pajaca to znajdź sobie w rodzinie :) Pokaz mi gdzie ja naganiam ? pewnie boli ze nie udało sie kupić co ? słabi tak maja i obrażają wiem, rozumiem Cie :) aaa i baby pewnie tez się brało po 7x i teraz sranie masz ? :) Ja baby brałem na poziomach co bge i do połowy października sobie poczekam ale Ty pewnie brałeś po 7x teraz sprzedałeś bo leci w dół a potem znowu kupisz po 7x bo będzie leciało na 1 zł :) heheh
jestem jeszcze ja jednej spółce od niedawna... pogrzeb na forum to może mnie znajdziesz to sobie zarobisz sporo na jesieni a nie weźmiesz jak już się pól straganu zleci i kupisz 500 % po wystrzale :) Buziaczek na noc dla Ciebie :)
szkoda ze kursy koncza barany i smieja sie z nas a kto na nich prowije ciula jak niemy jak kolotek zrobil podatek od zyskow to kopara im opadla ale wtedy sie uczyli gieldy a tera maj w dup....... bo i tak kasa im wpadnie
A po co sie ma otwierac. Popyt jest mniej wiecej staly na TKO ok 55 gr, a podaz wcale nie rośnie, wrecz ucieka wyżej. To moze świadczyc osile spółki, a chyba raczej jej ostatnich kontraktach. Cięzko powiedzieć w jakim momencie dojdzie do rownowagi, ale chyba wszyscy którzy mają teraz akcje powinni niezle zarobić :D
właśnie powinni zarobić , zarobią , ale to nie ma wyglądać jak waloryzacja na postawie dekretu , jaiegoś psa z urzędu a zwyły handel giełdowy , to tyle.