Nie muszę sprawdzać, świetnie pamiętam. Obrót nie jest żadną wykładnią, na tej zasadzie możemy sobie polecić dziesiątki spółek które poleciały o dziesiąt % na tak śmiesznym obrocie. W BGE przed północą były dodatkowe czynniki - wchodzili Anglicy i pojawiło się info o pierwszym kontrakcie na biogazownie. Nie widzę związku, ale będę śledził Mdev.
Przeciwnie, wyjaśniłem dlaczego powoływanie się na 20% wzrost przy tak śmiesznym obrocie per analogiam do BGE jest nonsensem wobec braku czynników, które w BGE wystąpiły. Nie upraszczaj i nie demagoguj.
Tak tak, porównanie Mdev i BGE było arcykonkretne:). Faktycznie, up wywołany kontraktami na 100 mln i wejściem Anglików jest porównywalny z brakiem wniosku o upadłość uzasadnionym 30 k. wierzytelnością:). Aduś, przyznam Ci rację, ale dopiero po potrójnych widłach na Mdev:).
weźcie umówcie się na kawę i tam sobie poodcinajcie i pogadajcie :) Logika tłumu jest taka ze mdevel pójdzie do góry bo zleci sie ulica druga sprawa taka ze musza podpompowac kurs by nie trafili na jednolite. Ale Ado mam wątpliwości czy aby nie piszesz ze sobą ? i sama sobie dziękujesz :)
ok ja zaryzykuje - Ada zaplace Tobie za porady moj mail ggt@post.com-czekam na propozycje
A jezeli chodzi o kurs BGE to moja opinia 30.09-1,5 30.12-5zl
milej zabawy
Jaaacek point, za tłumem (nagonionym rzeczonymi postami) pójdzie, ale jeszcze raz podkreślam - nie w stylu BGE. Over and out i to bez kawy, której ciśnieniowo naprawdę nie potrzeba przed WZ:).
Mdevelop mam ze średnia 0.6 i zakupione dużo wcześniej a za tłumem to Ty teraz możesz iść i brać może ode mnie :) a o beg sie nie martwię i tez jestem tu od 24 gr ale jakoś Ciebie dopiero widzę przy 8x ? Jak to ?
Dnia 2012-09-24 o godz. 10:16 ~jaaacek napisał(a):
a o
> beg sie nie martwię i tez jestem tu od 24 gr ale jakoś
> Ciebie dopiero widzę przy 8x ? Jak to ?
Ada midasie giełdy a co z Twoja wycena BGE miało być 1,50 spokojnie a jest połowa z tego.
Więc nie bryluj na parkiecie ze taka analityczka jestes, to jest wątek nie mdevelop więc moze przedstawisz swoją analizę techniczna tej spółki na której forum sie znajdujesz?
Chętnie wszyscy sie nauczymy czegoś nowego od Ciebie. Tak super wszystko wiesz ;)
widzisz chłopczyku, cynk o Mdevelop dostaliście gratisowo. Ja natomiast za porady biorę kasę. Poprostu żyję z tego. Jeżeli jesteś zainteresowany, podaj emaila i po uzgodnieniu kwoty, wyślę ci konkretną analizę BGE. Zaręczam, że ci się sprawdzi. To jak misiu, zaryzykujesz? ;)
Co oznacza rezerwacja górne widełki i zastój w transakcjach mimo przeważającej liczby chętnych do kupna za daną cenę jaka oferują sprzedający ???
Nie śmiejcie się - zaczynam dopiero zabawę :):)
Jasne, twoja odpowiedz jest taka jak wszyscy sie spodziewali, jak ktokolwiek zada Ci konkretne pytanie to albo go atakujesz albo nagle Cię nie ma. Na wiele konkretnych pytań nikomu nie odpowiedzialas, a najlepsze jak napisałas ze masz intuicję i dlatego proponujesz dana spółkę. No pogratulować. W jednym wątku BGE zadałem Ci i koledze Twojemu pytanie abyście obstawili kurs na koniec miesiąca i sie przekonamy kto ma racje. I co ? Zero odpowiedzi.