Zapraszam na Stergames jak zawsze dam wam zarobi tak samo jak polecałem bge przy 0.32gr aerfinance przy 0,35 tak teraz pora na stergames :)) wsparcie obronione czas na pierwsze widły górne wasz cze..
własnie zrealizowałem i to spory daltego wam idzie w dól i sporoludzi zrobi to samo dlatego stergames polecm bo tam mamy juz po korekcie i dzis lub jutro ostre wybicie !
Nie jestem żadnym "grubym" graczem (mam 65 k ze średnią 19gr), ale jak piszesz Panie cze, że zrealizowałeś i to spory pakiet a cały obrót to 133 k, to ile tego zbyłeś 1-2k. O co tu chodzi.................
mistrzu wczoraj tez byłem dzien i obrót milion wiec nie mądruj
a co sie tyczy stergames:
no i zostały juz koncówki z tanich akcji za 2 tysie moze a pozniej grosze do 3,5 -wystrał do jutra murowany !!
dołożylem Ci jeszcze 25kilo do sprzedaży teraz jestes zadowolony -juz niemam ich wogole :))
bo niema po co juz ich miec teraz siedze na stergames bo tam bedzie sie działo
a wisić sie bedą baby,aerfinanse,bge, i hu.. wie jak z runo
dziekuje bey
sprzedałeś, pożegnałeś się z nami (po sprzedaży AER masz coś ok 10000zł no to podciągnij Stergames i polecisz w kosmos), chyba że tak martwisz się o nas i powtazasz w kółko o widłach na Stergames
Dnia 2012-09-21 o godz. 13:22 sojou napisał(a):
> ZWG kolego,
fundamenty dobre,
obroty dobre,
wczoraj spółka
> przekazała kolejne dobre info,
ogólnie mówiąc dobra spółka
powiem ze zerkam od dawna ( od jakieś 2,5 zł ) ale póki co jakoś się nie złożyło i niestety nie mam.
no dobrze to powiedziałeś "niestety"
ale tak na marginesie nigdy nie jest za późno,
spółka mimo teoretycznie wygórowanej ceny jest perspektywiczna, za rok i tak będzie ponad 100% to co jest teraz
Ty myślisz że to duży wzrost?
zobacz sobie na wyniki finansowe spółki,
a teraz pracują nad młynkiem elektromagnetycznym który sprzedadzą takim gigantom jak KGHM, a to będzie kontrakt o wartości setek milionów PLN :)
Dnia 2012-09-21 o godz. 14:29 ~Oli napisał(a):
> Z czystej ciekawości poświęciłem chwilkę, żeby się
> przyjrzeć tej Stergames. Chłopie na balona tu naganiasz,
> daje 6 miesięcy a papier będzie latał w okolicach10-20
> groszy
pzdr
za 6 m-cy to nie będzie śladu po stergames i "cze" -)