Wyrysuj sobie linię po dołkach . Teraz dopuszcza spadek do 23 gr . Korekta jeszcze potrwa kilka tygodni . Spadek w te pułapy wydajesie bardzo prawdopodobny ?
Na tym gra polega . Nie zamieżam płacić drogo . Korekta potrwa kilka tygodni , bo wskażniki sa w niebie . Nastepnie spodziewam się wzrostu już szerokiego rynku w tym z NC . GKS to typowy spekulant , gdy się go kupi na dołku to można coś ugryść ?
rysiu jesli zakładasz wzrost do 40 to jest jeszcze jedno po przebiciu poleci na 70 gr a zważywszy na fakt ze mamy tu do czynienia z klasyczną formacja spodka to po przebiciu 70gr przypuszczalnie wzrost bedzie dynamiczny i wysoki.
Na GkS-e nie ma formacji spodka . Ja widze spadkową piątkę i teraz spodziewam się wzrostowej trójki tj wzrostu na 37-38 gr . Oscylatory są mocno wyprzedane . Wzrost na tej spółce napewno bedzie , ale o takim jaki piszesz narazie nie ma mowy . Nastapi on z chwilą wybicia wig- 20 powyzej 2450 pkt . GKS to typowy spekulant i wszystko na co liczę to wzrost około 30 % na tą chwilę ?
mylisz sie rysiu na wykresie są 2 spodki jeden wyprowadził kurs na 90gr a teraz kształtuje się kolejny tylko na wyższym poziomie i wyniesie kurs spółki wyżej niż ostatnio. Na spółkach z małą kapitalizacją często występuje kilka spodków następujących po sobie
Jeśli Ty widzisz na wykresie SPODEK to ja jestem ślepy , bo na analizie technicznej znam się jak nikt na tym i innych forach . Tak jak już pisałem teraz spodziewam się wzrostu max 30 % , a następnie znowu będziemy spadac do lini trendu tj do 24-25 gr . Na papierach z NC możecie sobie wybić trwałe wzrosty do chwili wybicia się z ponad rocznego kanału tj powyżej 2450 pkt na wig-u 20 . Moim zdaniem nastapi to po kilku tygodniowej korekcie .GkS to dobry spekulant i nic innego . Zarobić 30--50 % i w długą ?
Nawet czytać nie umiesz . Wszystkie syfy z NC nie pójdą do góry , na długo bez wyjścia góra wig-u 20 , tego możesz być pewny . Mam wiele spółek z NC i wszystkie się kiszą . Kupuję długo terminowo tylko te spółki które spadły co najmniej 90 % . Warunek muszą miec wskaznik p / e . Na spółki z NC przyjdzie czas za parę miesięcy . W ciagu tygodnia spodziewam się korekty kilka tygodni na 2300 pkt . Po niej nastapi silny masz do góry , bez udziału spółek z NC . Wzrostu na tym rynku spodziewam się najwcześniej grudzień - styczeń , według przysłowia że SYFY idza na samym końcu , ale za to krocie . To będzie nagroda za czekanie . Dalej twierdzę że ponizej lini trendu GkS nie spadnie ( tygodniowo linia idzie do góty o 1 gr ) W przyszłym tygodniu b edzie na 25 gr .
ok rysiu nie ma co polemizowac zobaczysz ze gks pojszie wyzej niz 40gr Krol nie taki glupi cos tu kombinuje ja wiem z dobrego zrodla ze chce sie pozbyc GKSu za wszelka cene a na Polonie ma pomysl i zamierza tam lokowac srodki po cos swoimi ludzmi obsadzil rade dlugo nie trzeba bedzie czekac na rozwiazanie sytuacji
rysiu przy tak małej płynności wykres godzinowy nie ma wiekszego zastosowania trzeba patrzec na wyresik 6 godzinowy lub dzienny wtedy można dostrzec panujące trendy
może nie tyle generuje wzrost co pokazuje dołek czyli optymalny moment na kupno/dokupienie akcji....i dalej może być wzrost lub kiszonka czyli czas na dobieranie akcji a co niecierpliwsi mają czas na ich wywalenie;-) Wskaźnik CCI też jest nisko MACD jest pod linia 0 i tu przebicie obecni ew górę lini ) wygeneruje sygnał do kupna a jak trwały to pokażą wtedy obroty lub ewentualna skala wzrostu kursu w mocnym uderzeniu. Dla mnie ważnym wskaźnikiem jest MI który obecnei pokazuje że jestesmy w dobrym momencie do zmiany całego TRENDU a to jest istotne. Reasumując wybicie wisi w powietrzu. Mamy do czynienia z kolejnym spodkiem doszło już do wybicia tzw. punktu A obroty to potwierdziły teraz czas na wybicie ponad ograniczenie całej formacji czyli 74 gr to otworzy droge do mocnego ruchu w górę.
Pozdrawiam
nic sie nie wydarzy, co najwyzej moze spasc kurs w dol, raczej na 99% nie ruszymy ani w tym ani w przyszlym tygodniu na 40 gr wiec spokojnie mozecie sprzedawac mi ja kupie ponizej 29gr, :)))pzd
kolego powazny chyba sam w to nie wierzysz:))),ze bedzie taki wystrzal:))) podaj choc jeden powod, dlaczego teraz mialoby sie to stac, nie liczysz chyba ze przed Walnym 18 tego bedzie spekulacyjny wystrzal???, ja licze, ze bedzie zjazd i dopiero wystrzal w dniu 18 po Walnym , jesli bedzie korzystnedla Gieksy,a jesli nie to zjazd ponizej 20gr
to walne nie bedzie zaskoczeniem i dlatego pewnie nic sie nie wydarzy dopiero kolejne walne moze przyniesc niespodzianke i tu moze wystarczy sam projekt uchwal
Wedle jego słów zależy mu na sprzedaży akcji, których nikt nie chce odkupić. Miasto przecież od niego nie odkupi i z rynku też nie, była kiedyś taka informacja. Szkoda tylko, że pod Walne nikt nie ryzykuje i kupuje akcji, albo wiedzą, że będzie kicha.l
za 2dni zobaczymy co dalej...tak z ciekawosci to obecne walne jest zaraz po tym jak miasto w pelni ma juz 5mln akcji do ktorych przysluguja juz glosy na walnym troche duzo jest tu zbiegow okolicznosci
Po ile ten trust ma akcje? miasto go prosi bo chca dac 2.5mln. a trust swoje niszcza swoje akcje tak jak by im niezalezalo a w rynek wywalic tyle mln akcji przy takim kursie to nie mozliwe wiec co oni kabinuja. igdzie sa akcje z ff bo w arkuszu zlecen prawie pustka.