Tutaj kolego kielbik chociaz nie spada bo perla nad perlami zalicza coraz to nowe minima.Czyzby wielkie batony na kupnie zwiastowaly juz dno a moze to tylko zaslona dymna.Zeszli ponizej 33%wiec jednak miales racje ze wezwania nie bedzie przynajmniej nie w najblizszym czasie.Ciekawe kiedy rusza drukarnia.skrobnalem co nie co o rakietach i tgv a co tam
chodzcie koledzy na SKOKA tam 1 grosz dywidendy sie szykuje pozatem spolka wybija sie z trojkata sami ocencie co tzn
ecard jakos fundamentow nie ma a skok ciagle na plus
hej.
Chlopie olej IGR, tam po 1. nie ma fundamentow, 2. trend jest niemilosierny ( choc tam raczej bym nie stosowal AT)
Znajdz jakas stabilna spolke, co moze nie roznie szybko ale i nie spada. Zdrowie wazniejsze. pozdro
Tutaj też zadnej rewelacji nie ma,i pewnie kredyty jakies mają jak wiekszosc spólek co tez dobrze nie wróży.Na IGR w kazdej chwili może sie odwrócic,.Długów zadnych nie ma,a to że spólka chwilowo (w oczekiwaniu na nowe aktywa ) nic nie robi to może i lepiej bo strat nie bedzie przynosic .Ale tak wiecznie nie bedzie bo nowe aktywa i interes bedzie,zmieniasie wyceny,wskazniki i pewnie zyski beda.W hossie na takich spólkach najlepiej się zarabia
Co ci bede tlumaczyl wystarczy zerkac w raport i bedziesz wiedzial ile dlugu, ile kasy w kasie i jaka rentownosc i przychody. rewelacyjnie nie jest ale to inwestycja dlugoterminowa. a igr jak na razie to ma same NULL, w kazdym punkie, a dlugi tez ma na poziomie kilku baniek, przy przychodach null. Ale spox radze ci lykac perly IGRpo 21 groni i sie nie zastanawiac.
A co bedzie jak Ecardowi noga sie powinie i przestanie naleznosci płacic ?Takich spólek jest wiele.Jestes pewny ze bedzie pieknie sie rozwijał i ze zagrozony bankructwem nie jest.Jestes tego pewny tylko dlatego ze prowadzi działalnosc.W dzisiejszych czasach niczego nie można być pewnym
Miales racja ze zlotym.troche sie podszkolilem z foreksa i troszke zagralem ale tylko0.2lota wiecej sie balem bo zauwazylem ze ta dzwignia niezle kosi z rachunku jak idzie w druga strone.otwarcie mialem 4,08 zamkniecie 4,15 jak myslisz do ilu moze dotrzec?
Ja mialem otwarte po 3,16 ale stop mi puscil przy 3,17 ( oglosili qe3 i byl ostry zjazd)
wszedlem przy 3,10 i stop limit 3,20. A jak dleko dojdzie tego to i najstarsi gorale nie wiedza. Powodzenia
Raz w topa raz wygrana, wazne by stopa wygranych przewyzszala przegrane, Ale ty sie nie martw, nikt tu figo fago nie jest, jawnie pisalem co robie, nie bylo tajemnicy i mogles jechac po mnie jak po kobyle a nie stac ja cilek i gapic sie bez sensu monitor. Szacunek. Powiedz teraz ile to natrzepal kasy na IGR, podobno niezle pnie sie do gory i ktops niezle zbiera z IDM. Z przyjacielskim usciskiem dloni.
Nie przesadzaj,o Ecard pisałes pewnie bo myslałes że trafisz i bedziesz kims ale zostałes przyłapany i jeszcze masz czelnosc sie na IGR madrowac.Kupiłem IGR i jak urosnie to kasiorka mi sie natrzepie a ty będziesz się tu kisił,kompletny bezruch
odpoczij, to ze nie ma ludzi i jest spokoj mnie nie martwi. Choc ty ja zakluczasz. Genearlnie tlum nie ma racji.
Jest wile innych metod i okazji by zarobic. A jak papier kisze 2 lata to i pokisze nastepne 2 jakos bolu glowy nie mam. Mam za co grac.
zegnam z przyjacielskim usciskiem dloni
Co za ludzie dzisiaj zyja.tylko patrza jak sie komus noga powinie a potem sie nasmiewaja a nie lepiej kolego non zamiast obrazac i sie wysmiewac zajac sie czyms innym.np.zbieraniem po cichu perelki.
Nie no,wiekszych hipokrytów od ciebie i kopenhagi to w całym układzie słonecznym sie nie znajdzie.To wy na iGR się rozpisujecie i wysmiewacie sie z strat innych chociaż sami je macie.Zapomnieliscie chyba tylko że kij ma dwa konce i to samo można zacząc robić na Ecard.Co moze piszę nie prawde ,może jeszcze napiszesz że to nie twój wpis na IGR ? Janek masz tam na imię i jeszcze inne.Wstyd panowie ,wielki wstyd
A oto twój wpis jeden z wielu kolego ANDRZEJU HIPOKRYTO
No i co z tego ze to napisalem.Nie wysmiewam sie z ludzi i ich strat tylko ze spolki.sam stracilem tam sporo bo liczylem ze tam cos bedzie i nigdy nie myslalem ze kurs tak nisko spadnie ale prawda jest taka ze harcerz wyprowadzil caly majatek do bre banku za 120mln.dlugu a wiesz na ile wyceniane byly te spolki zanim oglosili upadlosc?a no ponad 400mln zl.dzisiaj te spolki sa warte tyle samo bo juz nie sa w upadlosci tylko pytanie kto zgarnal te 300 baniek z tej transakcji ale to juz sam przemysl.uratowali spolke wplacajac nieco ponad 2 mln.zl bo tyle wylozyli IDM i Sperczynski zeby ich startapy mogly wejsc na gpw a oni beda kosic ludzi na emisjach za aktywa ktore beda wycenione 10razy drozej niz sa warte a wiesz dlaczego a no po to ze jak sie wywali w rynek papier po 10 groni ktory objelo sie po 50 to i tak zarobek beda mieli.czemu nie obejma za kase tylko za jakie startapy wydmuszki.upiekli dwie pieczenie na jednym ogniu.wyprowadzili majatek do bre i wprowadza swoje startapy za smieszne pieniadze na gpw.ciekawi cie pewnie dlaczego IDM wywala tak nisko skoro bral po 1,2 zl a no to proste to jest koszt jaki poniesli zeby efund wprowadzic na gpw odbija sobie przy nastepnych emisjach a na ten cel zeby mieszac papierem juz jest zalozona spolka na cyprze KSL.poczytaj rowniez co laczy wojciechowskiego oraz stypylkowskiego prezesa bre banku.dziwnym trafem zostal on prezesem bre gdy igroup oglosil upadlosc.Jak poczytasz to sie dowiesz kto i ile na tym zarobil
A emisje kolego i tak beda i to nie malo na poczatek 62mln.szt bo tak mowi statut spolki a prace nad rejestracja tych emisji trwaja takze to o drukowaniu to prawda i sie przekonasz o ty
Ja nie inwestuje w IGR. Mam juz jednego gniota ecard wystarczy. Co do IGR to pelno otymistow wciaz pisza ze papier zbierany no i ta emisja 360 mln :-) na pewno pociagnie papierw gore.
Ecard kiedys da zarobic bo przecież nie będzie ciągle spadał.Igroup byc może będzie ciekawą spółką jeśli to całe przejęcie z wisniewskim dojdzie do skutku tylko narazie to jeszcze nie wiadomo bo do czerwca sporo czasu a i ta emisja też nie mała.Zakupiłem troche Intakusa wygląda ciekawie,osobiście też polecam bo odnosze wrażenie że da zarobic w niedalekiej przeszłosci.Pozdrawiam
Nie wyszedlem, papier zakopany i czeka na læesze czasy, jestesmy w przeddzien hossy wiec zolnierze niedlugo beda maszwerowac za generalami. Ale jeszcze czeka nas maly zjazd na indeksach