już by musiało wzrosnąć chociaż 100% a zapowiada się na dalszy spadek...
ale ok czekamy;) na razie słabo to wygląda a do tego ten popychacz przed sesją ściągnięty...
fundamenty mówią leć na 3 zł a kurs robi swoje;)
nie patrz na fundamenty, a już szczególnie jeśli chodzi o rynek NC. To jest główna przyczyna wtopy na bananowej. Jakież fundamenty ma Mdevelop? Żadne! :)
to powiedz mi co ma ciągnąć bge na wysokie poziomy jak nie fundamenty??
jaki tu poziom zakładasz do końca roku??
zobaczymy czy tygodniowy się sprawdzi;)
no zobaczymy...chętni do sypania w dalszym ciągu są...najtrudniejsze to przejść przedział 0,9 - 1 zł...potem teoretycznie powinno być już znacznie łatwiej ale czy popyt się obudzi??
przydałoby się jakieś dobre info - może po walnym coś będzie i wtedy damy radę...
masz racje tylko z drugiej strony widać słabość popytu bo nie boi się, że ktoś mu to zgarnie...także przy tym popycie może zbijać kurs ile chce i jak widać nikt mu nie przeszkodzi...niestety...
Zawsze tak się robi... zaniżasz powoli i zbierasz większa ilość na niższym poziomie a ta sama kwota. r. A walne jest już w piątek a uważam ze po walnym może być spory skok w górę.
podciagneli bge bo chca aby nowa emisja poszla za zetke a teraz beda zanizac zeby ci co wezma nowe akcje mieli dyskonto 100 procent obstawiam ze kurs bedzie sie wahal w okolicy 50 gr
wiesz, że to co piszesz nie ma sensu??
jeśli emisja miałaby być po 1 zł kurs musi być minimum 1,5 inaczej nie obejmą tego za cenę wyższą niż rynkowa...
zresztą wydaje mi się, że teraz jeszcze emisji nie będzie tylko uchwalą podwyższenie kapitału a na emisje zdecydują się później...
do końca sesji jeszcze sporo czasu także zobaczymy co przyniesie końcówka;)
sporo akcji przemielili...wypadało by zamknąć w okolicach 0,9 ale czy tak będzie?
a oczywiście jeśli target się sprawdzi zwracam honor i mogę wysłać flaszkę;)
to w takim razie podaj jeszcze proszę do końca roku - co Twoja szklana kula widzi;)