pisalem o tym juz wczesniej to pisaly dzieciaki ze byla okazja kupic taniej wczesniej a jak widzimy teraz tez mozna kupic i to ile sie zapragnie jak widac :) a bedzie moze jeszcze taniej jak widac :) a tak dzieciaki sie podnieca.....i po co jak zaraz moze byc 2 grosiki !!
a skad wiesz ze trzyma ? moze to on teraz sypie i az do decyzji sadu wysypie sie prawie caly i ujzyszdopiero info ze sprzedal bo ma na to kilka dni zeby oglosic!!wiec nie mow hop bo ktos sypal teraz non stop wiec moze to byc on a jak poda info oficjalnie to bedzie juz za pozno zeby sprzedac bo nikogo juz na kupnie nie bedzie i to bedzie oznaczalo koniec a akcje jako tapeta na sciane !!
a skad wiesz ze trzyma ? moze to on teraz sypie i az do decyzji sadu wysypie sie prawie caly i ujzyszdopiero info ze sprzedal bo ma na to kilka dni zeby oglosic!!wiec nie mow hop bo ktos sypal teraz non stop wiec moze to byc on a jak poda info oficjalnie to bedzie juz za pozno zeby sprzedac bo nikogo juz na kupnie nie bedzie i to bedzie oznaczalo koniec a akcje jako tapeta na sciane !!
Kurs jest trzymany za "rączkę", poniżej 0 08 zeta nie ma siły spadać i to świadczy o sile kursu. Obroty na spadkach tyci, tyci w porównaniu do tych na wzrostach po kolejnych infach. Typowa sytuacja przed ostateczną rozgrywką i silnym wybiciem po najważniejszym infie, na które zainteresowani czekają Ja tutaj niczego groźnego dla kursu nie widzę, a Ci, dla których strach ma wielkie oczy już się chyba z akcjami pożegnali, a teraz marudzą coś o spadkach.
Wszystko rozstrzygnie sie niebawem bo do 24 pazdziernika zostal miesiac.Wszystko w rekach sedziego
Swoja droga taki sedzia to ma dobrze bo jak wie ze info bedzie dobre to zarobek ma bez ryzyka
Ale ty Janek widze ze juz poza pokladem ........no coz zobaczymy jak to wszystko sie roztrzygnie na razie cisza i zero wiesci co i jak nikt nic nie wie !
pewnie sypie tak prezes ktory mial jeszcze troszke akcji ,sad sie cos ociaga zeby moze prezes zdazyl sie wysypac chociaz po 8,9 groszy bo jak juz wiedza co i jak potem juz by sprzedal ale po groszu lub na sciane jako tapeta !no czas pokaze ale tak to wyglada!
Nazbierałem troszeczkę akcji po 8 i 9 groszy :))) czytając optymistów nie mogłem oprzeć się pokusie. Kiedyś miałem pięć razy mniej akcji za kasę sześciokrotnie większą - liczę na odbicie strat, już pal licho zarobek.