• do Siema Autor: ~Skoti Pippen [178.43.194.*]
    Co mi szkodzi? Podejmuję wyzwanie. Niestety nie mam dostępu do bimbera. Ale w zamian coś uzgodnimy. W przypadku wygranej nie życzę sobie bimbera ani czeskiej vodki. (ze zrozumiałych względów). Jeżeli chodzi Ci o nick - to po prostu skojarzenie ze Skotanem. Skoti - Skotan. Takie coś przyszło mi do głowy. Na Skotanie bywam, trzymam go któtko ewentualnie średnioterminowo . Dziś mam nadzieję na wzrosty ale take profit istnieje. Bo taki już jest. Pewności nikt nie ma. Ale mam nadzieję że to ja mam rację. A butelczyna od Ciebie i przesunięty wyżej SL sprawiłyby mi sporo radości. Pozdrawiam.
  • Re: do Siema Autor: ~xyz [79.191.145.*]
    warto kupić
  • Re: do Siema Autor: ~xyz [79.191.145.*]
    spółka przed dużymi wzrostami wiem co mówię
  • Re: do Siema Autor: ~Skoti Pippen [83.7.140.*]
    Też mam taką nadzieję.
  • Re: do Siema Autor: ~v4 [89.79.71.*]
    ten nad Tobą to Monia
  • Re: do Siema Autor: siem11 [83.23.252.*]
    Witaj SKOTI
    Pewnieś z młodszego rocznika,że nie wiesz jak smakuje WSPANIAŁY WIEJSKI BIMBEREK.
    TO NAPÓJ BOGÓW.Nic tam do niego wszystkim wiktuałom monopolu Spirytusowego.
    Co do bimberku zgody nie ma.Jest zgoda co do czeskich gówien.
    Podejmuje rękawice.Z tymi dzisiejszymi wzrostami to coś cieniutko.Liczył bym na wzrosty jutro.
    chyba,że spekuła z familią i słupami wymyśli jutro spadki.Choć w to wątpię.Oni tez nakupili drogi papier w granicach i ponad 4.70zł.Oni nie tracą.Nie mam papiera więc z uśmiechem obserwuje żenujące pogrywania tak jak dzisiaj.Zbiera się od ich gierek na wymioty.Wole
    już nasze chłopskie omłoty.
    Pozdrawiam siem11
    PS wreszcie mam więcej czasu dla RADY SOŁECKIEJ i jej kwiatuszka Przewodniczacej
    GIENI ROZPIERDUCHOWSKIEJ.To wspaniała kobieta o cudownym lewym podbródkowym
    i mistrzyni w ciosach sztachetowych.
  • Re: do Siema Autor: ~v4 [89.79.71.*]
    A ta Gienia co, dziewica?
    Do v4
    Drogi inwestorze proszę o szacunek dla naszej przewodniczącej.Ona autentycznie istnieje i
    nie za bardzo lubi z siebie żarty.Chcesz się z nią zapoznać to zapraszam do naszej wiejskiej
    Remizy Straży Pożarnej na wiejską zabawę sztachetową.Zapewniamy bezpłatne miejsce
    na OIOM-ie u felczera Pana Franciszka.
    Pozdrawiam siem11
  • Re: do Siema Autor: ~xxx [195.114.163.*]
    JESTES......PAJACYKIEM...KTORY MA UKLADY U MODEROW.......I WPISY USOWAJA......KTORE CIEBIE PIE.RDOŁO INWESTYCYJNY...CHRONIĄ.......I TYLE.......PAMIETAJ...PRZY 30 ZETA...TARGNIESZ SIE NA SWOJE ZYCIE
    Do xxx
    Chłopcze z takimi błędami ortograficznymi wróć do szkoły podstawowej i to o profilu
    specjalnym dla skretyniałych nieuków.Dla Ciebie szkoda słów.
    siem11
    PS Wyrazy współczucia dla Twoich rodziców,którzy wydali na świat takie nic.
  • Re: do Siema Autor: ~xxx [62.148.66.*]
    JA POPELNIAM BLEDY ORTOGRAFICZNE Z POWODU SZYBKIEJ REAKCJII...NA TWOJE DYRDYMALY......ALE POWTARZAM .....PALA.NCIE INWESTYCYJNY........ZROBISZ SOBIE MALA KRZYWDE JAK KYRS BEDZIE PO XX PLN.....A TERAZ PISZ DO MODERA ...ABY WYKASOWAL MOJ POST...KLAUNIE
    A SWOJA ORTOGRAFIE ....KLAUNIE SPRAWDZ PRZY 1 PLN...W HISTORII BANKIERA.....BUAHAHAHA
  • Re: do Siema Autor: ~ramzes [84.10.39.*]
    do siema
    Już nie mogę się doczekać twoich komentarzy... Jak nie masz akcji to dopiero będziesz po wiejsku psioczył.... A my matoły cały czas na pokładzie..... pozdrawiam
    Do RAMZESA
    Już kiedyś do Ciebie pisałem,że absolutnie nie jesteś matołem,choć pamiętaj samokrytyka nie
    uskrzydla.
    pozdrawiam inteligentnego forumowicza.
    PS gdzie mi tam do wyśmiewania.Po jaka cholerę
    jestes ......pajacem z ktorego wszyscy leją na forum.........tego jeszcze nie dostrzegles.....ale przy 10 pln.....znajdziesz napewno argumenty aby temu zaprzeczyc...)))))))))))

ps....napisz do modera aby wykasowal moj tekst......wbrew regulaminowi!!!___)))))
    Do xxx
    Postanowiłem z Tobą nie dyskutować boś Waść kiep,ale jak tu nie pisać skoro znów piszesz
    z błędem ortograficznym.Żal Twojej nauczycielki języka polskiego.
    siem11
    PS Kończę .Wygrałeś ze mną.Więcej mojej odpowiedzi nie będzie.Masz pozdrowienia
    od moderatora .On Cie nie wykasuje bo mu Ciebie żal.
[x]
ONESANO -5,69% 0,63 2026-05-22 16:10:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.