• Co myślicie o podaniu Roberta do knf o manipulacje i wprowadzeniu w Autor: ~Oszukany [83.10.150.*]
    Co myślicie o podaniu Roberta do knf o manipulacje i wprowadzeniu w błąd

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------"Zgodnie z art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi (Dz. U. Nr 183, poz. 1538 z późn. zm.) - dalej "Ustawie o obrocie" - zakazana jest manipulacja instrumentem finansowym, który stanowi, m. in. rozpowszechnianie za pomocą środków masowego przekazu w tym internetu, lub inny sposób fałszywych lub nierzetelnych informacji albo pogłosek, które wprowadzają lub mogą wprowadzić w błąd w zakresie instrumentów finansowych, jeśli osoba rozpowszechniająca takie informacje wiedziała
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    https://www.bankier.pl/forum/temat_re-no-to-mamy-przekroczenie-5-czyli-akcji-w-obrocie-ok-1-3-mln,11796869.html

Autor | ~Robert Bernat [88.199.34.*] 2012-09-15 20:12
    Zobacz wątki dotyczące Reklamofon.pl
    Zobacz profil Reklamofon.pl
    no moje sprzedam po 50gr jak dobrze pojdzie, a on predzej kupi po 40gr niz po 4gr akcje, pociag od poniedzialku powinien nabrac tempa bo akcji juz nie ma na sprzedarz :) pozdro

co myślicie wy?
  • Re: Co myślicie o podaniu Roberta do knf o manipulacje i wprowadzeni Autor: ~Piotr [91.208.93.*]
    to jest nic ja mam od niego na prywatnym mailu wiadomosci w któych manipulował i podawał mi rózne fakty przed oficjalnym komem! a on szydzi z nas! i chyba sie doigra!
    pocieszajace jest to że reklamofon i tak a zarobić i to niebawem ;)
  • Re: Co myślicie o podaniu Roberta do knf o manipulacje i wprowadzeni Autor: ~Oszukany [83.7.180.*]
    A czy możesz Piotrze choć troszkę uchylić rąbka byś nie cyganił ? jak Robert B !!!

co on napisał ?

Czy może jeszcze kogoś oszukał?

jezeli poda kom o zejsciu to trzeba bedzie tak zrobić
  • Dla Robercika Autor: ~Oszukany [83.7.180.*]
    Komisja Nadzoru Finansowego, na podstawie art. 172 Ustawy o obrocie może nałożyć karę pieniężną w wysokości 200.000 zł lub karę pieniężną do wysokości dziesięciokrotności uzyskanej korzyści majątkowej albo obie te kary łącznie."

Oryginalna wiadomość:

http://www.parkiet.com/knf.jpg

Prosimy użytkowników forum - z uwagi na ich własne dobro - o przemyślane wypowiedzi na forum.
  • Re: Dla Robercika Autor: ~OLO [83.7.63.*]
    Na razie musimy poczekać na komunikat spółki czy rzeczywiście sprzedał , chyba że nas przechytrzy i od jutra zacznie uzupełniać to co dziś opylił .
  • Re: Dla Robercika Autor: ~Piotr [91.208.93.*]
    sprzedał na pewno bo mi o tym pisał
    że się wystraszył eh szkoda gadać na jego temat, chociaż
    nie podoba mi sie że jeszcze szydzi z nas wszystkich
    a jeśli chodzi o to że powiedziałem że będzie dobrze to bedzie zobaczcie kto wszedł do włądz apółki
    nawet jeśli nie będzi e100% kasy a np 60% akcji innej spółeczki to szykuje nam się coś fajnego na reklamofonie
    czekam na komunikat w tej kwestii!
  • Re: Co myślicie o podaniu Roberta do knf o manipulacje i wprowadzeni Autor: ~Piotr [91.208.93.*]
    no on mi pisał ze wychodzi więc kom będzie mam wszystko w mailach więc o dowody nie ma problemu!
[x]
PRIME -8,94% 1,12 2025-11-07 15:19:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.