wachania sa spore,ciekawi mnie czy to wyrzacaja niezdecydowani czy moze cos gorszego,bo wachania czasami sa spore tu,zamiast piac sie spokojnie do gory to kolejka gorska :)
sprawdziłem dzis numer zamówienia, złożyłem fikcyjne zamówienie. Numer zamówienia to 400 wiec słabo... Myślałem że wiecej osób kupi. Ubywa ludzi na face. Jeśli szybko czegos nie zrobia to debiut padnie...
to liczac te 400 zamowien srednio po 150zł daje 60tys przychodow w miesiac ?! czy dobrze czy zle nie wiem,mogło by byc lepiej oczywiscie :) ale nie musieli nic wydawac na reklame to duzy plus jak na poczatek działalnosci.oby powoli sie rozkrecało ja mam czas i licze ze po dalszych patentach w chinach,indiach,rosji,ukrainie rozpedzi sie sprzedaz i przychody beda w milionach miesiecznie hehehehe te dzisiejsze 1.87 wygladało rewelacyjnie przez chwile :))))))))))
Jak na warunki polskie to specyfiki za drogie (max. do 100 zł). Nadzieja w zagranicy, ale tu trzeba dobrze trafić z reklamą, ale to potraf.
Z resztą w sprawozdaniu kwartalnym o tym pisali że raczej nie przewidują jakiś zysków, że są tego świadomi że to dopiero początek budowania pozycji. I dlatego nie przedstawiają żadnych prognoz.
Inwestycja w dłuższym terminie. Będą skoki w górę, gdy będzie info. Ale w sprawozdaniach jak wyjdą na zero lub z niewielką strata trzeba będzie uznać za sukces.
jak pisałem w innym watku kosmetyki do rzes innej firmy sa po 300zł wiec czy cena tych jest za wysoka nie jestem pewien,a tamte kosmetyki ni esa az tak technologicznie dobre :)
Należy brać pod uwagę, że firma SCS posiada przewagę konkurencyjną w zakresie opatentowanej technologii. Każdy produkt ma krzywą przychodów ze sprzedaży, cykl życia. Marketing musi się pojawić i on wygeneruje koszty, których początkowa sprzedaż z pewnością nie pokryje, ale samo uruchomienie sprzedaży świadczy dobrze o zarządzie.
Dla porównania taki EUI wciąż buduje, obiecuje, podpisuje... ale nic nie sprzedaje (sic!) poza kolejnymi tonami śmieciowych akcji emitowanych na potrzeby drogiego i leniwego zarządu...
Ostatnio zacząłem znacznie łysieć, więc postanowiłem w to cudo zainwestować i wypróbować na sobie. Numer zamówienia prawie 530. Więc zainteresowanie nie jest złe. Ma przyjść w nadchodzącym tygodniu.
O skutkach napiszę, czy mi pomogło, czy też nie. No chyba że poroże mi urośnie ...
mirek :) czekam na relacje od Ciebie o specyfiku czy pomaga łysiejacym facetom bo ja tez mam juz malutkie zakola i tez sie zastanawiał czy tego nie kupic ;) dobrze,ze Ty bedziesz testerem hehehehe 530 zamowien srednio po 150zł liczac srednio zamowienie daje prawie 80 tysiecy dochodow :) ciekawe czy maja tez inne zamowienia ??? i co jest z tymi specyfikami dla zwierzat,miała byc informacja na poczatku wrzesnia a tu juz pazdziernik i nic nie ma ?! no i te 2 nowe patenty na polske mnie ciekawia czego beda dotyczyły i jak szybko da sie na tym zarobic???a tak to kurs słabo sie trzyma myslałem,ze bdzie juz ponad 2zł a tu ledwo 1.30 :(((