Dnia 2012-09-20 o godz. 16:32 ~keeee napisał(a):
> jak tu jedna osoba steruje tym kursem :) :D
eeeeee to chyba ja , ups, no niechcący :) ustawiłam się bladym świtem z kupnem ale bez wiary w powodzenie za marne 0,80 i przed siedemnasta mi wpadło "ciut ciut " :) sorry, TK na 0,81 to chyba ja .... między innymi :D
nie hotcośtam tylko HotBloku, i nie kisi się tylko inwestuje :) zbiera ludzi rozsądnych i szukających dobrej inwestycji a nie balona. ps. dokupuję ciągle po trochu póki jest ekstremalnie tanio :)
i was też zapraszam do naszego HB-czka :) pozdrawiam was serdecznie koledzy :)
dobre usmialem sie az sie poplakalem chlopie jak ja pisalem zebys bral po tych juz nawet 13gr to pisales ze hotblok bedzie lepiej wlozyl bys wtedy nawet te 10 tys dzis bys mial z 70 tys do przodu sprzedal bys dzisiaj wybral kase i bys poszedl do jakiegos night clubu sie rozerwac a ty dalej od tamtego czasu siedzisz i placzesz kupiles hotbloka po ekstremalnie niskiej cenie 0.50gr spadlo do 3gr i nawet po takiej cenie nikt nie chce odrobilbys sie juz tu dawno a tylko narzekasz i powiem ci cos jak ten twoj hotcośtam podpisze kontrakty nawet na te 5 milionow to obiecuje ze kupie za 50 tys a w przeciwnym wypadku nawet 100zl nie zainwestuje poobserwuj sobie bge i z czasem stwierdzisz ze kupe kasy ci ucieklo
no to gratuluję :) zarobisz mały ochłap a ja mam zamiar zarabiać na spółce latami z dywidend. otóż jak się zakończy kryzys i zacznie się rozkwit budownictwa to zobaczysz ile to cacko zacznie zarabiać. jest na 3 groszach? owszem. bo czemu mam kupować za 30 albo 13 skoro mogę za 3?
rozumiem że masz dość bo ciągle leciało i straciłeś masę kasy ale w sumie lepiej że nie chcesz wrócić bo szukam stabilnego akcjonariatu, mocnego, na lata i dłużej. a jest na co patrzeć bo HBczek prowadzi rozmowy z kilkoma zagranicznymi firmami o sprzedaży licencji na produkcję i sprzedaż bloczków czyli będą zarabiać na pracy innych :). piękna sprawa a ty wydawaj w barze swoje 50tysięcy . jak się uda to możesz5 tyś na wieczór zejdzie , :) starczy na 10 wieczorów a potem gryź ziemię :)
A ten Hotblok to cokolwiek sprzedaje? Dotrwa do końca kryzysu, który w budownictwie może potrwać i 2 i 3 lata czy tylko reklamuje te keramzytowo-styropianowe wynalazki? Jaka jest c/wk ma ta spółka jakieś zyski? Tylko nie pisz o perspektywach bo te zapewne ma świetne a o konkretach. Może ktoś z Wa-wy sie kopnie i sprawdzi jak wygląda ta spółka i jej siedziba a potem opisze. Można ryzykować kasę, ale nie ją wyrzucać!
produkuje produkuje :) i nie jest bankrutem , fakt że ma straty i zadłużenia ale to wynika z całej branży. c/wk to 28groszy przy c 3 grosze :/ to chyba wystarczy ale dodam że c/p to 55 groszy.
szuka inwestorów wśród deweloperów zagranicznych i hurtowni naszych i w czechach włoszech itp. i dodam że zacznie się zabawa jak wejdzie dofinansowanie do budowy ekologicznej czyli bloczek będzie miał mimo ceny ogromne przebicie :)
zapraszam do obejżenia strony www.hoblok.pl
oraz na forum onetu :)