mam masie i kghmik chlopcze i nie tylko :))) i zalezy to od miedzi tylko bood calej sytuacji rynkow a wlasnie zaczela sie hossa na wiekszosci papierkow jest pieknie ...............nadeszla hossaaaaaaaaaaaaaa zlota jesiennnnnnnnnn...........:))))
JSW pięknie odbił... miałem go przez moment jak spadał ostatnio na 80 zł... i wywaliłem po 4 zł zwyżki... dzisiaj po prostu takie branie było, wciągali nosem :) pięknie, no i szkoda, że mam tego syfa którego kupiłem znów ze średnią 21 gr no i co z tego...
Juz ci człowieku pisałem że IGR nie masz i nie bedziesz miał bo nie masz odwagi kupic.Przestan człowieku głupoty pisac co ty nie miałes i ile nie zarobiłes,jak tam twoja hb przecierz miała sie juz dawno uprawomocnic ,policz straty
a chcesz się założyć, że mam?
Szkoda, że nie możesz do siebie dopuścić myśli, że nie wszyscy jak kupią akcje to zaraz muszą skakać w górę i śpiewać hymny pochwalne na rzecz spółki w sytuacji gdy sytuacja jest bardziej pogrzebowa niż weselna. Kupiłem nieduży pakiet i czekam na rozwój sytuacji bo tu może być jeszcze dołek jak i górka. Prawdopodobieństwo równe jak dla mnie ale uznałem, że przy tym kursie warto podjąć ryzyko
To po co ciagle psioczycie na Igr,ja na inne spólki nie chodze i głupot nie wypisuje,nie chcecie to nie kupujce,a jak chcecie kupic taniej to bardzo wątpie,w razie czego to sam jeszcze dokupie.Skoro psioczycie to sami sobie jestescie winni.
a napisz mi gdzie ja tak psioczę na spółkę, reaguję jedynie adekwatnie do sytuacji i jak nie ma zwyżek to nie krzyczę o wzrostach. Zaprotestowałem jedynie przeciwko porównywaniu igr do kghm i analogi co do kursu tych spółek. A te spółki to zupełnie dwie różne ligi i nie będą zachowywać się podobnie. To że kghm rośnie 6 % mało albo wcale ma się do sytuacji kghm. Ale jadę z Tobą na jednym wózku i też wolałby te 6 % wzrostu ale jest jak jest i nie ma co obrażać się na sytuację i na siebie. pzdr