• będzie rakieta Autor: ~GPW [82.145.209.*]
    hura rakieta
  • Re: będzie rakieta Autor: ~autor [145.237.117.*]
    spółka do likwidacji...
  • Re: będzie rakieta Autor: ~autor [145.237.117.*]
    to już pewne! info w drodze...
  • Re: będzie rakieta Autor: ~fram [164.127.177.*]
    Nie bądz smieszny,spólka swieżo po uprawomocnieniu.Tu nie ma co likwidowac,nie ma kredytów do spłaty ,zobowiązan.To jedna z najpewniejszych spólek na GPW
  • Re: będzie rakieta Autor: ~CPH [77.66.1.*]
    Ale ma szereg zobowian ktroe rosna z miesiaca na miesiac i trzeba to finasowac i tak pomyslmy: zusy, czynsze, abonamenty telefony laptoki, US, pensje dla zarzadu, ksiegowa, audyt rewidenta, itp.
    A jak nie ma przychodu to po co to wszystko oplacac. Najlepiej puscic to komus to za cene wprowadzenia na GPW i tyle jej wartosci. Rownie dobrze mozna sobie w domu taka dzialalnosc otworzyc jak ma IGR i przy pomocy ludzi w temacie zakladac jakies tam stronki internetowe na wynajetych serwerach przy jednoczesnym czerpaniu kasy z roznego rodzaju doplat z UNI czy Rzadu.
    Z przyjacielskim ....
  • Re: będzie rakieta Autor: ~fram [164.127.125.*]
    Zus,nie popadajmy w pesymizm.Sam kolego pisałes ze może z jedna osoba pracuje,dla Wojciechowskiego po tym co przeszedł to są groszowe sprawy.Ja osobiscie wolę taka społkę która ma perspektywy n a rozwój niz np. taki Ecard który jest malutką spólka a zobowiązania finansowe ma ponad 18 mln
  • Re: będzie rakieta Autor: ~fram [109.243.69.*]
    Po za tym Wojciechowski ma podobno ponad 50 % udziałów w Technoboard który za 2011 r. miał ponad 4 mln zysku więc pewnie kasę ma,więc lepiej martw się o swój Ecard
    Czlowieku, ja nie mam powodow do zmartwien a moj jedyny papier jaki mam( no jeszcze eleka mam) Idea kupna i trzymania akcji troche juz minela. Wole osobiscie rynek gotowkowy. No iI tak jak piszesz o Harcerzu, kase przerzuci z jednego worka do drugiego i tobie wyplaci kase w postaci dywidendy. Nawet nie musi akcji sprzedawc by prawnikom zaplacic, ogolnie rzecz biorac perelka. Tylko idac twoim mysleniem jesli twoj wodz doprowadzil do upadku spolke i ludzie potracili mnostwo kasy a zdrugiej strony opisujesz ze gdzies tam gdzies tam zyski i dochody to ... ktos tu moze odniesc wrazenie ze to jakas cudo gra a wszyscy byli kontrachenci to szczesliwi wspolpracownicy.
    I na koniec. Dziecko chyba nie wierzysz we wszysko co i jak zarzad spolek gieldowych opowiada. Jesli tak to zazdrosze :-)
    Z przyjacielskim ...
  • Re: będzie rakieta Autor: ~fram [164.126.133.*]
    Piszą tu że w Ecard się władowałes i masz wielkie straty,więc sobie go pilnuj i nie udawaj wszystko wiedzącego
    Czlowieku, przyznalem sie do bledu co jeszcze chcesz, nie naganiam a wrecz przeciwnie odradzam, bo.....juz pisalem dlaczego.
    Ty za to wychwalasz wielkie G jakim jest IGR, i nawet brac ci obiektywizmu do calej sytuacji w spolce. Masz kalpki na oczach i swiata nie widzisz poza boskim zarzadem i harcerzem co ma zbawic swiat przy pomocy szejka z legionowa. Nie wiem ile ty zarabiasz zawodowo czy pasywnie na gieldzie ale ja ci powiem moja bledna inwestycja to jakies 5% aktywow inwestycyjnych wiec nie zalamuje sie i nie stresuje. A po tobie widac ze obgryzasz paznocie i chodzisz w pamperach.
    Powodzenia
    Kolego ja sobie kupiłem i nie strasz tymi pampersami bo sam w nie robisz na Ecard
    Po piersze to był kryzys i nie takie spólki zbankrutowały a duzo spólek jest nim zagrożone.Po drugie już raz spólke wczesniej uratował,Ariel sie nazywała,wprowadził na giełdę swoja spólke a gdzie kurs poszybował ?Więc nie udawaj wszystkowiedzącego bo do piet mu nie dorastasz
    A ty co synalek wojciechowskeigo jestes ze tak adorujesz spolke i harcerzowi
    Coz charakteru wojciechowskiego nie mam, komuchem nie bylem, Byle kiedys zuchem majac kilka lat. Co do rozwoju biznesu i zardnosci mozna mu pogratulowac ale jakim kosztem to on sam dobrze wie jak rowniez jego parnerzy w biznesie.
    Zegnam Pan Szanownego i mam nadziej ze zaczniesz teraz speiw syreni ktoremu ulegna nowi naiwni ludzie i zaczna kupowac. Ale nie pisz o rakietach bo to sie juz przejadlo. czuwaj
  • Re: będzie rakieta Autor: ~fram [164.126.131.*]
    Koles nie jestem niczyim synalkiem,akcje kupiłem bo myśle że zarobie i w przeciwienstwie do ciebie w pampersy nie robie.
  • Re: będzie rakieta Autor: ~GPW [93.176.208.*]
    a i tak będzie rakieta
  • Re: będzie rakieta Autor: ~Rakieta [194.246.124.*]
    Potwierdzam
    Bendzie
  • Re: będzie rakieta Autor: ~GPW [82.145.209.*]
    rakiety
[x]
WINVEST 1,12% 0,04 2025-07-17 15:27:31
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe