WPYCHAJA WAM PAPIER DO OPORU A WY ŁYKACIE JAK PELIKANY POZNIEJ ODDACIE IM NA NIZSZYM POZIOMIE 20-30 GROSZOWYM I TO NASTAPI, PIEKNIE WAS DYMAJA JAK PRAWDZIWYCH LESZCZY
PROSZE ZAOBSERWOWAC WYSOKI OBRÓT TOWARZYSZACY SPADKOM JAK NA TAK MAŁĄ PŁYNNOŚĆ WOLUMEN JEST BARDZO DUŻY JAKBY KTOS NIE WIEDZIAŁ CO MAM NA MYSLI TO W TYM PRZYPADKU CHODZI O WYWALANIE SMIECIA NIGDY NIE LECIAŁ NA TAK WYSOKIM WOLUMENIE W CAŁĘJ HISTORII
Wybacz że tak bez caps locka odpowiadam.
Nie do końca rozumiem co widzisz dziwnego w większych obrotach teraz. Od jakiegoś czasu (tak mniej więcej od złotówki) westą zainteresowali się spekulanci. A śmiecia wywalają już od roku i spadał jak spada. Teraz tylko wszystko jakieś takie bardziej nerwowe.
"TANIEJ NIE BĘDZIE" TEN TEKST JEST TAK KULTOWY NA FORUM W 3 SŁOWACH OPISUJE CAŁĄ GPW. BRAWO KOLEGO KTOS TAM PISĄŁ ZE PONIZEJ 60 GR BIERZE ZA WSZYSTKO BYŁES JUZ W BANKU PO KREDYT
moze bedzie taniej, moze nie bedzie. istotne jest za ile kupujesz i za ile sprzedajesz, a nie po ile po drodze bedzie. takie obroty byly juz nie raz, sprawdz fakty zanim zaczniesz opowiadac glupoty.
jesli tak nie podoba Ci sie spolka, to po co tu siedzisz? odwieczne pytanie na tej jak mowisz GPW. 2 logiczne odpowiedzi: ktos Ci za to placi (osobiscie znam osoby, ktory niczym innym sie nie zajmuja tylko wrzucaniem takich komentarzy 8 godzin na dobe) albo jestes zwyklym trolem, ktory swoje frustracje wyladowuje w internecie.
moze i zobaczymy 40gr znowu, moze nawet 30 gr, moze 20, tym lepiej taniej dokupie, wiecej zarobie. Fundamentow na dluzsza mete nie oszukasz, a tu sa bardzo dobre, a w odniesieniu do ceny akcji, to ciezko znalezc druga tak atrakcyjna spolke na GPW.
ja nie załapałem się na pierwsze kółko a teraz też uważam, że będzie taniej ale nie aż tak jak chce mędrzec. Może delikatnie zejdzie poniżej 40 gr ale nie 20-30 gr
widze że pojawił się syndrom wzajemnej adoracji brak pesymizmu i wzrosty na horyzoncie to oznacza tylko jedno... tak jest prawie na kazdym forum wujki dobra rada ale nikt nie potrafi wylać gar zimnej wody na przegrzane głowy leszczy, przesiaduje sobie tutaj bo obecna kapitalizacja nie jest adekwatna do wartości spółki z długami co nie zonacza ze keidys dokupie! widać na całym rynku jak społki dyskontują tutaj bedzie podobnie podbitka była dalej zjazd ktory jest zapisane w przyszłości atrakcyjna cena była i przy 60 groszach konsolidacja wygladała imponująco jedyny ratunek dla tego gniota to wyrysowanie 2-nego dna jesli dalej bedzie sie obsuwało to społka nie dobije do zakładanej nawet 1 złotówki, jesteście ostatnim łancuchem w tej całej grze myslac ze przełozy sie to na cene akcji widzimy sie na 30 groszach
czyli jestes pasjonatem - obserwatorem? lubisz sobie popatrzec? dobrze Ci sie robi jak pokrzyczysz do ludzi, ze wkrotce "koniec swiata"? widzialem przedwczoraj takiego goscia w metrze w Nowym Yorku - tez krzyczal do ludzi, ze wszystko zaraz straca, pozniej zrobil sobie przerwe na strzelenie klocka w kacie stacji.
2 dno powiadasz? musisz poszukac w google i znalezc wiecej madrych slow zeby bardziej brzmialo jakbys cokolwiek wiedzial o analizie technicznej (ktora swoja droga na tej akcji nie ma zadnego zastosowania od dobrego roku). czyli rozumiem, ze jednak zamierzasz dokupic na 30 gr bo spolka nawet wedlug Ciebie jest tania? czy tylko wpadniesz znowu popatrzec?
No i ładnie - ostatnie tygodnie były dla mnie na giełdzie naprawdę dobre. Moja firma Maximus Trading zatrudnia teraz nowe osoby na traderów. Możecie próbować nawet jeśli nie macie doświadczenia. Szkolenia są całkowicie darmowe.