• Czas na zakupy :) Autor: ~efi [109.243.228.*]
    Dokupilem dzisiaj 8k papiera naszej spoleczki. Decyzja ta nie byla podyktowana sytuacja w spolce lecz tym ze spodziewam sie odbicia w 1Q 2013 naszego pkb, jesli schemat bess z lat 1998 2002 i 2008 roku zostanie podtrzymany.

Reasumujac za rok o tej porze nasz zarzad nie powinien (jesli sie nie myle) juz miec wymowki w postaci "otoczenia", bo to powinno byc juz w miare dobre. Co prawda fed wyplaszczyl teraz besse i natepna hosse (gdyz odbije sie to na inflacji) jednak uwazam ze przyszly rok bedzie dobry. dla posiadaczy akcji ;).

Pozdr
  • Re: Czas na zakupy :) Autor: ~slam [78.88.238.*]
    a już myślałem, że to pan Fuks postanowił uśrednić swój "pakiet" akcji, widać trzeba jeszcze poczekać skoro brak wiary w zarządzie,
  • Re: Czas na zakupy :) Autor: ~aaa [78.9.173.*]
    jak członkowie zarządu wzbraniają się przed zakupem EFI to ja nie wiedzę póki co żadnej wiary w tą spółkę
  • Re: Czas na zakupy :) Autor: ~henk70 [78.8.187.*]
    podobno ktoś gruby ma wejść w eficom.
  • Re: Czas na zakupy :) Autor: ~gruby [83.24.27.*]
    a gdzie usłyszałeś, że ktoś ma wejść w Eficom? Ja ostatnio kupilem całkiem spory pakiet, ale to nie ja jestem tym prawdziwym grubym...
    niech będą jakieś w ogóle obroty - i gdzie ten mityczny "gruby". Nie ma co się łudzić na razie nic się tutaj nie wydarzy - a szkoda
    ładnie dziś ktoś tam sypnął
  • Re: Czas na zakupy :) Autor: ~efi [164.127.170.*]
    spokojnie, bardzo duze prawdopodobienstwo, ze jest to ktos z finansowych. Czeka az sie uzbiera popyt i sypie. Mentalność dużego gracza :). I to zanizanie 1 akcja kursu, to tylko po to zeby uruchomic popyt, a nie grac na znizke kursu jak twierdzil kiedys zarzad. Na to mi wyglada.

Ja twierdze ze jesli to jest idea tfi lub ludzie z jej otoczenia to moze czekac nas jeszcze ostre sypanko, az sprzedadza wszsytkie smieci z portfela. A przy spolkach z taka plynnoscia niestety musi to potrwac.

pozdr
[x]
EFICOM -10,53% 0,17 2016-05-17 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.