• sie tu dzieje od 1.63 do 1.87a potem spadek do 1.37... Autor: ~majacymarzenia [195.114.165.*]
    wachania sa spore,ciekawi mnie czy to wyrzacaja niezdecydowani czy moze cos gorszego,bo wachania czasami sa spore tu,zamiast piac sie spokojnie do gory to kolejka gorska :)
  • Re: sie tu dzieje od 1.63 do 1.87a potem spadek do 1.37... Autor: ~greg [77.237.5.*]
    sprawdziłem dzis numer zamówienia, złożyłem fikcyjne zamówienie. Numer zamówienia to 400 wiec słabo... Myślałem że wiecej osób kupi. Ubywa ludzi na face. Jeśli szybko czegos nie zrobia to debiut padnie...
  • Re: sie tu dzieje od 1.63 do 1.87a potem spadek do 1.37... Autor: ~majacymarzenia [195.114.165.*]
    to liczac te 400 zamowien srednio po 150zł daje 60tys przychodow w miesiac ?! czy dobrze czy zle nie wiem,mogło by byc lepiej oczywiscie :) ale nie musieli nic wydawac na reklame to duzy plus jak na poczatek działalnosci.oby powoli sie rozkrecało ja mam czas i licze ze po dalszych patentach w chinach,indiach,rosji,ukrainie rozpedzi sie sprzedaz i przychody beda w milionach miesiecznie hehehehe te dzisiejsze 1.87 wygladało rewelacyjnie przez chwile :))))))))))
  • Re: sie tu dzieje od 1.63 do 1.87a potem spadek do 1.37... Autor: ~mirek [89.230.81.*]
    Jak na warunki polskie to specyfiki za drogie (max. do 100 zł). Nadzieja w zagranicy, ale tu trzeba dobrze trafić z reklamą, ale to potraf.
    Z resztą w sprawozdaniu kwartalnym o tym pisali że raczej nie przewidują jakiś zysków, że są tego świadomi że to dopiero początek budowania pozycji. I dlatego nie przedstawiają żadnych prognoz.
    Inwestycja w dłuższym terminie. Będą skoki w górę, gdy będzie info. Ale w sprawozdaniach jak wyjdą na zero lub z niewielką strata trzeba będzie uznać za sukces.
  • Re: sie tu dzieje od 1.63 do 1.87a potem spadek do 1.37... Autor: ~majacymarzenia [178.37.134.*]
    jak pisałem w innym watku kosmetyki do rzes innej firmy sa po 300zł wiec czy cena tych jest za wysoka nie jestem pewien,a tamte kosmetyki ni esa az tak technologicznie dobre :)
  • Re: sie tu dzieje od 1.63 do 1.87a potem spadek do 1.37... Autor: ~wbc [62.89.83.*]
    Należy brać pod uwagę, że firma SCS posiada przewagę konkurencyjną w zakresie opatentowanej technologii. Każdy produkt ma krzywą przychodów ze sprzedaży, cykl życia. Marketing musi się pojawić i on wygeneruje koszty, których początkowa sprzedaż z pewnością nie pokryje, ale samo uruchomienie sprzedaży świadczy dobrze o zarządzie.

Dla porównania taki EUI wciąż buduje, obiecuje, podpisuje... ale nic nie sprzedaje (sic!) poza kolejnymi tonami śmieciowych akcji emitowanych na potrzeby drogiego i leniwego zarządu...

Dlatego spokojnie. To początek drogi.
  • Re: sie tu dzieje od 1.63 do 1.87a potem spadek do 1.37... Autor: ~mirek [89.230.81.*]
    Ostatnio zacząłem znacznie łysieć, więc postanowiłem w to cudo zainwestować i wypróbować na sobie. Numer zamówienia prawie 530. Więc zainteresowanie nie jest złe. Ma przyjść w nadchodzącym tygodniu.
    O skutkach napiszę, czy mi pomogło, czy też nie. No chyba że poroże mi urośnie ...
  • Re: sie tu dzieje od 1.63 do 1.87a potem spadek do 1.37... Autor: ~majacymarzenia [213.195.174.*]
    mirek :) czekam na relacje od Ciebie o specyfiku czy pomaga łysiejacym facetom bo ja tez mam juz malutkie zakola i tez sie zastanawiał czy tego nie kupic ;) dobrze,ze Ty bedziesz testerem hehehehe 530 zamowien srednio po 150zł liczac srednio zamowienie daje prawie 80 tysiecy dochodow :) ciekawe czy maja tez inne zamowienia ??? i co jest z tymi specyfikami dla zwierzat,miała byc informacja na poczatku wrzesnia a tu juz pazdziernik i nic nie ma ?! no i te 2 nowe patenty na polske mnie ciekawia czego beda dotyczyły i jak szybko da sie na tym zarobic???a tak to kurs słabo sie trzyma myslałem,ze bdzie juz ponad 2zł a tu ledwo 1.30 :(((
[x]
STEMCELLS 0,00% 0,40 2025-10-17 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.