spokojnie towarzyski i towarzysze, takie spadki na takich "obrotach" można uznać za nieważne! jak macie troche wolnego kapitału dobierajcie . przypomnijcie sobie jakie były tutaj milionowe obroty jak kurs latał w granicach 0,65 - 0,83. Zapakowani są tutaj grubasy którzy są bliżej spółki i z wiedzą dla nas niedostępną... oni trzymają wiec trzeba sie uzbroić w cierpliwość i tez czekać. Kurs jak przebije 1 zł to spekuła podciągnie go do 1,5 jak nic. Pozdrawiam inwesrory!
Już tu nie rządzą,nie maja czym,papiera juz prawie nie maja wcale.Jesli chcą odkupic to drozej.A jak nie to nikt tu po nich płakał nie będzie,niech spadaja
Dnia 2012-09-20 o godz. 11:20 ~Rakieta napisał(a):
> Dokladnie
Zaraz rakieta
Tak jest , startujemy.
Jak tak patrzę na twoje debilizmy to nawet Ci się nie dziwię . Na tej spółce to albo trzeba płakać (a przecież chłopaki nie płaczą) alb się śmiać, bo logika tu już dawno poszła w odstawkę. Ja też jakoś jestem spokojny, po okresie wkur...ienia i sobie czekam co będzie. Kiedykolwiek byśmy tutaj dna nie osiągneli (albo już jest ,albo dopiero przed nami) zawsze jest później jakieś odbicie.
Tylko uważaj , żeby Ci tak nie zostało, bo może pewnego dnia ktoś w białym fartuchu przyjechać po Ciebie i zamknąć w pokoju razem z Elvisem , a tam dostępu do neta raczej nie będzie. I co ty zrobisz bez twoich słuchaczy na formu.
ale o peronie lub TGV. Ze niby ten odpal ma byc na dniach. Ciezkie dni nadchodza ale perelka ma stabilny akcjonariat wiec nie powinnio byc zle.
Z przyjacielskim usciskiem dloni
Igr nie ma żadnych długów ,to jedna z najpewniejszych spólek na GPW.A jak wejda nowe aktywa to bedzie bardzo dobrze.Co z tego ze sa spólki prowadzące działalnosc skoro maja wielkie kredyty i nigdy nie wiadomo która z nich może byc zagrozona bankructwem.IGR to jedna z najpewniejszych spólek na GPW
Nie rozumiesz, kredyty sa potrzebne by kasa obracac i generowac przychod i zysk.
IGR moze nie ma dlugow, ale nic nie robi, nikt i kredytu nie da, nie ma pomyslu.
Odwolujesz sie do ecrad. To ci powiem tam drukneli dodatkowo 36 mln akcji w trzech emisjach za cash, kurs zwalil sie z 75 groni na 20 groni. Mysalc logicznie i nieracjonalnie jak IGR druknie powiedzmy 100 mln papiera, kurs obecnie 20 groni, to po operacji dokapitalizowania spolkami wydmuszkami po ile beda akcje.
A: 2 zeta
B:0,5 zeta
C: 0,06 zeta
Jeszcze nie spotkalem spolki dla ktorej info o pozyskaniu kapitalu przez emisje nowego papiera popchnelo kurs na wyzyny.
Ale co tam. Kupuj bo warto.
Kredyty? zwłaszcza gdy są nie spłacane Igr to przechodził to wie czym to pachnie ostatnio mozna sie o tym przkonac ,PBG czy HB w która prawdopodobnie od bankructwa sie nie wywine .IGR to spólka bardzo pewna jeszcze jak będzie nowa działalnosc to super
Wiem ze jest super spolka, tylko powiedz mi dlaczego szkoda ci tych ca. 25 kola by wciagnac wszystko co stoi po 21 grosikow. Ja wiem masz cykora, albo nie masz juz kaski na usrednianie i wyjesz do ksiezyca by inni kupowali ten badziew bez zadnych aktywow i dzialalnosci. Moze zacznic namawiac rodzine szyciej cie posluchaja niz obcy z forum. Z przyjacielskim usciskiem dloni. wiesiek
kopenhaga,Dlaczego ty na swoim Ecardzie nie wciągasz ,przecierz możesz tam brac garsciami i kurs byś dawno dzwignąl to i straty bys tam tak wielkiej nie miał,mądralo,ile tam kredytów maja?
Na ile mnie stać to kupuje,ale sadząc po prawie zerowych obrotach na Ecardzie to ty tam nic nie kupujesz a przecież Ecard to taka super spólka jest,możesz garsciami brac
Wpierdzieliłes sie tam i kasiorki nie masz żeby IGR kupic dlatego tak ujadasz ,nie mógł bys sie pogodzic z myślą ze IGR rosnie.Pies ogrodnika ,sam nie zje i komus nie da.I nie zadawaj głupich pytan bo potem swoimi odpowiedziami sie kompromitujesz