Kolego Zbycho nie wygłupiaj się bo faktycna wartosc Intakusa to około 5625000 jest nawet podana w niedoszłym porozumieniu z Budopolem które nie doszło do skutku z 21 marca które z ciekawosci przejrzałem i dlatego c/wk wychodzi ok. 0.66 . Ponadto c/wk to nie wszysko bo nie jest w nim brane pod uwage zadłużenie spólki więc nie byc taki do przodu
Tu jest cos o zadłuzeniu Intakusa i wynika z tego że kilka a nawet kilkanascie razy wyzsza niż jego wartosc i ciekawe jak oni to spłaca,jesli sie mylę to mnie popraw a jak nie to spadaj na tego swojego Intakusa i się nie wydurniaj
zbycho ma nosa. najpierw igr po 80 groni, po tym petrol jakos po 5 zeta, po tym pronox po jakis nie wiem 20 gr a teraz ikut..s po 17 gr, co wytrzelil 6% przy obrocie 5k zeta. uczcie sie lemingi od fachury
A ciekawe po ile najpierw kupiłes ,przejrzałem wyrywkowo dużo wczesniejsze wpisy i byłes wczesniej. Znalazłem twój pierwszy wpis 20.09.2010r. wiec prawdopodobnie miałes akcje już wczesniej a wtedy kurs był w okolicach powyzej 0.60 .więc nie kituj ile to zarobiłes bo pewnie nawet sprzedałes ze stratą i spadaj na ten swój Intakus
27.08.2010 Max 70 groni, min.66, close 67.
A penie zbycho ladowal towar wyzej niz 70 groni. Wiec 150% zarobil ale jak usrednial itylko na min. pakiecie zakupionym po 24 groni. Na pozostalych okrutna wtopa.
Jakby nie podsumowac zbycha inwestycji, musi byc dobrze. Wciaz jest w biznesie i dawca a to sztuka. Chyba ze Zybi shortuje ale z tych firm ktore rekomendowal to tylko na Petrolu mozna shorta obstawic. Na innych bankrutach raczej niemozliwe, chyba ze na jakies polnocno koreanskiej platformie inwestycyjne sa takie opcje.
JEŚLI wcześniej w coś wszedłem małym % kapitału i napisałem raz dla zbadania rynku --- to nie znaczy że tam bywałem do końca a może po kilku dniach sprzedałem bo widziałem że to pudło
Ciekawe jak na tym gniocie Intakusie zadłuzenie spłacą,pewnie kilka wartosci Intakusa bedzie mało.Chyba ze Zbycho wszystkie swoje akcje Intakusa sprzeda i spłci,przecierz on tam najwiekszym akcjonariuszem jest,HAHAHA