• Korekta Autor: ~pawel [89.70.25.*]
    Nie walczcie z trendem, nie wyszukujcie korekty na sile. Patrzcie na obroty.
  • Re: Korekta Autor: ~pawel [217.67.211.*]
    9:15, macie okazje obserwowac korekte w locie.
  • oj dzieciku to ma wiecej dlugi nize ta firma warta z zyskami Autor: ~prawda [82.115.65.*]
    a obroty t osobie mozna robic jak chcesz i kiedy chcesz jak kumaty jestes t owystarczy na slupy rozporowadzic i zabawicsie z kupne i sprzedaza i podbic kurs

czekaj na emisje ratunkowa spokojnie ubrac tez musza jakos
  • Re: oj dzieciku to ma wiecej dlugi nize ta firma warta z zyskami Autor: ~pawel [217.67.211.*]
    Panie/Pani "prawda" odpowiedzialem na Twoje przewidywaniai komentarze o zadluzeniu juz kilka razy (ostatnio jak 0,8 bylo i wieszczyles rychle bankructwo spolki) w kulturalny i rzeczowy sposob.
    teraz mam tylko do powiedzenia, cytujac klasyka: sp...rzaj dziadu.
    Co do obrotow, to dziennie schodzi prawie milion, z 4 milionow akcji, ktore sa we FF, zakladajac, ze do zabawy przylaczyl sie jeszcze ING, to i tak poza Twoimi "slupami" musielibysmy miec tutaj 20 zaladowanych inwestorow na krzyz, ktorzy sobie nawzajem sprzedaja i nakrecaja kurs.
    Sprzedajecie i odkupujecie? Ja ostatnia duza transakcje zrobilem na 0,6, a pozniej jeszcze tylko drobne na 0,9.
    A prawda jest taka, moj/moja droga "prawdo", ze w tydzien zarobilem na bardzo porzadny samochod.

[x]
WESTAISIC 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.