu kursu oraz płytkie nim tendencyjne manipulowanie nie zmieni nic. Jak podejdzie sandacz lub szczupak to bedzie za późno ................wętkę wyrwie z ręki i do stawu ból ból............
jestem tylko leszczem, a jestem tutaj od pół roku, więc może oszczędź mi drwin. o co chodzi z tym tureckim kanzem, kto to ma być - Jarosław Turek? Capitis? Operuje się skrótami, a później problem:-))