Jak widzisz młotku, po sygnale K pojawiła się dobra okazja do otwarcia pozycji.
Tak jak po sygnale S w dniu 20.03.2012 po kilku dniach była dobra szansa na sprzedaż po dobrych cenach. Wystarczy spojrzeć na wykres.
Ty durniu jeden ja tam już od dawna jestem. Jak byś operował portfelem kilkuset tysięcy akcji a nie jakąś popierdułką to byś też wiedział , że dla mnie prawdziwym sygnałem kupna było przebicie poziomu poprzedniego szczytu tj. 0.87. O czym zresztą wielokrotnie tu na tym forum pisałem. Teraz mamy szansę na lukę startową na 0.94
więc nie pierdziel mi tu swoich mądrości tylko włącz się do kupowania kmiocie, bo jak nie to cały ten skupiony arsenał wywalę ci na zbity łeb i wtedy zaśpiewasz falsetem !
Wszem i wobec ogłaszam, że chodzik jest CHORY PSYCHICZNIE, nie ma na to innego wytłumaczenia,bo sam sobie zaprzecza !!! Proszę Macieja i innych o całkowitą ignorancję tego chorego człowieka.
Tak na koniec tego całego Barlinka ( bo mam już na uwadze następna spółkę ) to powiem ci Macieju z Krakowa i to bez obrażania, jaka jest pomiędzy nami różnica.
Jak już sprzedamy z zyskiem tą deskę barlinecką, to ja wyjadę z salonu Volvo nowiutkim S-80
a ty mój szanowny wirtuozie giełdy kupisz sobie co najwyżej rower. Może to i zdrowsze, ale nie tak przyjemne.
Pozdrawiam cię jednak a ponieważ już obecnie posiadam docelowy pakiet tych akcji to możemy się pożegnać, bo przecież nie będę sobie robić szkody we własnym gniazdku. Co najwyżej przypilnuje tą lukę startową i to będzie z mojej strony tu ostatnie działanie.
łachudro od sierpnia płodziłeś wątki o ogromnym spadku Barlinka.
Różnica między nami jest taka, ze ja piszę rzetelnie jakie mam sygnały metody (bywają błędne) a ty kłamliwa wszo starasz się manipulować i oszukiwać.
Nie bulgocz się tak bardzo, bo ci grdyka wyskoczy. Co nie widziałeś, że tam od dawna rysuje się miska jako powolne odwrócenie trendu spadkowego. Jak chcesz to sobie ucz leszczy ja tam ich wykorzystuje. Niech popracują tak jak ja po kilka godzin dziennie nad analizą techniczną to im żaden Chodzik Księżycowy ani Maciej z Krakowa nie będą potrzebni.
Bywaj i nie daj się zjeść przez smoka wawelskiego.
Przecież co byś nie pisał o mnie i o sobie to liczy się tak na prawdę jedno a mianowicie KASA.
Dnia 2012-10-04 o godz. 12:21 ~chodzik księżycowy napisał(a):
> Nie bulgocz się tak bardzo, bo ci grdyka wyskoczy. Co nie
> widziałeś, że tam od dawna rysuje się miska jako powolne
> odwrócenie trendu spadkowego. Jak chcesz to sobie ucz
> leszczy ja tam ich wykorzystuje. Niech popracują tak jak ja
> po kilka godzin dziennie nad analizą techniczną to im żaden
> Chodzik Księżycowy ani Maciej z Krakowa nie będą potrzebni.
> Bywaj i nie daj się zjeść przez smoka wawelskiego.
Przecież
> co byś nie pisał o mnie i o sobie to liczy się tak na
> prawdę jedno a mianowicie KASA.
Chodzik Księżycowy
Pamiętaj o jednym łachudro, będę na forum pokazywał twoje chamskie próby oszustw. Zapamiętałeś pospolity oszuście?
łachudro księżycowa nie ośmieszaj się już bo to żenujące i niesmaczne leszczy poszukaj u siebie w rodzinie a volvo mogę ci podstawić do umycia juź teraz
A czy ten krakowski analityk niejaki Maciej z Krakowa to uświadomił was do jakiego miejsca dojdzie ten wzrost ? Bo ja wiem ? a czy wiecie wy ?
Macieju napisz nie daj się prosić proroku w rozkroku.
CK
Zabrałem się teraz za wykańczanie spółki z branży DON KICHOTA i idzie mi to dobrze.
A ta łajza Krakowska gdyby mnie tylko znalazła to by miała używanie.
Dnia 2012-10-17 o godz. 16:08 ~Chodzik Księżycowy napisał(a):
> A czy ten krakowski analityk niejaki Maciej z Krakowa to
> uświadomił was do jakiego miejsca dojdzie ten wzrost ? Bo
> ja wiem ? a czy wiecie wy ?
Wiesz dokładnie tak jak przewidziałeś łachudro nieprzekraczalne dno na HBP na poziomie 2.10 PLN+-5gr
Pochodzę z małej miejscowości na Ukrainie, gdzie takim jak ja było ciężko.
Przyjechałem do Polski, mam świetną pracę i nikt tu mi nie dokucza, że moja żona ma na imię Waldemar.