• Będzie spadek Autor: ~ryszard [80.244.146.*]
    do 23---24 gr
  • Re: Będzie spadek Autor: ~miss [178.235.239.*]
    czemu tak sądzisz?
  • Re: Będzie spadek Autor: ~ryszard [80.244.146.*]
    Wyrysuj sobie linię po dołkach . Teraz dopuszcza spadek do 23 gr . Korekta jeszcze potrwa kilka tygodni . Spadek w te pułapy wydajesie bardzo prawdopodobny ?
  • Re: Będzie spadek Autor: ~miss [178.235.239.*]
    może tak. Aczkolwiek gra tu się bardziej pod info. Zobaczymy.
  • Re: Będzie spadek Autor: ~Papa [178.42.246.*]
    Rysiu czy Ty przypadkiem nie chcesz zebrać taniej przed wybiciem ?

Pozdrawiam
    Na tym gra polega . Nie zamieżam płacić drogo . Korekta potrwa kilka tygodni , bo wskażniki sa w niebie . Nastepnie spodziewam się wzrostu już szerokiego rynku w tym z NC . GKS to typowy spekulant , gdy się go kupi na dołku to można coś ugryść ?
    W tym tygodniu bedie 23-24 gr.
  • Re: Będzie spadek Autor: ~rom [83.20.160.*]
    moim zdaniem 0,44-0,45!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    W piątek linia po ostatnich ołkach , będzie na 25 gr , i jest duza szansa że nizej nie będzie . Dodtkowo oscylatory sa juą dosyc wyprzedane .
  • Re: Będzie spadek Autor: ~aha [178.235.238.*]
    no i ktoś straszy na kupnie :-)
    Jesli nie chce sadać na 24 gr , to na ta chwilę oscylatory sa jua wyprzedane , a to zapowiada wzrost do 40 gr .
  • Re: Będzie spadek Autor: ~powazny [83.145.186.*]
    rysiu jesli zakładasz wzrost do 40 to jest jeszcze jedno po przebiciu poleci na 70 gr a zważywszy na fakt ze mamy tu do czynienia z klasyczną formacja spodka to po przebiciu 70gr przypuszczalnie wzrost bedzie dynamiczny i wysoki.
    Na GkS-e nie ma formacji spodka . Ja widze spadkową piątkę i teraz spodziewam się wzrostowej trójki tj wzrostu na 37-38 gr . Oscylatory są mocno wyprzedane . Wzrost na tej spółce napewno bedzie , ale o takim jaki piszesz narazie nie ma mowy . Nastapi on z chwilą wybicia wig- 20 powyzej 2450 pkt . GKS to typowy spekulant i wszystko na co liczę to wzrost około 30 % na tą chwilę ?
  • Re: Będzie spadek Autor: ~poważny [83.145.186.*]
    mylisz sie rysiu na wykresie są 2 spodki jeden wyprowadził kurs na 90gr a teraz kształtuje się kolejny tylko na wyższym poziomie i wyniesie kurs spółki wyżej niż ostatnio. Na spółkach z małą kapitalizacją często występuje kilka spodków następujących po sobie
    Jeśli Ty widzisz na wykresie SPODEK to ja jestem ślepy , bo na analizie technicznej znam się jak nikt na tym i innych forach . Tak jak już pisałem teraz spodziewam się wzrostu max 30 % , a następnie znowu będziemy spadac do lini trendu tj do 24-25 gr . Na papierach z NC możecie sobie wybić trwałe wzrosty do chwili wybicia się z ponad rocznego kanału tj powyżej 2450 pkt na wig-u 20 . Moim zdaniem nastapi to po kilku tygodniowej korekcie .GkS to dobry spekulant i nic innego . Zarobić 30--50 % i w długą ?
    rysiu mylisz się ty taki dobry z AT przewidywałeś ostatnio 23gr i co? GKS uzależniać od wig20 chyba sam w to nie wierzysz
    Nawet czytać nie umiesz . Wszystkie syfy z NC nie pójdą do góry , na długo bez wyjścia góra wig-u 20 , tego możesz być pewny . Mam wiele spółek z NC i wszystkie się kiszą . Kupuję długo terminowo tylko te spółki które spadły co najmniej 90 % . Warunek muszą miec wskaznik p / e . Na spółki z NC przyjdzie czas za parę miesięcy . W ciagu tygodnia spodziewam się korekty kilka tygodni na 2300 pkt . Po niej nastapi silny masz do góry , bez udziału spółek z NC . Wzrostu na tym rynku spodziewam się najwcześniej grudzień - styczeń , według przysłowia że SYFY idza na samym końcu , ale za to krocie . To będzie nagroda za czekanie . Dalej twierdzę że ponizej lini trendu GkS nie spadnie ( tygodniowo linia idzie do góty o 1 gr ) W przyszłym tygodniu b edzie na 25 gr .
  • Re: Będzie spadek Autor: ~powazny [178.56.39.*]
    ok rysiu nie ma co polemizowac zobaczysz ze gks pojszie wyzej niz 40gr Krol nie taki glupi cos tu kombinuje ja wiem z dobrego zrodla ze chce sie pozbyc GKSu za wszelka cene a na Polonie ma pomysl i zamierza tam lokowac srodki po cos swoimi ludzmi obsadzil rade dlugo nie trzeba bedzie czekac na rozwiazanie sytuacji
    Na wykresie godz. powstała formacja odwróconej RGR , po przebiciu 33 gr powinno wzrosnąć o 6 gr tj o wysokość głowy
    rysiu przy tak małej płynności wykres godzinowy nie ma wiekszego zastosowania trzeba patrzec na wyresik 6 godzinowy lub dzienny wtedy można dostrzec panujące trendy
    Na dziennym za 2 dni oscylator stochastyczny będzie na samym dnie , a to zawsze grarantuje wzrost ?
    może nie tyle generuje wzrost co pokazuje dołek czyli optymalny moment na kupno/dokupienie akcji....i dalej może być wzrost lub kiszonka czyli czas na dobieranie akcji a co niecierpliwsi mają czas na ich wywalenie;-) Wskaźnik CCI też jest nisko MACD jest pod linia 0 i tu przebicie obecni ew górę lini ) wygeneruje sygnał do kupna a jak trwały to pokażą wtedy obroty lub ewentualna skala wzrostu kursu w mocnym uderzeniu. Dla mnie ważnym wskaźnikiem jest MI który obecnei pokazuje że jestesmy w dobrym momencie do zmiany całego TRENDU a to jest istotne. Reasumując wybicie wisi w powietrzu. Mamy do czynienia z kolejnym spodkiem doszło już do wybicia tzw. punktu A obroty to potwierdziły teraz czas na wybicie ponad ograniczenie całej formacji czyli 74 gr to otworzy droge do mocnego ruchu w górę.
    Pozdrawiam
    Jeszcze raz Ci piszę że nie ma zadnego spodka . Jest tak nisko na oscylatorach . ze odbicie na 40gr będzie akuratne ?
  • Re: Będzie spadek Autor: ~powazny [46.134.180.*]
    oj rysiu rysiu ja wiem swoje pis co chcesz
    Najdalej od poniedziałku jedziemy na 40 gr i wyzej ?
  • Re: Będzie spadek Autor: ~Zdech-lech [89.144.192.*]
    Jedziemy na 2000 groszy !!!!! Mam juz infa prywatne :)))))
  • Re: Będzie spadek Autor: ~mr [94.42.236.*]
    E tam przyśniło ci się ?
  • Re: Będzie spadek Autor: ~Ryszard [87.116.215.*]
    Jest bardzo wydołowane wskazniki , myślę że teraz będzie 39--40 gr
    masz racje Rysiu na początek 40gr a potem wyżej dużo wyżej
  • Re: Będzie spadek Autor: ~miss [78.88.165.*]
    jakoś AT nie działa- a tak by było fajnie...
    miss mylisz sie bardzo działa tylko z powodu małej płynności wszystko jest oddalone w czasie
    no... mam nadzieję
  • Re: Będzie spadek Autor: ~aha [78.88.165.*]
    i ???
  • Re: Będzie spadek Autor: ~Kierownik kuszetki [83.16.45.*]
    I jak zwykle hehehehehe
  • Re: Będzie spadek Autor: ~japa [79.175.246.*]
    nic sie nie wydarzy, co najwyzej moze spasc kurs w dol, raczej na 99% nie ruszymy ani w tym ani w przyszlym tygodniu na 40 gr wiec spokojnie mozecie sprzedawac mi ja kupie ponizej 29gr, :)))pzd
    uważaj bo ktoś sprzątnie wszystko do 40gr i będziesz musiał zrewidować swój cel zakupowy;-)
    kolego powazny chyba sam w to nie wierzysz:))),ze bedzie taki wystrzal:))) podaj choc jeden powod, dlaczego teraz mialoby sie to stac, nie liczysz chyba ze przed Walnym 18 tego bedzie spekulacyjny wystrzal???, ja licze, ze bedzie zjazd i dopiero wystrzal w dniu 18 po Walnym , jesli bedzie korzystnedla Gieksy,a jesli nie to zjazd ponizej 20gr
  • Piłkarze GKS-u Katowice przerwali protest! Wyszli na trening Autor: ~japa [79.175.246.*]
    http://www.slask.sport.pl/sport-slask/1,124014,12646043,Pilkarze_GKS_u_Katowice_przerwali_protest__Wyszli.html
  • Re: Będzie spadek Autor: ~ryszard [87.116.244.*]
    AT wygląda dobrze , ale jeśli nie chce iść do góry to nastąpią spadki .
    a miały być wzrosty wg AT. :-( Wzrosty będę jedynie pod info, może pod Walne, a do Walnego tydzień, a obroty mizerne.
  • Re: Będzie spadek Autor: ~ryszard [87.116.246.*]
    W okolicach walnego zawsze dochodziło do silnego ruchu . Teraz nie chce spadac , ani wzrastać .
  • Re: Będzie spadek Autor: ~powazny [87.96.121.*]
    to walne nie bedzie zaskoczeniem i dlatego pewnie nic sie nie wydarzy dopiero kolejne walne moze przyniesc niespodzianke i tu moze wystarczy sam projekt uchwal
  • Re: Będzie spadek Autor: ~miss [78.88.163.*]
    Ruch może zacząć się po Walnym w zależności od układu sił na + lub -.
  • Re: Będzie spadek Autor: ~powazny [87.96.121.*]
    wiadomo ze Krol swoich wstawi pytanie co dalej moim zdaniem bezie chcial gks wywaic ze spolki i wstawic w to miejsce Ksp polonie
  • Re: Będzie spadek Autor: ~ryszard [87.116.246.*]
    Dalej twierdzę że powinno wzrosnąć do 40 gr . Jeśli spadki to maksymalnie do 26 gr . Osobiście uważam że wcześniej będzie ten górny pułap ?
    ciekawe czy Król odpuści
    http://sportslaski.pl/prezydent-katowic-napisal-list-w-sprawie-pomocy-gieksie,sport-slaski,39647,info.html
  • Re: Będzie spadek Autor: ~miss [78.88.163.*]
    Wedle jego słów zależy mu na sprzedaży akcji, których nikt nie chce odkupić. Miasto przecież od niego nie odkupi i z rynku też nie, była kiedyś taka informacja. Szkoda tylko, że pod Walne nikt nie ryzykuje i kupuje akcji, albo wiedzą, że będzie kicha.l
  • Re: Będzie spadek Autor: ~powazny [31.62.235.*]
    za 2dni zobaczymy co dalej...tak z ciekawosci to obecne walne jest zaraz po tym jak miasto w pelni ma juz 5mln akcji do ktorych przysluguja juz glosy na walnym troche duzo jest tu zbiegow okolicznosci
    no przeciez na ostatnim walnym Urzad Miasta mial 5,4 mln szt. akcji i tyle glosow, nie prawdaz?
  • Re: Będzie spadek Autor: ~Piotrek [82.145.209.*]
    Po ile ten trust ma akcje? miasto go prosi bo chca dac 2.5mln. a trust swoje niszcza swoje akcje tak jak by im niezalezalo a w rynek wywalic tyle mln akcji przy takim kursie to nie mozliwe wiec co oni kabinuja. igdzie sa akcje z ff bo w arkuszu zlecen prawie pustka.
[x]
GKSKAT -3,85% 0,15 2026-03-25 11:34:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.