Cena akcji na ta chwile jest już na poziomie docelowym, będzie sie teraz bujac 0,75-0,90 ze dwa dni i zatrzyma sie na poziomie 0,82-0,86 do czasu kolejnego komunikatu ze spółki.
Tak wiem zaraz mnie Ada i inni zwyzywaja jaki to kretyn jestem i głupoty opowiadam.
Ja to wszystko wiem nie musicie odpisywać ;)
Jacek tak wg mnie cena docelowa okolice 0,80-0,88 max ale oczywiście ze będzie bujac nawet do złotówki moze podskoczyc ale docelowo tak sie zatrzyma do kolejnego dobrego infa ze spółki.
Piszesz 8000 ktos zgarnął po 0,80. Ok zgarnal ale to jest śmieszna kwota 6400 zł więc uważasz ze to dużo?
Oczywiście ze jak ktos zechce to moze wywindowac kurs do 2 zł tu wystarczy 300-400 koła i można sterować kursem od widel do widel ale wątpię aby ktos był zainteresowany.
Choć kto wie po postrach widać ze tu same grube ryby siedzą.
Moim zdaniem to nie jest cena docelowa. Musisz wziąć pod uwagę jak nie zdrowe były wzrosty, a wiec to tylko przystanek. Ja uważam ze będziemy się piąć w górę, są fundamenty. Kto z nas trafi ? przekonamy sie w najbliższym czasie !
ja nie widzę że ktoś sypał ,w panice a przystanek musi być ,pisałem wczoraj jak spadło że wróci do 80 gr. a tu zaskoczenie wróciło na plus, dzisiaj może byc podobnie
Ok Jacek obstawiaj śmiało, podaj kwotę
Ja Ci mówię ze końcówka miesiąca czyli przyszły piątek 0,80-0,85
Podaj swój typ i zapraszam wszechwiedzaca Ade do dodania swojej kwoty i w przyszłym tygodniu sie przekonamy.