• Przewiduje na jutro.. Autor: ~Mark [31.60.178.*]
    Cześć osób wyrzuci akcje ponieważ po takiej fali wzrostów musi to nastąpić natomiast uważam ze koniec na zielono, dużo oj dużo ludzi czeka żeby to kupić, w chwili kiedy nastąpi marazm przewiduje ostre zasysanie papieru. Mówcie co chcecie ale tutaj będzie 5 zl i to nie jest żadna ale to żadna przesada, w biurze maklerskim z którym jestem w kontakcie jest zamieszanie jakie nigdy nie miało miejsca ze spółka z NC ( kontaktowałem sie w celu informacji na temat sytuacji o braku transakcji ) a skoro to jest NC i takie zamieszanie i takie kontrakty a podobno jeszcze dużo przed nami , bo spółka dopiero co zaczęła biznes BIO a juz jakie ma kontrakty, obroty same z sierpnia to 6 mln zł !! Teraz możecie mówic ze przesadzam jak powiem jak tu bedzie jazda jak na Smokeshop bo jest możliwe i daje duzy procent temu ale 5 zł będzie w niedalekim czasie !
  • Re: Przewiduje na jutro.. Autor: ~fisher [62.87.243.*]
    Ja myślę, że czeka nas ciekawa sesja. Jest duża szansa, że będziemy mieli do czynienia wreszcie z handlem a nie tylko TKO.

Jako, że cena w okolicach trzech złotych wydaje się realna i niezbyt przesadzona, złotówka za BGE to wciąż fajna cena. W końcu można 300% zarobić. Tak więc nie przewiduję załamania popytu jutro. Ale kto wie..

Wydaje się, że będziemy mieli do czynienia z wejściem także grubszych ryb, które zwęszyły okazję i możliwość zarobku. Umowy na 100 milionów to są fakty i z nimi ciężko dyskutować.
    Dodatkowo w tle czają się własne inwestycje.
    Biorąc pod uwagę, że tak sprawnie załatwili te umowy, można oczekiwać następnych.

Wydaje się, że jeszcze jedna umowa na 50mlnów i będziemy tu mieli do czynienia z szaleństwem.
  • Re: Przewiduje na jutro.. Autor: ~autor [164.126.15.*]
    taa wszyscy nie śpimy po nocach czekając by kupić za 90 groszy na górce śmiecia wartego 3 grosze :)
  • Re: Przewiduje na jutro.. Autor: ~jaaacek [83.24.203.*]
    Śmiecia wartego 3 grosze ? gdzie ma kontrakty na 100 mln zł, plany budowy 4 biogazowni i obecnej kapitalizacji 4 mln zł nazywasz śmieciem ? No no jesteś inwestor myślący !!! A dzisiaj ewidentne zaniżenie by jutro zebrec z niższych ch poziomów
  • Re: Przewiduje na jutro.. Autor: ~mms [83.23.55.*]
    dolnych jakoś cały dzień nie trzymają:P
    a tak mówiąc szczerze to straszaka już zdjęli;)
  • Czas na PLAYMAKER co myślicie ? Autor: ~Opconer [89.69.219.*]
    Czas na PLAYMAKER co myślicie ?
[x]
BGE 0,00% 0,05 2018-05-18 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.