MONIA kocham Ciebie bo kupilas Krezusa ale tylko Romek wie ktora bedzie ciagnol spolke pierwsza. Wiec tak Krezus posiada akcje SKT jak SKT bedzie na szczycie wtedy Krezus sprzeda SKT po 100 zl zarobi duzo kasy , wykaze dobre wyniki i bedzie moze wtedy Krezus szedl na 100 zl.
Pozdrawiam Monie
jak się macie skotanowcy ??????????????krezusami to nie zostaniecie na tym papierku krezus już powyżej 12 zł już nigdy nie dogonicie krezusa tak jak pisałam jestem wielka
za nierówne traktowanie spółek nicnierobiących można pozwać pankosika do sądu . krezus od korekty na 8 zeta wskoczył na 12 ,a skotek z 4 powinien wskoczyć na 6 zeta a jest po ile ? aż wstyd pisać . także panie pankosik zakasuj rukawy i zabieraj się do roboty ale chutko bo już nam kiszki gniją
Oj MOJA KOCHANA MONIA . PATRZAC DZIS W ARKUSZ ZLECEN , te 12 zl przebilo tylko 600 szt , najwieksze zlecenie 2 600 szt, obys sie nie przeliczla. Twoje pieniadze.
Monia ok ze zarabiasz , zasieg to chyba 19 zl. Monia ale ty musisz cos zalozyc ile chcesz zarobic. Pozdrawiam Monie co nie raz niegrzecznie pisala na tym forum. POWODZENIA W TRAFNYCH INWESTYCJACH i BARDZO DUZEGO ZAROBKU NA KREZUSIE.