Superfish kupiony za 10 mln sprzedany za 80. Wartosc ksiegowa graala to 261 mln. Superfish w księgach 27,6mln. Bilans operacji = dodatkowe ok 53 mln wartości księgowej (80 mln gotowki). Wg moich szacunków WK/akcję wzrośnie prawie do 40 zeta!
Udział Graal S.A. w kapitale spółki zależnej i głosach na Walnym Zgromadzeniu: Graal S.A. jest właścicielem 11 202 466 akcji spółki Superfish, co daje 100% udziału w głosach na Walnym Zgromadzeniu Akcjonariuszy oraz 100% udziału w kapitale zakładowym
W dniu 6 kwietnia 2011 roku w związku z przydzieleniem Graal S.A. w dniu 6 kwietnia 2011 r. przez Zarząd SUPERFISH S.A. – spółki zależnej od Graal S.A. z siedzibą w Kukini 2.721.760 nowo wyemitowanych akcji serii E tej Spółki o wartości nominalnej 10,00 złotych każda, na łączną wartość 27.217.600,00, pomiędzy GRAAL S.A. i SUPERFISH S.A. została zawarta umowa, na mocy której na pokrycie wkładu aportowego za przyznane Graal S.A. akcje serii E, Graal S.A. przeniósł na SUPERFISH S.A.
debilizm tych gości ze stockwatcha jest PORAŻAJĄCY!!!!
napisałem to tylko po to żeby pokazać jaką wartość mają niektóre serwisy..ano .taką jaką mają wynurzenia "ekonomisty" Zubera naczelnego oszołoma TVN (ciekawe jak tam prokuratura działa w sprawie WGI) oglądaliście "debatę" frustratów?
a co do Graala nie mam żadnych większych wątpliwości, że to jest bardzo dobra inwestycja....nie mam ich od bardzo dawna...i tak jak pisałem już bardzo dawno na kilka lat
chociaż Boguś mógłby prowadzić lepszą politykę informacyjną:)
Name AMERIPRISE HOLDINGS LIMITED
Reg. Number ΗΕ 303519
Type Limited Company
Name Status Current Name
Registration Date 23/03/2012
Organisation Status Active