Przepraszam ale proszę zadawać nieco bardziej przemyślane pytania. Chyba że ktoś chce stworzyć wrażenie że spółka interesują się .... hmm przypadkowi inwestorzy.
Aby jednak pomóc odpowiedzieć na pytanie nadmieniam: struktura akcjonariatu, związany z tym ff , poza tym spółka jest tania więc po takiej cenie sprzedaje tylko ten co musi. Myślę że koło 3 zł zacznie się konkretniejszy ruch. Teraz faktem jest że rynek nie zauważa Zametu, ale i nikt niczego nie robi aby Zamet jak to się mówi rozruszać. Widać z tego iż jeszcze nie czas na spekulacyjne ruchy. Z mojego punktu widzenia jest to korzystne, wolę spokojne wzrosty organiczne. Ale patrząc na ostatnie wzrosty na URSUSie widać jak łatwo było by Zamet podnieść do powiedzmy 3 zł. Wystarczy prześledzić informacje ze spółki, wskaźniki czy też nawet rekomendacje analityków. Zamet to klarowna i stabilna inwestycja. Jest w trendzie wzrostowym płaci dywidendy czego jeszcze chcieć.
Ale w żadnym razie nie namawiam do inwestowania w Zamet, proszę nie traktować tego postu jako rekomendacji.
Ten slawek to taka moja podróbka. Pojawia się tam gdzie ja mam akcje i plecie trzy po trzy.
Co do Zametu to idealny materiał do wzrostów, wzrost rr przychodów, zysków, spółka ma jeszcze małe zainteresowanie i dobrze. Duże zainteresowanie będzie potrzebne wtedy, kiedy będziemy chcieli sprzedać. Jeszcze czas.
to juz przypadek psychiatryczny, wszedzie widziec swoje podrobki. ok 1% populacji naszego kraju mlekiem i miodem plynacego to slawki i kazdy to twoja podrobka? nie plec jak potluczony.
Spokojnie Panowie Sławkowie. Póki co akcji dla drobnych wystarcza. Zachowajmy poziom na Forum Zametu. Chodzi tu wszak o dobrą i stabilną spółkę, nie potrzeba bić piany wystarczy przyjrzeć się danym i je przeanalizować.