13.04.2010r. kurs intra day 1,21 zł.
13.09.2012r. kurs intra day 0.20 zł.
spadek 83,5%
To są efekty działań pani prezes. Brawo!!! Prosimy o wywiad w CNBC o sukcesach pani prezes i kierowanej przez nią firmy. Może czas już, aby restrukteryzacją firmy zajęła się kompetentna osoba.
chciałbym przypomnieć, że kurs 1,20 nie miał żadnego logicznego uzasadnienia, ani też potwierdzenia na wartości księgowej. był czysto spekulacyjny nakręcony zapewne przez IDM. I kretynami są Ci co myśleli, że urośnie po przegłosowaniu układu. Obecna wycena... oddaje obraz całej GPW. Niestety na WIG20 to Mirka się jeszcze nie nadaje. Jak byłeś głupi i kupowałeś po 1,20 to Twój problem. Mirka to Spółka handlowa dla tych co nie wiedzą - w takich spółkach, aby były zyski musi być kasa na kapitał pracujący.
Re: - 83,5% Autor: ~byk- czas na KUPNO ! [82.139.38.*]
ktoś sprzedaje po 0,21
a zbiera po 0,20
=================
dlatego taki obraz na tej spółce...
i tak w kółko aż do ubicia wsparcia na 0,20 !!!
-----------------------------------------------------------------
jak chcecie wzrostu to wstrzymać się ze sprzedażą
i kurs z 0,20 wzrośnie w kierunku 0,25 - 0,28 PLN
==========================================
KONIEC SPADANIA !!!
moim skromnym zdaniem dzisiaj zamknięcie 0,22 lub nawet 0,23
w poniedziałek 0,25 a jak wystąpi p.prezes mamy ....uwaga 0,28-0,30 !
Przestań wazeliniarzu wklejać te same posty. To co ciągle tu pie-----sz się wcale nie sprawdza. A twoja prezes niech lepiej w telewizji się nie pokazuje bo znowu cena akcji spadnie o połowę i wszyscy na forum dostaną rozwolnienie.
Re: - 83,5% Autor: ~byk- czas na KUPNO ! [82.139.38.*]
ktoś sprzedaje po 0,21
a zbiera po 0,20
=================
dlatego taki obraz na tej spółce...
i tak w kółko aż do ubicia wsparcia na 0,20 !!!
-----------------------------------------------------------------
jak chcecie wzrostu to wstrzymać się ze sprzedażą
i kurs z 0,20 wzrośnie w kierunku 0,25 - 0,28 PLN
==========================================
KONIEC SPADANIA !!!
moim skromnym zdaniem dzisiaj zamknięcie 0,22 lub nawet 0,23
w poniedziałek 0,25 a jak wystąpi p.prezes mamy ....uwaga 0,28-0,30 !
--------
i zamknięcie było 0,22
prognoza spełniła się w 100%
==============
i co boli jak ktoś miał rację ?
Ciekawe czemu wczoraj, przedwczoraj i tak do 2-ch tygodni wstecz ci się nie spełniała ?? na 1,5 godziny przed dzisiejszym zamknięciem to wszyscy tu wiedzieli ile będzie bez twojego pitolenia.
Już was nie czytam , bo szkoda czasu . Tylko narzekacie i biadolicie jak stare baby nad rozlanym mlekiem.
Koń jaki jest wszyscy którzy dłużej tu są wiedzą dokładnie , i wasze pitolenie że tylko będzie gorzej i tylko potop nas czeka nowych akcji .
Nie macie jaj to przenieście się na biotka tam jest w miarę stabilnie :) , i nie ma nerwówki
U topiłem sporo w mirce , ale czekam cierpliwie , i z pokorą przyjmę to co nadejdzie .
To jest giełda a nie piaskownica
Autor: ~realista [89.77.59.*], 2012-09-15 08:30
Czy czeka nas coś dobrego jeszcze na tej spółce..?? WĄTPIE :(
ty realista,
Kolę kupowałem po 4,20 sprzedawałem po 6,80- 7,00
teraz wycena jest REALNA 0,22 i kupowałem po 0,21 i 0,22 akcje są obejmowane za obligacje po 0,20. grzegorzewskich nie ma , jest nowa prezes i na dzisiaj akcje nie mają gdzie lecieć w dół oprócz no kogo. wczoraj ktoś prowokował do sprzedaży po 0,20 ale w piątek mu nie wyszło. ktoś pisał że będą po 0,15 no chyba że na koli jest krótka sprzedaż i odkupi po 0,10
To im zadanie na sobotni wieczór zadałeś - "kto to ten Grzegorzewski, hyy?" ;D
I jaka Kola? 4,20 to było za butelkę tej Koli, czy jak? ;D
Dawne czasy. Dla tej większości szczekaczy jakaś prehistoria.
A przy okazji - przeglądałem ostatnio manager magazin, z 2008 roku chyba. Pisali, że Kolastyna idzie zawojować rynek i będzie cud, miód i orzeszki z nowym prezesem. Szkoda, że nie napisali jaki ma być horyzont czasowy...
Pozdrawiam przywiązanych na dłużej ;) Znikam na pewien czas :) Ciao!
Hej nie płakać tylko kupować....
w poniedziałek 0,22 na kupnie
a zamknięcie 0,23
we wtorek 0,24
w środę 0,25
w czwartek ....
w piątek ....itd
---------------------
w sobotę podliczam ZYSK ogromny - pod warunkiem ,że już mam kupioną MIR -kę !!!
A ja już mam -pozdrawiam POSIADACZY ! /nie płaczków/
Miałem nie pisać, ale jednego posta jeszcze wrzucę.
Drogi Byczku, ten nałóg Cię zabije...
Nie jeden już tu taki był, co marzył, ile zarobi w trzy dni... I każdemu szczęka opadła, jak podliczył stratę.
Chcesz tu zarobić, to musisz poczekać. Taka życiowa prawda.
do 89.77.59,
sprzedaj teraz jak wierzysz w to co piszesz po 0,21 a jak kupisz po0,15 patrz ile zarobisz.
dalej,
nie wierzę w twoje pierdoły po 0,15, bo jak bedzie po 0,15 będziesz pisał że po 0,10 itd
ja to ciebie bez pastylki
aha,
i co tu robisz pajacu jeszcze
Re: - 83,5% Autor: ~byk- czas na KUPNO ! [88.156.137.*]
co TY pieprzysz
nikt nie chce oddać za marne grosze
jak nikt nie będzie wywalał w panice po 0,21 to zmuszeni będą brać wyżej i takim to sposobem kurs ruszy do góry -chyba to jasne
=====================
Załamany -z szacunkiem -ALE NIE SIEJ PANIKI !!!