Czy ja mógłbym poprosić tą sierotę z Krakowa, aby ponownie potwierdził swój średnioterminowy sygnał kupna na Barlinku. Czy to jeszcze aktualne, czy aby mistrz widzi wyraźnie ? A może oczy zawodzą wszak powietrze podkrakowskie niezdrowe i cosik się tam w tej łepetynie mogło poprzewracać.
A jak tam Monika, dziewczyna ratownika, czy już sprzedałaś czy czekasz na cud. Cuda się co prawda zdarzają ale raczej w Częstochowie. Co prawda pielgrzymowanie się już skończyło, ale w takiej intencji to sama możesz się udać i kilka zdrowasiek poświęcić w intencji deski barlineckiej. Będzie zmiana na na stanowisku prezesa Barlinka, to szansa na wydostanie tej spółki z kłopotów jakaś się wtedy pojawi. Wrona dalej będzie siedziała i krakała tak jak dotychczas, to pójdziecie jak jeden z torbami i nawet taki zasrany analityk jak Maciej nic na to nie poradzi, chociażby zrodziło się w jego chorej łepetynie następnie dziesięć średnioterminowych sygnałów kupna, bo to średnioterminowy jołop jest i nic więcej. Nic nie zmieniam w swoich prognozach. Jeszcze przyjdzie ostatnie odbicie a potem giełda zaliczy wodospad a razem z nią wasz Barlinek.
Pozdrawiam, uniżony sługa
Najlepszy analityk techniczny na forum Bankiera
Chodzik Księżycowy
Wprost przeciwnie Kmiocie.
Gdybyś mnie czytał to byś wiedział, że dokupiłem 30 tys po 0.80.
Tylko dlaczego zawsze to ja mam za was odwalać czarną robotę ?
Spoko Moni, bo orgazm dostaniesz. Za niedługo będzie korekta na kontraktach to wtedy zobaczymy jak się ta deska zachowa.
Mam nadzieje, że uda ci się odrobić stratę zanim przyjdzie mi sprzedawać.
No to buziaczek
Dnia 2012-09-25 o godz. 14:23 ~chodzik księżycowy napisał(a):
> Wprost przeciwnie Kmiocie.
Gdybyś mnie czytał to byś
> wiedział, że dokupiłem 30 tys po 0.80.
Tylko dlaczego
> zawsze to ja mam za was odwalać czarną robotę ?
CK
pajacu po co kupujesz skoro ma spaść na 50gr jak sam twierdzisz?
przypominam ci oszuście, że nie dawno publicznie, na forum namawiałeś do sprzedaży Barlinka po 70gr.
Jesteś po prostu gnojem wymieszanym z łajnem, który stara się żerować na innych i ZAWSZE twój plugawy ryj wydala z siebie kłamstwa i oszustwa.
Zrozumiałeś mieszanino białek i aminokwasów przez pomyłkę nazywana człowiekiem?
Dnia 2012-09-25 o godz. 14:23 ~chodzik księżycowy napisał(a):
> Wprost przeciwnie Kmiocie.
Gdybyś mnie czytał to byś
> wiedział, że dokupiłem 30 tys po 0.80.
Tylko dlaczego
> zawsze to ja mam za was odwalać czarną robotę ?
CK
Autor: ~chodzik księżycowy [89.68.157.*], 2012-09-26 09:29
A to mam z was pociechę. Już drugi raz na świecach wywalam w myśl przysłowia ,,a macie głupole papu,,
Przecież jak byk ostrzegałem, że wisi nad rynkiem spadek ! Ostrzegałem jołopy ? Ano oczywiście nie dalej jak wczoraj. Fajnie kupić po 0.75 oddać po 0,84 i zabawa trwa nadal.
Zobaczcie jak MACD na WIGU daje wspaniały sygnał sprzedaży. Wiecie co, wy możecie w kulki ze mną pograć a na giełdzie to dzieli nas odległość księżycowa.
Dopóki tu będą takie male obroty to ja sobie zabawę będę robić i możecie mnie oskarżać o co chcecie wszak nikt wam na giełdzie grać nie kazał.
Zdrówka życzę bo na rozum już za późno.
Dobre, dobre, podoba mi się, tylko czemu to ja ten kurs muszę ciągnąć do góry i ustawiać cenę zamknięcia ?
Pewnie dlatego, że banda frajerów nie ma już kasy bo kupowała dużo wyżej.
Co do zmiany trendu to pogadamy jak się pokaże nowy szczyt. Na razie to jeszcze tego nie ma.
Po drugie, to jedynie korekta ostatniej fali spadkowej i chociaż będzie jak mniemam tu można zarobić to wcale nie tak wiele jak się wam wydaje, bo do opublikowania wyników za III kwartał.
Potem wrócimy do trendu głównego spadkowego.
Już nie dużo zostało do bardzo silnego oporu na Wigu 20 i kontraktach. Zapewne rynek się znacznie cofnie i wtedy się dowiemy jak silny ten Barlinek jest naprawdę, tak że spoko gnojki, bo macie co najwyżej po kilkadziesiąt tysięcy akcji albo i mniej to tyle co kot wysrał a zachowujecie się jak prawdziwi znawcy rynku.
Dnia 2012-09-25 o godz. 17:43 ~chodzik księżycowy napisał(a):
> Dobre, dobre, podoba mi się, tylko czemu to ja ten kurs
> muszę ciągnąć do góry i ustawiać cenę zamknięcia ?
Pewnie
> dlatego, że banda frajerów nie ma już kasy bo kupowała dużo
> wyżej.
Co do zmiany trendu to pogadamy jak się pokaże nowy
> szczyt. Na razie to jeszcze tego nie ma.
Po drugie, to
> jedynie korekta ostatniej fali spadkowej i chociaż będzie
> jak mniemam tu można zarobić to wcale nie tak wiele jak się
> wam wydaje, bo do opublikowania wyników za III kwartał.
> Potem wrócimy do trendu głównego spadkowego.
Już nie dużo
> zostało do bardzo silnego oporu na Wigu 20 i kontraktach.
> Zapewne rynek się znacznie cofnie i wtedy się dowiemy jak
> silny ten Barlinek jest naprawdę, tak że spoko gnojki, bo
> macie co najwyżej po kilkadziesiąt tysięcy akcji albo i
> mniej to tyle co kot wysrał a zachowujecie się jak
> prawdziwi znawcy rynku.
CK
Jak narazie to ty mądrzysz się najwięcej, choć każda twoja prognoza w goowno się obróciła. Więc powtórzę jeszcze raz : rzuć widły i leć do obory zajmij się zwierzętami.
Już drugi raz daliście się nabrać leszcze. Ta wczorajsza świeca wzrostowa to tak w połowie moja robota. Jeden z was napisał , że moje prognozy się nie sprawdzają !
Sprawdzają się chłoptasiu i to sprawdzają dokładnie. Z wierzchu są pisane pod takich gnojków
jak ty a miedzy wierszami jest wszystko, tylko trzeba trochę czasu poświęcić na ich przeanalizowanie i trochę oleju w łepetynie mieć a nie papki. Daliście mi zarobić co prawda nie dużo bo kilkanaście tysięcy ale tu na Barlinku to dla mnie zabawa, bo jak wiecie mnie interesują w zasadzie kontrakty terminowe. A jeszcze wczoraj i przedwczoraj pisałem jak byk, że wisi nad rynkiem spadek a tu co ? Wybudowałem świecę wzrostową i zaraz te zajadłe psy włącznie z tym głupolem z pod Krakowa zaczęły ujadać. Panowie (i Panie ) w kulki z wami lecę i dopóki na Barlinku będą tak male obroty to będę dalej swoją zabawę uskuteczniał. No i co mi zrobicie ?
Zapytajcie Macieja on już tą drogę wydeptał.
Moni skarbie,
Zapraszałem na Wzgórza Dylewskie, nie skorzystałaś.
Teraz zapraszam do Serocka na długi weekend do hotelu Marvil ul. Miłosza 14 A
To zaledwie godzinka drogi od ciebie. Popływamy, pomasują nam to i owo a przy okazji zobaczysz nowe Volvo i pogadamy jak inwestor z inwestorem. Dam ci na benzynę !
i proszę nie rozśmieszaj mnie więcej, dość mam tu ubawu bez ciebie.
Ja się ośmieszyłem ostatecznie ? No to świetne. Czy to ja pisałem i przekonywałem o sygnale kupna ? Weź się opamiętaj. To jesteś cały ty Macieju, cały ty.
Tak się czasem zastanawiam, czy taka wesz przewrotna to ma jeszcze prawo żyć, czy trzeba ja zadeptać na amen.
To wreszcie jest ten twój sygnał kupna na Barlinku czy go nie ma ?
Rozumie, że jakby rosło to by był a będzie spadać, to ciebie nie będzie.
To ja już wolę aby ciebie nie było.
oszuście nic nie wspominasz o tym jak namawiałeś do pozbywania się Barlinka po 70gr
Nałóż moje wątki na wykres a potem grzecznie i bez nerwów umyj podłogę w moim domu i wyczyść kuwetę mojego kota
Nie bulwersuj się, zamiast zażartować i też się z tego pośmiać to zachowujesz się jak typowy pisowski pomiot. I właśnie dlatego chodzik ma taką polewkę z ciebie i z reszty pomywaczy. Wszędzie doszukasz się spisków i oczerniania......... łoł:)
A może ty jesteś mężem Moniki??????????????????? łoł to byłby szoł........
Dnia 2012-09-26 o godz. 13:06 ~chodzik księżycowy napisał(a):
> No cóż, po takim wpisie, mogę ci jedynie obiecać, że dołożę
> starań aby kurs deski barlineckiej
zaliczył kolejny dołek.
> Chodzik Księżycowy
gdzie jest ten marsjanin z zegarkiem iwc super strateg giełdowy ??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????