Zaczęło się zarząd bierze 8 k akcji to całe 2720 zł to chyba sprzątaczka z Erga zakupiła cennego walora pewnie jak sprzątała biurko prezia podglądnęła tą umowę z inwestorek z Kataru:)))))))))))))))))))
Człowieku masz nerwy. Pamiętam jak przy 1,5 zł miałeś 200k. Przy takich stratach dostałbym zawału serca, a Ty jeszcze kupiłeś x10. Niedługo będziesz większym zagrożeniem dla wzrostów niż Patrowicz.
a co poprosisz mnie żebym wystawił i ja już pobiegnę i pokażę:) i po co ? nie musisz wierzyć
jak jesteś ciekawy to podam Ci numer konta przelejesz 1000 zł a ja wystawię np po 3 zł jak nie będzie dostaniesz zwrot pasuje?
skoro nie chcesz udowodnic to po co sie chwalisz. uważasz, że wiedza czy masz tyle akcji warta jest 1000zł? jeśli tak to powiedz mi dlaczego, nie bądź smieszny
uważam że jest warta , bo wszyscy boicie się sypania akcjami a jak Cie nie stać to po co piszesz nie wierzę , ja tez Ci wierzę że nie jesteś np . jakimś dupkiem od Patrowicza którego tu się wszyscy boją i przeglądasz forum erga
Egon, to co - sprzedajesz ten pakicik po 40 groni czy nie ???
Przemyśl bo więcej propozycji nie będzie, no chyba że po 20 gr :)))
P.S Masz coś przeciwko naszemu guru Don Parówie???