Mogli sprzedać te akcje np w pakietówce ale geniusze doszli do wniosku że puszczą towar w rynek od 0,25 do 0,20zł zrobią panikę ( przy okazji zejdą poniżej 33%) i odkupią po 0,15-0,20zł a więc tzw 2 pieczenie przy jednym ogniu............
Ja podebrałam im ponad 250 tyś akcji i nie oddam poniżej 1zł............. tak więc na mnie nie zarobią.............. jeśli będziecie twardo trzymac papier oraz dokupować to zostaną zmuszeniu do kupienia po dużo, dużo wyższej cenie............
dokladnie Iga panowie bakruci z idmu sie przeliczyli bo wlasnie zaczela sie hossa na amerykanskim rynku a wiec moga sobie pomazyc ze ktos im odda akcje teraz taniej niz 0,30 groszy :) no coz chloptasie z idmu maja najwyrazniej pecha i ogromnego :))) ale chyba zasluzyli na niego :)
wiec spokojnie trzymac papier a chloptasiom z idemu sprzedacie powyzej 0,30 groszy teraz :) wywalili po 0,20 a teraz beda kupowac po 0,30 groszy !! to sie nazywa zrobic biznes :)
Teraz to oni nie maja juz czym zaniżac,zostało im tyle akcji co kot napłakał.Tak jak pisała Iga chcieli upiec dwie pieczenie na jednym ogniu ale sie przeliczyli,zagrali pod Bena w USA bo myśleli że QE3 nie bedzie i się przeliczyli
o wy za bzdury piszecie oni nic nie odkupia bo sa praktycznie bankrutami wywalaja wszystkie spolki co maja w portfelu zeby miec pieniadze na zaleglosci ...wiem co pisze bo jestem w temacie.Oni poprostu musza to robic bo nie maja innego wyjscia
czekamy na ich akcyjki moga smialo sypac reszte ktora maja te ostatki oczywiscie bo maja juz tylko tysiaczki :))) a jak bedachcieli kupic to sobie kupia grubo powyzej 0,30 groszy :)
cos nie chca sprzedac chloptasie nawet po 0,21 :))) ale poczekamy mamy czas oni pewnie juz nie bo wyplaty trzeba robic w idmsa i skad tutaj kase wziac teraz co jak wiekszosc papierow juz orzneli hahaha :)))